:roflol: göbek bağını görünce kocaman pipi sanmıştır eşin :roflol:
baluumm nie küstün kıısssskaydirigubbakcemile
heycanlandırma beniii:)) diildir daha diilll:)))
günaydın kızlar size bişey sorcam aranızda hamile pantolonu kullanan varmı ben bu hafta sonu almayı düşünüyorumda sizce erkenmi pantolanlarımdan tek bi tanesi oluyo oda artık sıkacak gibi
wayy bee aslan oğluma bak demiştirr :roflol: :roflol: :roflol:
1,5 canım. bizde pipiyi gördük ama dr temkinli konuştu kesin diyemem erken 1 ay sonra net söylerim dedi. kız bebeklerinde 1,1-1,2 civarı oluyormuş ense.fatıma seninkinin ense kalınlığı kaç
nee temizliği yapıp durun kıss:mymeka: men sana demedimmi eşin yapsın diyekaydirigubbakcemile3
hmm okuduğun şey banada çok mantıklı geldii cicoşşŞeniz hepimizdede benzer ağrılar oldunaa göre, hepimiz hamişiz demekki:roflol:
bende alalı çok oldu evet biraz belde falan boşluk oluyo ama normal paltolonumu giyip çalışmak imkansız bunlar çok rahat al al.günaydın kızlar size bişey sorcam aranızda hamile pantolonu kullanan varmı ben bu hafta sonu almayı düşünüyorumda sizce erkenmi pantolanlarımdan tek bi tanesi oluyo oda artık sıkacak gibi
diyomda yok pipiydi diyoo:roflol:
akşam benle fatoşa toz olun dedin, handana görüşürüz didinnaniknanik
sanırım kendine benzetti:roflol:
evet haklısın canım annemlerde çok kızıyo bebeği çok sıkıyosun pantolonla diye bu hafta sonu alıcamcerenim bunun erkeni geçi olmaski..artık neyle rahat ediceksek o..ben bi aydır beli lastikli pantolon giyiyorum..al bence rahat eder karnın
canım ben kullanıyorum ama bol geliyor biraz.....daha çokbeli lastikli pantolonlar var onlardan aldım onları giyiyorum....lcw nin inside diye bir markası var oradan aldım...doğum sonrasıda rahat giyilir...
kimse bebişlere ciciler almıyor bakıyorum ...bir gaz 2 parça aldık sonra durduk....biz doktor çıkışlarında gaza geliyoruz herhalde:)
kimse bebişlere ciciler almıyor bakıyorum ...bir gaz 2 parça aldık sonra durduk....biz doktor çıkışlarında gaza geliyoruz herhalde:)
ayh ewet nazım ya...cinsiyet belli olsun alırım diyodum..e onu da biliyorum ama niyeyse bi kal geldi..bidahaki ayı bekliyorum..kesinleşsin ööle alıym pembişleri diye..
benimki 1,9 :uhm: ay bu tahminler delirtcek bizi meraktann -tatlicadiarzu-1,5 canım. bizde pipiyi gördük ama dr temkinli konuştu kesin diyemem erken 1 ay sonra net söylerim dedi. kız bebeklerinde 1,1-1,2 civarı oluyormuş ense.
alıyo alıyo doktor çıkışı gaza geliyoruz bende aldım hatta hastene çıkışı aldım sarı renkte çok kullnılıyo nede olsa onlaarrkimse bebişlere ciciler almıyor bakıyorum ...bir gaz 2 parça aldık sonra durduk....biz doktor çıkışlarında gaza geliyoruz herhalde:)
evet haklısın canım annemlerde çok kızıyo bebeği çok sıkıyosun pantolonla diye bu hafta sonu alıcam
evet canım şu dönemlerde beli lastikli pantolonlar daha uygun hem doğum sonrasıda kullanılır dediğin gibi bakalım hafta sonu çarşıya bi çıkıyımda rahat bi şeyler alayım artık
ya bizimde elimiz gidip gelio biraz daha büyüsün öyle alalım diyoruz sanırım hala düşük korkumuz devam ediyo
benimki 1,9 :uhm: ay bu tahminler delirtcek bizi meraktann -tatlicadiarzu-
canım yaptırdığın haftaya göre değişiyor ense kalınlığı....ben 12+5 de yaptırdım 1,6 çıktı....daha cinsiyetini bilmiyorum :)))))))))
bulcuk seninde oğlan bence
bende alalı çok oldu evet biraz belde falan boşluk oluyo ama normal paltolonumu giyip çalışmak imkansız bunlar çok rahat al al.
benimki 1,9 :uhm: ay bu tahminler delirtcek bizi meraktann -tatlicadiarzu-
canım yaptırdığın haftaya göre değişiyor ense kalınlığı....ben 12+5 de yaptırdım 1,6 çıktı....daha cinsiyetini bilmiyorum :)))))))))
bende 12+4 de yaptırdım
bakalım süpriz ne çıkcak bizee kızmı erkekmi :1rolleyes:
bulcuk seninde oğlan bence
bende öyle zuzuum.....birde şu anda sezon olduğu için herşey pahalı....2 aya iner fiyatlar 1 yerine 2 alırım diye düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?