2009 Ekim Anneleri

kıslar şimdi metro marketin bebek katalogu geldi babystar bebek bezi varya 35 tllik ürün alana bebek bornozu hediyeymiş promosyonlar var biz bu haftasonu gidip bakıcaz bebek ürünlerine

handan bende carreforsa nın katalogunda gördüm bornoz kampanyalı.Ama ben bornoz ve havluda biraz paraya kıymayı düşünüyorum%100 pamuklu su emen bişi olsun istiyorum.Nem ıslaklık kalıpta bebeği pişik veye tahriş etmesini istemiyorum.:CüvCüv:

erkektir erkek..oraya buraya döndükçe pipisi değiyodur biyerlerine ondan gıdıklanıyosundurr
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

erkektir erkek..oraya buraya döndükçe pipisi değiyodur biyerlerine ondan gıdıklanıyosundurr
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: seninde aklın fikrin pipidee, ne olsa ondan biliyonn:roflol:

elaaa bu handan zayıfım die bise hawa mı atıo yoksam bana mı ööle geliooo,hıı????kaydirigubbakcemile

walla sanki bende ölee bi hisse kapıldımmCADIARZU sanki şişko diyo bizee, delü handan:roflol:
hem bi kere ben heçç göstermiyom, kemiklerim iri herhal:dilcikar:

hahahahahh kıs ne havası istesem atarım o ayrıda:jeyyar: şaka yapıom ben biraz kilo takıntılıyım hemen kilo aldım sanıyorum kocişle hep takışıoz bu yüzden şimdi 54 kilo oldum die gerile gerile dolanıomda ondan diom araştırma yapıom kaydirigubbakcemile3

bence de hendencim aynen katılıyorum:))) öff şişsin arıtk şu göbüşler yaaaaaaa
benim göbüşümün sağ tarafı daha büyük bugün yatarken hissettim sanırım başı sağ tarafta.sağdaydı en son ultrasonda gördüğümde. 15. haftada rahim elle hissediliyomuş zaten kızlar.

söliyene bakkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae laelaelaelaelae

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

efet efet göbiş sertleşti artık göbekimi tutunca bende hissediom rahmi çok heyecanlı şöle bi tekme atsada yataksan düşürse beni hahahahahahha

benim kilomu duysanıuz yüreğinize iner herhalde nerde eski ben nerde şimdi ki neyse cumartesiden beri çikolate yemiyorum hamurişi yemiyorum erkenden uyumuyorum ve ekmeği azalttım off offf

benim kilomu duysanıuz yüreğinize iner herhalde nerde eski ben nerde şimdi ki neyse cumartesiden beri çikolate yemiyorum hamurişi yemiyorum erkenden uyumuyorum ve ekmeği azalttım off offf

pançi senlen aynı hastaneye gidiyoz sanırsam sen de nisaya gidiyodun deelmüü?

sizin dobişliginizi yesinler kıslar ne üsülüonuz verirsiniz dogumdan sorna allahın izniyle aaaa bebiş olacak kolaymı

ama hamur işi kesinlikle yemeyinn kızlar benim arkadaşımda çok hamur işi yedi kendi 25 kilo aldı ama fos bebeki 2,500 gr dogdu ben asla yemiyorum günde 3 dilimanca ekmek yiyiom o çok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…