12+5 te yaptırdım 1 dedi anam incecik kalıyor yaw sizinkilerin yanında :1shok:
5 gün oynamış ama yinede sorun olacağını sanmam bence oğlan eşin doğru gördühihoyyyt tabi yinede diğer kontolde kesin söyler eşine bişi deme bak ben gördüm falan der sonra kız olur çiğ çiğ yer bizikaydirigubbakcemile3fatımacım ;
ben ilk kalp atışlarını duyduğumuz güne göre 12+4 ken ense ölmü yapıldı 1,6mm di..
eme bebeğim önden gidiyomuş o günkü ultrasona göre 13+1 çıkmıştı...
yorumlarını bekliyom yafrum cinsiyet konusunda :)))
fatımasen kaat kalem al elinee
yazı tura olayından sonra sende kürene bak ve cinsiyetleri söyle bakiimm:roflol:
fatımasen kaat kalem al elinee
yazı tura olayından sonra sende kürene bak ve cinsiyetleri söyle bakiimm:roflol:
5 gün oynamış ama yinede sorun olacağını sanmam bence oğlan eşin doğru gördühihoyyyt tabi yinede diğer kontolde kesin söyler eşine bişi deme bak ben gördüm falan der sonra kız olur çiğ çiğ yer bizikaydirigubbakcemile3
günaydınn kızlarrrr
benim miniğimin ensesi 0,9mm çıktıı buna göre kızım mı olcak yani kaydirigubbakcemile3
canımmm incecik çıtı pıtı. Allah gönlüne göre versin inşallah.günaydınn kızlarrrr
benim miniğimin ensesi 0,9mm çıktıı buna göre kızım mı olcak yani kaydirigubbakcemile3
wrose hoşgeldin tatlım senin ilk bebeğin ense kalınlığı ne çıkmıştı?
günaydın yafrummdelikafadulden
ayy sormaa o kadarda dedim yazık fatoşa gelir şincik demeyin, yazmayın ama kimse dinlemedi beni:roflol:
fatoş ben çıkardım ense işini ama inan bende pazar günüöğrendim şimdi istatiksel bi araştırma yapıyoruz bakalım şimdilik tuttu adaşına kızmazsın herhaldekaydirigubbakcemile5
oğlumun ense kalınlığı 12+4 de öğrenmiştim 1,3mm dii tezi çürüttüm yaw kaydirigubbakcemile2
oğlumun ense kalınlığı 12+4 de öğrenmiştim 1,3mm dii tezi çürüttüm yaw kaydirigubbakcemile2
ahahahahah tamam gitmiyorum sagol wrosumm benümm ahahahhaha
1,2 ve aşağısı için kız dedim daha çürümedisırnaşık şeyoğlumun ense kalınlığı 12+4 de öğrenmiştim 1,3mm dii tezi çürüttüm yaw kaydirigubbakcemile2
1,2 ve aşağısı için kız dedim daha çürümedisırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?