2009 Ekim Anneleri

:roflol: göbek bağını görünce kocaman pipi sanmıştır eşin :roflol:

diyomda yok pipiydi diyoo:roflol:

baluumm nie küstün kıısssskaydirigubbakcemile

heycanlandırma beniii:)) diildir daha diilll:)))

akşam benle fatoşa toz olun dedin, handana görüşürüz didinnaniknanik

günaydın kızlar size bişey sorcam aranızda hamile pantolonu kullanan varmı ben bu hafta sonu almayı düşünüyorumda sizce erkenmi pantolanlarımdan tek bi tanesi oluyo oda artık sıkacak gibi

ben 1,5 aydır giyiyom kuzum ne erkeninaniknanik

wayy bee aslan oğluma bak demiştirr :roflol: :roflol: :roflol:

sanırım kendine benzetti:roflol:

kimse bebişlere ciciler almıyor bakıyorum ...bir gaz 2 parça aldık sonra durduk....biz doktor çıkışlarında gaza geliyoruz herhalde:)

zatii eşim yokken yapıyom kii, eşim görsee çok kızıyor bana. Genemi temizlik krizin tuttu diyor. Napam hava güzel olunca tutamıyorum kendimii şakkıdı

günaydın kızlar size bişey sorcam aranızda hamile pantolonu kullanan varmı ben bu hafta sonu almayı düşünüyorumda sizce erkenmi pantolanlarımdan tek bi tanesi oluyo oda artık sıkacak gibi
bende alalı çok oldu evet biraz belde falan boşluk oluyo ama normal paltolonumu giyip çalışmak imkansız bunlar çok rahat al al.

diyomda yok pipiydi diyoo:roflol:

akşam benle fatoşa toz olun dedin, handana görüşürüz didinnaniknanik

sanırım kendine benzetti:roflol:

çok coştunuz ya yafrum ondan ööle didimm.naniknanik.küsme hayatumm küsme datlummmm..Şeniz

cerenim bunun erkeni geçi olmaski..artık neyle rahat ediceksek o..ben bi aydır beli lastikli pantolon giyiyorum..al bence rahat eder karnın
evet haklısın canım annemlerde çok kızıyo bebeği çok sıkıyosun pantolonla diye bu hafta sonu alıcam
canım ben kullanıyorum ama bol geliyor biraz.....daha çokbeli lastikli pantolonlar var onlardan aldım onları giyiyorum....lcw nin inside diye bir markası var oradan aldım...doğum sonrasıda rahat giyilir...

evet canım şu dönemlerde beli lastikli pantolonlar daha uygun hem doğum sonrasıda kullanılır dediğin gibi bakalım hafta sonu çarşıya bi çıkıyımda rahat bi şeyler alayım artık

kimse bebişlere ciciler almıyor bakıyorum ...bir gaz 2 parça aldık sonra durduk....biz doktor çıkışlarında gaza geliyoruz herhalde:)

ya bizimde elimiz gidip gelio biraz daha büyüsün öyle alalım diyoruz sanırım hala düşük korkumuz devam ediyo

ayh ewet nazım ya...cinsiyet belli olsun alırım diyodum..e onu da biliyorum ama niyeyse bi kal geldi..bidahaki ayı bekliyorum..kesinleşsin ööle alıym pembişleri diye..

ayh ewet nazım ya...cinsiyet belli olsun alırım diyodum..e onu da biliyorum ama niyeyse bi kal geldi..bidahaki ayı bekliyorum..kesinleşsin ööle alıym pembişleri diye..

bende öyle zuzuum.....birde şu anda sezon olduğu için herşey pahalı....2 aya iner fiyatlar 1 yerine 2 alırım diye düşünüyorum....

1,5 canım. bizde pipiyi gördük ama dr temkinli konuştu kesin diyemem erken 1 ay sonra net söylerim dedi. kız bebeklerinde 1,1-1,2 civarı oluyormuş ense.
benimki 1,9 :uhm: ay bu tahminler delirtcek bizi meraktann -tatlicadiarzu-
alıyo alıyo doktor çıkışı gaza geliyoruz bende aldım hatta hastene çıkışı aldım sarı renkte çok kullnılıyo nede olsa onlaarr

evet benimde amam lazım kotlarımın düğmleri açık geziyorumm :jeyyar:hazırım der gibi töbe töbeee
bu c.tesi alıcam lastikli kotlardan

valla bende 1 aydır giyiyorum lastikli pantolonları, çok rahat. diğer pantolonla oturamıyorsun. eğer
bi de çalışıyorsanız mutlaka alın kızlar. çok rahat.

ya bizimde elimiz gidip gelio biraz daha büyüsün öyle alalım diyoruz sanırım hala düşük korkumuz devam ediyo

o korku son aya kadar olcakk zaten hiç gitmicek üstümüzden :bbo:
yavaş yavaş almak lazım derecesini tırnak makasını o tür şeyleri en azndan cinsiyet gerektirmicek şeyleri

bende alalı çok oldu evet biraz belde falan boşluk oluyo ama normal paltolonumu giyip çalışmak imkansız bunlar çok rahat al al.

evet canım bende çalışıyorum gerçekten zor oluyo bide tek pantolonumu giyebiliyorum artık üstümden jiletle kazıyacaklar o derece yani
bu hafta kesin alırım artık:smiley-cool:

bende öyle zuzuum.....birde şu anda sezon olduğu için herşey pahalı....2 aya iner fiyatlar 1 yerine 2 alırım diye düşünüyorum....

bencede şekerimm

canım yaptırdığın haftaya göre değişiyor ense kalınlığı....ben 12+5 de yaptırdım 1,6 çıktı....daha cinsiyetini bilmiyorum :)))))))))

ewet canım..ben ilk 13te gittim 1,2 çıktı..13+4 te 1,6 ölçtü doktor..zaten bikaç günle son sınırda yaptırdım..ondan yükseldi kanımca..yaptırdığın güne göre değişiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…