2009 Ekim Anneleri

evet büütün kirli çamaşırlarr dökülüyoo ortayaa, eee başka yok mu artıran? başka sapıtan ?
1- fatoş
2- zuzu
3- handan
4- nisannur

seninde o listeye girmene az kaldı yivvrummmm:jeyyar:

senin bebiş babasını öslemiştir nie babam ziyaretime gelmio hiç anneee diodur sanaaa:roflol:

yine dönüp dolaşıp olayı cinsiyete bağladınnn:roflol::roflol:

valla artikin kendiliginden oluyor hahahahahahahahahah

seninde o listeye girmene az kaldı yivvrummmm:jeyyar:

senin bebiş babasını öslemiştir nie babam ziyaretime gelmio hiç anneee diodur sanaaa:roflol:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) annecigim babam beni sevmiyormu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zatan azıcık sabretseydıkte ekım sonuna dogurursak çocuklar akrep burcu olup hepten analı oğullu sapık olurduk da

senin baban bir melekti yafrumm
bi anlık boşluma geldinaniknanik töbe töbee:roflol:

hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar catlıcam sımdı gulmekten ya gozlerımden yas geldı allah ılığinizi versın emı

hahahahahahah fatoş salı günü ögrenemediysen at kendini orda bi göle heheheheh

kardesimi bilerek götürüyom hem camera icin hemde bana türkce diyecekki abla cinsiyeti neymis bende gülümsiyecem gülecem ay cocuk iste diyecem almanca canim belli olmazki simdi, olurmki doktor bey diyecem. yok erken derse "olur olur" diyecem sonra yeme benii doktorrr yeme beniii diyecem. baktim söylemiyor giderek sinirlenecem tutacam kafasini ultrasona dogru iyibakk leyyn iyi bakkk diyecemm neymiss deeseeneee ümüüünüü sikarim leeyyn dee diyecem :jeyyar:

bi site buldum :))) bebek yelegini didik didik anlatmıs hemde modelli denicem yapabilirsemm ya ne renk yapıcam ip secemiyorum bu yuzden :)))

senin baban bir melekti yafrumm
bi anlık boşluma geldinaniknanik töbe töbee:roflol:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

seneryoya bak beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…