2009 Ekim Anneleri

günaydin hatunlarrrrrrrrrr nabersiniz? bebislerimiz nasil? a.s.

cinsiyet ve ense kalinligini kim ortaya cikardi klava: ciksin karsima! bana kastinizmi var sizin?? bilerekmi yapiyonuz?? baska topicte anlasiyonuzmu beeee klava:klava:klava:

tekrardan yazıym ozaman nazım..öncelerde war da kaynadı kanımca..13+0 ken 1,2 çıktı münük kokoşumun ensesi....

cinsiyet ve ense kalinligini kim ortaya cikardi klava: ciksin karsima! bana kastinizmi var sizin?? bilerekmi yapiyonuz?? baska topicte anlasiyonuzmu beeee klava:klava:klava:

senin ticker yine başa sarmışş :roflol: :roflol:

cinsiyeti ogrenen arkadaslar girdiginiz ulturason 3 boyutlumuydu?ben 11+6 haftaligim haftaya doktora gidecegim cinsiyeti belli olurmu acaba?

dellenmezmiyiiim ben dellenmiyimde kim dellensinnn benneyaptımki bu ^konuyu niye iki gün önce acmadiniz he? adam bana ensesi giüzel dedi bilseydim kac derdim (.. offf ne free beta var elimde ne ense kalinligi var elimde

yaa ii osaman bulcukum tek ben degilmişim yani :)) 2litestimde temiz çıktı çok şükür zaten , kıs seninkide erkekmi oluo o saman abowww

günaydın yafrummdelikafadulden
ayy sormaa o kadarda dedim yazık fatoşa gelir şincik demeyin, yazmayın ama kimse dinlemedi beni:roflol:

cinsiyeti ogrenen arkadaslar girdiginiz ulturason 3 boyutlumuydu?ben 11+6 haftaligim haftaya doktora gidecegim cinsiyeti belli olurmu acaba?

normal 3 boyutlu da gördük canım..henüz hiç 4le bakmadı doktor..kesin olmamakla birlikte eğer net gösterirse bi tahminde bulunur doktorun
dellenmezmiyiiim ben dellenmiyimde kim dellensinnn benneyaptımki bu ^konuyu niye iki gün önce acmadiniz he? adam bana ensesi giüzel dedi bilseydim kac derdim (.. offf ne free beta var elimde ne ense kalinligi var elimde

kağıt mağıt yok mu canım bişeye yazmadımı hiç

:))))))) evet ya niye öyle ay coks ükür 11.haftamda degilim :)))))))))))))))

hayatım 7910da ööle oluyo haftalık ayarlıyınca..şapşalak şey 6. günden sonra ertesi haftaya atlayamıyo geri sayıyo..ben de o yüzden aylık seçtim

secdenurcum bence sölemez bana sölemediler yani 11+5 de doktorum erken dedi diger doktoruma gittim 12+3 de erken dedi en sonunda 13+3 de ögrendim:))

handancım secdenur 12+6 olcakmış gittiğinde..haftaya gitcem dedi çünküm yannış anlamadıysammm

kuzular ben accık kaçıyorum..bi iki saate gelurunn..öpücüükk

fatımacım ;
ben ilk kalp atışlarını duyduğumuz güne göre 12+4 ken ense ölmü yapıldı 1,6mm di..
eme bebeğim önden gidiyomuş o günkü ultrasona göre 13+1 çıkmıştı...
yorumlarını bekliyom yafrum cinsiyet konusunda :)))

fatoş ben çıkardım ense işini ama inan bende pazar günüöğrendim şimdi istatiksel bi araştırma yapıyoruz bakalım şimdilik tuttu adaşına kızmazsın herhaldekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…