2009 Ekim Anneleri

canım dr bana 12. haftadan sonra izin vermişti ağrın sızın yoksa bir sorun olacağını sanmıyorum...

günaydın kızlar cinsiyet araştırmanıza bir katkı da benden olsun. Pazartesi gitti doktora.SATa göre 12+1ken ense kalınlığı 1.7 çıktı. Bacaklar açık, pipi yok!!! 3 çizgi görüyorum, muhtemelen kız dedi, zira erkekte bir tümsek, çıkıntı mutlaka görülürmüş, yine de kesin değil dedi. Ultrason cihazı da biraz eski model o yüzden mi acaba, ama özellikle de açık mı bacakları diye sordum. Bu arada gelişimi 1 hafta ilerde 13+1 çıktı. 2li tesstte hiçbir problem yok Allaha şükür. Galiba bir yarmagül geliyor!!! Amcası da 4,5 kg doğmuş, eğer kızsa halası olmadığına göre ancaya mı çeker acaba?????Korktum!!

dr muayene ederken kasıkta kasılma falan yoksa ilişki serbest diyor bana öyle dedi eğer bi kanama kasılma söz konusuysa uyarıyo. ama insan genede yapamıyo ya biz kardeş olduk 1 kez ilişkioldu o kadar.:dance:

Canım sizin yine bir kere olmuş biz tamamen kardeş olduk.

Mozijiku
Minik çileğim benim :)

Meslek: Turizm
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Antalya
Kan Grubunuz: 0 Rh+ Giriş tarihi: Nov 2008
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
nazyaz kullanıcısından alıntı
kızlar günaydın...bizlerden deneyimli anneler olarak size birşey soracağım:)ense kalınlığı 1,2 den küçük olursa kız büyük olursa erkek diye bir hipotez var bizim forumda yani ekim annelerinde....rica etsenm 2li testteki ense kalınlıklarınızla bebişlerinizin cinsiyetini yazarmısınız???????????şimdiden teşekkürler.

hiç alakası yok cnm yaw. benimki 1.31 di ense kalınlığı. bir kızım olucak

işte eylül annelerinden ilk cevaaaaap

günaydın bayanlar..Allahıma çok şükür atlattım 2li testi..ense kalınlığımız 1,5 çıktı..kan testimi de beklememek için özel bi laboratuvarda 70 tl vererek yaptırdım,aynı gün onun da sonucu belli oldu..çok şükür düşük risk grubundasın dedi doktorumsüprizzzzz çok endişeliydim..bundan sonra temiz ve sağlıklı beslenmeye devam et dedi..vitamin verdi.
kızlar bişi sorcam benim bulantılar bi ara kesilmişti,şimdi yine başladı:bbo: akşamları yemekten sora çıkarıyorum sanki midem hazmetmeyi unuttu..bulantınız var mı?
bi de dün ben 11+3 diye gittim,doktor 12+6 çıkardı:1shok: ben yumurtanın çatladığını gösteren moitör kullandım,yani yumurtamın çatladığı günü aşağı yukarı biliyorum,doktora da söledim 3-4 günlük sapma olur dedi.ama bizimki 1 haftadan fazla sapıyo..var mı aranızda benim gibi olan:sm_confused:?

kiz hayirli olsunnnnnnnnnnnnn yirim senii bennn aferin kizzz canim benim mucuxxxx cok iyi ettin yazmakla mucuxxxxxxx yavrum benüüüüm
kizlarrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm bizdede 30 ocaktan buyana hatta bikaçgünde öncesi var TIK yoklaelaelaelaelae
doktor ilk 3 ay yapmayın demişti ama sonrki gittiğimdede ben sormayı unuttum, ortalıkta abaza gibi dolaşıyoz, kardeş kardeş:roflol:

valla tatlim bu konuda elalim uzman

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hmm sağol cnm demek karından anlaşılıyo, bu gittiğimde bende sorucam bendede arada oluyo kasılmaa.s

gözün aydın feliscim, maşallah kuzuna
YARMAGÜLe bayıldım:roflol:

snmrh_1303
melek kızım sağlıkla gel

Meslek: Eğitimci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Antalya
Kan Grubunuz: A Rh+ Giriş tarihi: Mar 2008
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

nazcım bencede hiç alakası yok benim bebeğiminde 1.4 idi benimde kızım olacak inşallahh

Alıntı:
nazyaz kullanıcısından alıntı
kızlar günaydın...bizlerden deneyimli anneler olarak size birşey soracağım:)ense kalınlığı 1,2 den küçük olursa kız büyük olursa erkek diye bir hipotez var bizim forumda yani ekim annelerinde....rica etsenm 2li testteki ense kalınlıklarınızla bebişlerinizin cinsiyetini yazarmısınız???????????şimdiden teşekkürler.

Alakası yok canım. Aynı topikten bir arkadaşın bebeğinin ense kalınlığı ile benimki aynı çıktı ama onun oğlu oluyor benim ise kızım. Yani aynı olması bile cinsiyetinin aynı olmasını garantilemiyor.

gözün aydın zezecimhihoyyyt
benim bebişde yaklaşık 1 hafta önden gidiyo kuzum, dr. normal dedi no problemşakkıdı

kızlar süt ve süt ürünleri tüketiyomusunuz..ben sütten nefret ediyorum...

ahhh keremimm ne sen sor ne ben sölim:çok üzgünüm:
ben malesef hayatımın hiç bi döneminde peynir yemedim sevmem, halada yemiyorum:bbo: sütüde zar zor günde 1 tane şu pınarın küçük sütleri varya gamışlıkaydirigubbakcemile3 ondan içiyorum, tabii içmediğim günlerde oluyoo:çok üzgünüm:
çok korkuyorum yavrum kalsiyumsuz kalcak diyekafamçokkarıştı

fatoooş oku bak eylül anneleri saçmalamayın diyor ense kalınlığı için:))))))))))

kıslar doktorunuz kalsiyum+demir vermedimi süt içmesenizde o karşılardı , ben günde 1 bardak süt içiom bide kalsiyumu suda eritip içiyorum bide arada yogurt yiyiom peynirde her sabah yiyim

benim de 1 hafta önden gidiyo acaba benim de bi topacım mı olacak delikafadulden..eşimin ailesi iri yarıdır..benim tarfta yok ki..gerçi eşim de ben de çok uzun sayılmayız..Allahım sağlıklı olsun da ..ben cinsiyeti sormadım bile..doktor da sölemedi zaten..Rabiim sağlıklı hayırlı versin inşallah..bi dahaki ziyaret tam 1 ay sonra:çok üzgünüm: kuzumu çok özliycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…