2009 Ekim Anneleri

5 gün oynamış ama yinede sorun olacağını sanmam bence oğlan eşin doğru gördühihoyyyt tabi yinede diğer kontolde kesin söyler eşine bişi deme bak ben gördüm falan der sonra kız olur çiğ çiğ yer bizikaydirigubbakcemile3

fatımasen kaat kalem al elinee
yazı tura olayından sonra sende kürene bak ve cinsiyetleri söyle bakiimm:roflol:

fatımasen kaat kalem al elinee
yazı tura olayından sonra sende kürene bak ve cinsiyetleri söyle bakiimm:roflol:

sengözlerimebaksanabburda bilimsel bi bulgudan bahsediyorz aşk olsunkaydirigubbakcemile3 1,1 olan bi arkadaşımın kızı oldu şimdi 8 aylık hala boynu ince ve çok tatlı

zaten bi kız çıksın ben eşimi yicem çiğ çiğcokacimcoook
şunun şurasında 12 günüm kaldı:sm_cool:

wrose hoşgeldin tatlım senin ilk bebeğin ense kalınlığı ne çıkmıştı?

günaydınn kızlarrrr
benim miniğimin ensesi 0,9mm çıktıı buna göre kızım mı olcak yani kaydirigubbakcemile3

günaydın yafrummdelikafadulden
ayy sormaa o kadarda dedim yazık fatoşa gelir şincik demeyin, yazmayın ama kimse dinlemedi beni:roflol:

oyyy ajkuuum bilmezmiyiiim ne gariptirki ben göremiyom delikafadulden

kağıt mağıt yok mu canım bişeye yazmadımı hiç[/QUOTE]

yokki kafamçokkarıştı hayin doktor nolcak

fatoş ben çıkardım ense işini ama inan bende pazar günüöğrendim şimdi istatiksel bi araştırma yapıyoruz bakalım şimdilik tuttu adaşına kızmazsın herhaldekaydirigubbakcemile5

nennn ben p.tesi gettimyaaa senağlama
fenalasip gitsemmi ne hazir ordayken sorarim kac acep sırnaşık şey

amaaaan en geç 2-3 haftaya hepimiz öğreneceğiz nasılsa:)))))))))))))))))

hıhhh heç değilse birileri gibi cinsiyetine ayna tutup bakmıyoss :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…