2009 Ekim Anneleri

kızlar ben çok fenayım bugün, başım dönüyo gibi, bide uykum var sanki, kafamı kaldıramıyorum, bu ne ki, tansiyon mu acep?

kızlar ben çok fenayım bugün, başım dönüyo gibi, bide uykum var sanki, kafamı kaldıramıyorum, bu ne ki, tansiyon mu acep?

aynı durumdayım canım başımı elime dayayıpda duruyorum sürekli
bahar havası hamilelik yorgunluk çoktü iyice bizemirmirmirmir

diyecek simdi 1.3 ve üzeri demaaa

dr lar ölçüm sırasında bile birbirinden farklı yorumlarda bulunabiliyolar o anki bebeğin duruşu bile ense ölçümünde etki yapar 1 cm den bişi olmazsırnaşık şey zaten 1-2 farklar arasında kesin yorum yapmak imkansız dr ların bazısı cinsiyete bakmadan bebeğin kız yada erkek olduğunu söylerler işte bunlar enseden falan anlıyosengözlerimebaksanab

günaydın kızlar....Keyifler yuerindedir umarım.Ya bişe sorucam size ben hamile kaldığımdan beri hiç yapmadık eşimle doktora pazartesi gittiğimde sormadım ilişkiye girebilirmiyiz diye.Ya yapmak istiyoruz ama bişe olur diye tedirginim bişe olmaz demi

kiz seni klava:klava:klava:klava: nennn doktora gönderecen bêniii

bişey olcağını sanmıyorum canım yapın sırnaşık şey

elalıcım benim aslında hiç şikayetim yoktu yani oturup kalkarken eski sezeryan yerime kramp giriyodu bazen bide arada bir karnıma ağrı giriyodu ama beni rahatsız edecek boyutta deil...dünkü dr karnımdan bakarken rahimde kasılma var dedi ...bende korktum...bugün kendi drum rahimde kasılma ultrasondan anlaşılmaz öyle dedi bir sorunda görmedi çok şükür....

dr muayene ederken kasıkta kasılma falan yoksa ilişki serbest diyor bana öyle dedi eğer bi kanama kasılma söz konusuysa uyarıyo. ama insan genede yapamıyo ya biz kardeş olduk 1 kez ilişkioldu o kadar.:dance:

günaydın ekim ayının güzel anne adaylarıkaydirigubbakcemile3.bende 13 haftalık hamileyim ve bir sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim.hamilelik öncesi hemoroidim vardı ancak pek rahatsız etmiyordu şimdi çok feneyım 3 gündür her tuvallette kanama yapıyo bu konuda tavsiyesi olan varmı ya canım çok yanıyobenneyaptımki.doktora cuma günü ikili sonuçlarını almak için gidicem o zaman sorucam ama yinede size de danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…