2009 Ekim Anneleri

yaa kıslar ben de resim koyacaktım ama beceremedim cekmeyi artık aksam eşim gelince ona cektiririm :))) kesin bi ton dalga gececek benle bi saat cenesini cekecem ama nesse:))))

ben baktım maasallak nazyaz..benimki de aynen seninki gibi topacık:)))

cok sagolun kizlar insallah bebegim bereketli geliyor bu sabah öyle huzurlu ûyandimki. erkenden kalktim kocamin cantasini hazirladim aksamdan is elbiselerini kaloriferin üzerine koydum sabah cok soguk olur diye 5te.. öyle güzel uyandimki anlatamam. sonrada gönderdim onu uyuyamadim daha sevincten :)

oyyy canım benim insallah daim olur işi..rabbim hayırlısını versin hakkınızda..ama bebek kısmetiyle gelirmiş..insallah her sabah öle mutlu uyanırsın :)))))

oyyy canım benim insallah daim olur işi..rabbim hayırlısını versin hakkınızda..ama bebek kısmetiyle gelirmiş..insallah her sabah öle mutlu uyanırsın :)))))

insallah canimm cok sagoll

ay kizlar handan simdi heyencandan bayilmasa bari hahahahaha kalbi nasil atiyordurrr kisssssssssss handannnn kalbinin sesiiii teee bruaya kadar geloooorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…