2009 Ekim Anneleri

p.tesi gelsede testlerim temiz cikar insallahda valla ciciler bakmaya gidecem acip heveslendim hafta sonu gitmeyi cok isterdim ama beklemek ziorundayim iste. kizlar karnim hep sis ve sert hep idrarim varmis gibi his var..

Ya pançita çok tuhaf bişey diicem. Ben bu kokuyu yatak odamda alıyorum. Ama tek alan ben değilmişim aynı şeyi kardeşim de dedi abla bu oda yeni doğmuş bebek kokuyor diye:) Ben de acaba vücudumuz bööle bir koku mu salgılıyor diye düşündüm. Ya da psikolojik ne bilim?:uhm:

p.tesi gelsede testlerim temiz cikar insallahda valla ciciler bakmaya gidecem acip heveslendim hafta sonu gitmeyi cok isterdim ama beklemek ziorundayim iste. kizlar karnim hep sis ve sert hep idrarim varmis gibi his var..

içini ferah tut canım bütün testler güzel çıkacak....

peki o bütün söylentiler dogrumu? erkek cocukta ne gibi belirtiler oldu sende? hepsi hurafe dimi ? cokmu sordum? :)

ben hissetmiştim walla erkek olacak demiştimm ve oldu allah gönlüme göre verdi :)) hurafelere inanma cnmm dr ilk çoçukta anne hissedermiş diyorduu sen ne hissediyorsun??

ben hissetmiştim walla erkek olacak demiştimm ve oldu allah gönlüme göre verdi :)) hurafelere inanma cnmm dr ilk çoçukta anne hissedermiş diyorduu sen ne hissediyorsun??

ben düne kadar hep kiz hissediyordum. rüyalarimda hep erkek görüyordum. allah biliyorla kiz erkek inanin farketmez saglikli olsun benim kanim canim yavrum ama kizlara biraz daha düskünümdür:). düne kadar hep kiz hissediyordum, rüyalarimda hep erkek gördüm, baskalarida benim hakkimda rüyalarinda erkek görmüs. dün ne oldu bilmiyorum ama durup dururken esimle sohbet ederken, icime birden erkek dogdu ama o konu üzerine konusmuyorduk bile, birden bire icime bir erkek hissi girdi. esime bisi demedim

kıslar ben cıkıyorum hadi size iyi sohbetler kendinize bebişlerinize dikkat edin arkadası alıp az yuruyuse cıkacam byy a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…