engidi kıs bu sadece bi tez gerçekligi kanıtlanmadı henüzz:)) umudunu kaybetme tabi saglıklı olsun da ama bi kızın var sanırım ondana nlıom seni tatlım rabbim gönlüne göre versin
nan zaten benim herşey tutuo yav çin takvimi tuttu betahcg tuttu ahanda bu ensede tuttu :jeyyar:
günaydın kızlar...çok şükür bugün biraz rahatladım...kendi druma gittim sabah bir sorun görmedi bebeğin keyfi gayet yerinde dedi...kıpır kıpır oynuyodu...gelelim şu malum sorunumuz cinsiyete dünkü dr yüzde 60 erkek dedi kendi drumda hala kıza benzetiyo ama erken olduğunuda belirtiyo...anca 3 lü testte kesin belli olur dedi...benim ense kalınlığımda 1,2 ydi sanırım....
evet canım kızım var. kocaman ablamıız var bizim. aslında iki kız kardeş olmak çok güzel. benim 3 erkek kardeşim var hep kız kardeşim olsun istemişimdir. kısmet kızamıymış. sağlıklı doğsunda. evde 3 prenses olucaz. babamızda prens..
demayin daaa tutmadi diyin daaa :1no2::1no2::1no2:
biz 3 kız 1 erkek ama kızlar arasındaki diyalog kesinlikle abimle kurulamıyo.kızlar çok farklıengidi bizde 4 kız kardeşiz:) hep bi abim olsun isterdim ama kızlar arkadaş gibi büyüyor bu çok güsel:)maşallah kızına
benim kızımın ensesi 13. tu. sata gore 11+0 gelisime gore 12+3 iken
günaydın herkeseee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?