2009 Ekim Anneleri

nice mutlu yıllara cnm allah bı yastıkta kocatsın gece deprem var galiba kızlar kac sıddetınde olur kıkaydirigubbakcemile5

nice mutlu yıllara cnm allah bı yastıkta kocatsın gece deprem var galiba kızlar kac sıddetınde olur kıkaydirigubbakcemile5

fatoş zuzu handana baka baka bu kızında huyu değiştii, aklı fikri şeydee:roflol:
görmüyonmu akrabaları varmış evde bacımm:roflol:

kızlar bana yuklenceksınız dıye gunlerdır sesımı cıkarmıyorum ama benımde hormonlar ters calışıyo eee tabı yasakta olmayınca anlayın işte ................. utandım ya

fatoş zuzu handana baka baka bu kızında huyu değiştii, aklı fikri şeydee:roflol:
görmüyonmu akrabaları varmış evde bacımm:roflol:

:roflol::roflol::roflol:elacım üzüm üzüme baka baka kararırmışşş...:roflol:

kızlar bana yuklenceksınız dıye gunlerdır sesımı cıkarmıyorum ama benımde hormonlar ters calışıyo eee tabı yasakta olmayınca anlayın işte ................. utandım ya

vayy sapuk karuu vayyydelikafadulden

amin canım teşekkürler Şeniz ama depremi bana diyorsan yok canım deprem falan yasak ama yarın kalrsa yarın gece deprem olabilerr delikafaduldendelikafadulden

allah mutlulugunuzu artırısın canım tebrik ederim

saol cnm tşkler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…