kızlar ben çok fenayım bugün, başım dönüyo gibi, bide uykum var sanki, kafamı kaldıramıyorum, bu ne ki, tansiyon mu acep?
günaydın herkeseee....
1.3 hee ahanda tutmadiii nolduu hanii 1.2 üzeriydiii ahahahahahahahah buketcim a.s.:teytey:
günaydıııııınnnnnnnnnnn
kızlar ben çok fenayım bugün, başım dönüyo gibi, bide uykum var sanki, kafamı kaldıramıyorum, bu ne ki, tansiyon mu acep?
sağol cnm nasılsın bebeiş nasıl ne kadarlıktı..
uykusuzluktandir canim benim.. bende uykumu alamayinca öyle oluyorum
evet, kızım uyandırdı dün gece, uykum bölündü ondan olabilir. oooooyyyy bebişler gelince uykusuz geceler bizi bekliyo kızlar.............
diyecek simdi 1.3 ve üzeri demaaa
dr lar ölçüm sırasında bile birbirinden farklı yorumlarda bulunabiliyolar o anki bebeğin duruşu bile ense ölçümünde etki yapar 1 cm den bişi olmazsırnaşık şey zaten 1-2 farklar arasında kesin yorum yapmak imkansız dr ların bazısı cinsiyete bakmadan bebeğin kız yada erkek olduğunu söylerler işte bunlar enseden falan anlıyosengözlerimebaksanab
keremim sanirim senin ikinci bebekte erkekti dimi? ense kalinligi kac cikti?
sen zaten dr un dediği tarihten önce gideceksin dr açık kapı bıraktıya neyse 1 hafta falan geçin daha.kiz seniklava: klava: klava: klava: nennn doktora gönderecen bêniii
günaydın kızlar....Keyifler yuerindedir umarım.Ya bişe sorucam size ben hamile kaldığımdan beri hiç yapmadık eşimle doktora pazartesi gittiğimde sormadım ilişkiye girebilirmiyiz diye.Ya yapmak istiyoruz ama bişe olur diye tedirginim bişe olmaz demi
günaydın kızlar....Keyifler yuerindedir umarım.Ya bişe sorucam size ben hamile kaldığımdan beri hiç yapmadık eşimle doktora pazartesi gittiğimde sormadım ilişkiye girebilirmiyiz diye.Ya yapmak istiyoruz ama bişe olur diye tedirginim bişe olmaz demi
zeynepcim iyi olmana çok sevindim cnm:1hug:
dün yazmıştım sana ama görmemişsindir, sana kopyalıyorum cnm...
zynp.ZEYNEP kullanıcısından alıntı
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
ELALI
cnm nolur sıkma kendini doktorun dediklerine uy, üzme kendini...
yaa bende de kasılma oluyo arada, seninki çok şiddetlimiydi cnm?
bide bu rahim kasılması oldunu alttan bakarak mı gördü zeynepcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?