kıslar şimdi metro marketin bebek katalogu geldi babystar bebek bezi varya 35 tllik ürün alana bebek bornozu hediyeymiş promosyonlar var biz bu haftasonu gidip bakıcaz bebek ürünlerine
kıs ela senin boyun kaç 64 kilosun canım
Hayırlısı olsun hakkında, Allah sağlıklı sıhhatli versinde gerisi çok önemli değil, ben şöyle duymuştum kız çocuğu geç hissediliyomuş erkek çocuğu ise çok erken hissediliyomuş sanırım doğru bu tez ben 8 haftalıkken bişeyler hissetmeye başladım gibi şimdide aynışeyleri hala hissediyorum bişey içten gıdıklıyo gibi bazen benimki belki erkek olabilir bilemiyorum doktorda erkek gibi dedi ama henüz emin değilmiş neyse önemlide değil zaten.
benimde boyum 1,60 ben yine zayıf kaldım desenize kilo aldım die dolanıom ortalardakaydirigubbakcemile
erkektir erkek..oraya buraya döndükçe pipisi değiyodur biyerlerine ondan gıdıklanıyosundurrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elaaa bu handan zayıfım die bise hawa mı atıo yoksam bana mı ööle geliooo,hıı????kaydirigubbakcemile
:roflol: seninde aklın fikrin pipidee, ne olsa ondan biliyonn:roflol:
söliyene bakkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae laelaelaelaelae
hahahahahh kıs ne havası istesem atarım o ayrıda:jeyyar: şaka yapıom ben biraz kilo takıntılıyım hemen kilo aldım sanıyorum kocişle hep takışıoz bu yüzden şimdi 54 kilo oldum die gerile gerile dolanıomda ondan diom araştırma yapıom kaydirigubbakcemile3
benim kilomu duysanıuz yüreğinize iner herhalde nerde eski ben nerde şimdi ki neyse cumartesiden beri çikolate yemiyorum hamurişi yemiyorum erkenden uyumuyorum ve ekmeği azalttım off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?