günaydın kızlar....Keyifler yuerindedir umarım.Ya bişe sorucam size ben hamile kaldığımdan beri hiç yapmadık eşimle doktora pazartesi gittiğimde sormadım ilişkiye girebilirmiyiz diye.Ya yapmak istiyoruz ama bişe olur diye tedirginim bişe olmaz demi
dr muayene ederken kasıkta kasılma falan yoksa ilişki serbest diyor bana öyle dedi eğer bi kanama kasılma söz konusuysa uyarıyo. ama insan genede yapamıyo ya biz kardeş olduk 1 kez ilişkioldu o kadar.:dance:
canım dr bana 12. haftadan sonra izin vermişti ağrın sızın yoksa bir sorun olacağını sanmıyorum...
Canım sizin yine bir kere olmuş biz tamamen kardeş olduk.
günaydın kızlar cinsiyet araştırmanıza bir katkı da benden olsun. Pazartesi gitti doktora.SATa göre 12+1ken ense kalınlığı 1.7 çıktı. Bacaklar açık, pipi yok!!! 3 çizgi görüyorum, muhtemelen kız dedi, zira erkekte bir tümsek, çıkıntı mutlaka görülürmüş, yine de kesin değil dedi. Ultrason cihazı da biraz eski model o yüzden mi acaba, ama özellikle de açık mı bacakları diye sordum. Bu arada gelişimi 1 hafta ilerde 13+1 çıktı. 2li tesstte hiçbir problem yok Allaha şükür. Galiba bir yarmagül geliyor!!! Amcası da 4,5 kg doğmuş, eğer kızsa halası olmadığına göre ancaya mı çeker acaba?????Korktum!!
günaydın kızlar....Keyifler yuerindedir umarım.Ya bişe sorucam size ben hamile kaldığımdan beri hiç yapmadık eşimle doktora pazartesi gittiğimde sormadım ilişkiye girebilirmiyiz diye.Ya yapmak istiyoruz ama bişe olur diye tedirginim bişe olmaz demi
valla tatlim bu konuda elalim uzman
elalıcım benim aslında hiç şikayetim yoktu yani oturup kalkarken eski sezeryan yerime kramp giriyodu bazen bide arada bir karnıma ağrı giriyodu ama beni rahatsız edecek boyutta deil...dünkü dr karnımdan bakarken rahimde kasılma var dedi ...bende korktum...bugün kendi drum rahimde kasılma ultrasondan anlaşılmaz öyle dedi bir sorunda görmedi çok şükür....
günaydın kızlar cinsiyet araştırmanıza bir katkı da benden olsun. Pazartesi gitti doktora.SATa göre 12+1ken ense kalınlığı 1.7 çıktı. Bacaklar açık, pipi yok!!! 3 çizgi görüyorum, muhtemelen kız dedi, zira erkekte bir tümsek, çıkıntı mutlaka görülürmüş, yine de kesin değil dedi. Ultrason cihazı da biraz eski model o yüzden mi acaba, ama özellikle de açık mı bacakları diye sordum. Bu arada gelişimi 1 hafta ilerde 13+1 çıktı. 2li tesstte hiçbir problem yok Allaha şükür. Galiba bir yarmagül geliyor!!! Amcası da 4,5 kg doğmuş, eğer kızsa halası olmadığına göre ancaya mı çeker acaba?????Korktum!!
Ahahaaaa:))) Biz de aynı sizin gibi abi kardeşiz artık kaydirigubbakcemile3
Ama ben doktora sormaya utanıyorum. Haftalarımız da yakın sen bir sorar mısın bizim için? kaydirigubbakcemile3
günaydın bayanlar..Allahıma çok şükür atlattım 2li testi..ense kalınlığımız 1,5 çıktı..kan testimi de beklememek için özel bi laboratuvarda 70 tl vererek yaptırdım,aynı gün onun da sonucu belli oldu..çok şükür düşük risk grubundasın dedi doktorumsüprizzzzz çok endişeliydim..bundan sonra temiz ve sağlıklı beslenmeye devam et dedi..vitamin verdi.
kızlar bişi sorcam benim bulantılar bi ara kesilmişti,şimdi yine başladı:bbo: akşamları yemekten sora çıkarıyorum sanki midem hazmetmeyi unuttu..bulantınız var mı?
bi de dün ben 11+3 diye gittim,doktor 12+6 çıkardı:1shok: ben yumurtanın çatladığını gösteren moitör kullandım,yani yumurtamın çatladığı günü aşağı yukarı biliyorum,doktora da söledim 3-4 günlük sapma olur dedi.ama bizimki 1 haftadan fazla sapıyo..var mı aranızda benim gibi olan:sm_confused:?
cnm bizdede 30 ocaktan buyana hatta bikaçgünde öncesi var TIK yoklaelaelaelaelae
doktor ilk 3 ay yapmayın demişti ama sonrki gittiğimdede ben sormayı unuttum, ortalıkta abaza gibi dolaşıyoz, kardeş kardeş:roflol:
Bencede canım ilk 3 ay bir bekliyelim Allah korusun bişe olcağı tutar sonradan ah vay ele geçmez.Kardeş kardeş uyumaya devam kaydirigubbakcemile3
kızlar süt ve süt ürünleri tüketiyomusunuz..ben sütten nefret ediyorum...
sağol cnm nasılsın bebeiş nasıl ne kadarlıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?