2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar...çok şükür bugün biraz rahatladım...kendi druma gittim sabah bir sorun görmedi bebeğin keyfi gayet yerinde dedi...kıpır kıpır oynuyodu...gelelim şu malum sorunumuz cinsiyete dünkü dr yüzde 60 erkek dedi kendi drumda hala kıza benzetiyo ama erken olduğunuda belirtiyo...anca 3 lü testte kesin belli olur dedi...benim ense kalınlığımda 1,2 ydi sanırım....

engidi kıs bu sadece bi tez gerçekligi kanıtlanmadı henüzz:)) umudunu kaybetme tabi saglıklı olsun da ama bi kızın var sanırım ondana nlıom seni tatlım rabbim gönlüne göre versin

evet canım kızım var. kocaman ablamıız var bizim. aslında iki kız kardeş olmak çok güzel. benim 3 erkek kardeşim var hep kız kardeşim olsun istemişimdir. kısmet kızamıymış. sağlıklı doğsunda. evde 3 prenses olucaz. babamızda prens..

engidi bizde 4 kız kardeşiz:) hep bi abim olsun isterdim ama kızlar arkadaş gibi büyüyor bu çok güsel:)maşallah kızına

kizlar sey eheheheh seyyy diceeedüüüm acep ultrason resminden anlasilmazmi heheee ense kalinligi acep cetvel ilee ehehhehe -tatlicadiarzu-

zeynepcim iyi olmana çok sevindim cnm:1hug:
dün yazmıştım sana ama görmemişsindir, sana kopyalıyorum cnm...

zynp.ZEYNEP kullanıcısından alıntı
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...

ELALI
cnm nolur sıkma kendini doktorun dediklerine uy, üzme kendini...
yaa bende de kasılma oluyo arada, seninki çok şiddetlimiydi cnm?
bide bu rahim kasılması oldunu alttan bakarak mı gördü zeynepcim?

benimde kız kardeşim var üstelik aramızda 12 yaş var.....böyle abla olmak çok keyifli oluyor..........3 prenses olmakda keyifli:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…