2009 Ekim Anneleri

bencede kızlar sigara içiyorsanız kesinlikle bırakın ablam içiyordu bebeği doğduğunda ciğerleri tam oluşmamış bu nedenle sorun yaşadı şimdi en küçük birşeyde hasta oluyor bu yüzden kendinizden önce bebeklerinizi düşünün ve içmeyin yanınızdada içirmeyin allah bebeklerimize sağlık versin kucağımıza almak nasip etsin:Saruboceq:a.s.

ehemm ehemmmm noruonuz hatunlar :1closedeyes:
yaw benim gibi yemegi yedikten sonra agzının tadı bozulan var mı? yani yemek yerken sorun yok ama yedikten sonra agzımın tadı kotu oluo şakkıdı
bide simdiye kadar kac kg aldınızzzzzzzzzyerimseniben

arkadaşlar bende seldusa katılıyorum içen varmı bilmiyorum ama halam bundan önce bebek servisinde hemşireydi ve yenidoğan olsun sonradan gelen olsun 0-1 yaş arası bütün bebekler ciğerlerinden rahatsızlık çekiyorlarmış kimi anne karnında içilen yada dumanı çekilen sigaradan dolayı kimide bebek doğduktan sonra yanında içilmesinden sebep benim eşim içiyodu bana kesinlikle hamile kaldığın zaman 1 nefes bile dumanını çekme yanında içmelerine müsade etme diyoırdu

Ya kizlarrrrr, bana hemsire sey demisti senin plasenta arkada sen daha erken hissedeceksin bebegini ve daha cok hissedeceksin demisti ama daha hissetmiyom yaa

ELALI kullanıcısından alıntı
cnm bizimkini sağır sultan bile duydu
bence söle sana ona göre davranırlar

de ki " biz kocamla seyyyetttük sonuc bu" diyip karnini göster

Kızlar hem okuyorum hem gülüyorum çok komiksiniz millet deli sanacak beni kendi kendime gülüyorum masamda, rezil olduımmmmmmmmmm

buket ben 1kg600gr almıştım ama sonra 600gr ı verdim dahada almadım aynı kaldım böyle.....

buketcim ben 3 kilo zayıflamıştım, ama şuan 2 kilo aldım...
65le hamile kaldım, şuan 64üm...

var var. ben. ağzımın tadı gelsin diye devamlı yiyorum, şiştikçe şiştim (

bende henüz bulantı ve kusmalardan kurtulamdım.Yani öle herşeyi yiyemiyorum.senağlama

Saten doktorda kiza benziyo dedi bende kiz hisettim hep :)

Hayırlısı olsun hakkında, Allah sağlıklı sıhhatli versinde gerisi çok önemli değil, ben şöyle duymuştum kız çocuğu geç hissediliyomuş erkek çocuğu ise çok erken hissediliyomuş sanırım doğru bu tez ben 8 haftalıkken bişeyler hissetmeye başladım gibi şimdide aynışeyleri hala hissediyorum bişey içten gıdıklıyo gibi bazen benimki belki erkek olabilir bilemiyorum doktorda erkek gibi dedi ama henüz emin değilmiş neyse önemlide değil zaten.

maasallah sizlere.ben 3 kg aldımkaydirigubbakcemile3
davul olucam doguruncaa
bide sezeryan dusunuorum karnım kalacak kocamann:çok üzgünüm:

vallahi benim ağzımın tadı sürekli kötü bir düzelmiyor kusmuyorumda şu ana kadar 2kg almışım o kadar bundan sonra ne olur bilmiyorum ağzımın tadı düzelse kimse durduramaz beni galiba:dance:

kıslar şimdi metro marketin bebek katalogu geldi babystar bebek bezi varya 35 tllik ürün alana bebek bornozu hediyeymiş promosyonlar var biz bu haftasonu gidip bakıcaz bebek ürünlerine

kızlar hepinize merhabalarr,
ancabitirdim geçmişi, ense kalınlığından cinsiyet tahminine ben de katkıda bulunayım.12+2 iken yaptırmıştım ben 1.2 idi ense kalınlığı. freebeta da 56 idi. kız bebiş. ben de tuttu sanırsam. ben de çin takvimi de tutmuştu ama o hikaye tabüükü.
kızlar süt ben de içemiyorum ama yoğurt çok aşırı yerim zaten küçüklüğümdn beri. handan bahsetmiş zaten bu yulaflar, cornflex (doğru mu yazdım aceba) tarzı yiyecekler çok yararlıymış hamilelikte, havalar ısınsın da üstüne sook sütleri döküp döküp yiyelim güzel olur hakketten.

Hiç duymamistim, ama ben ilk haftalarda eksi seyler yiyordum ve 10cu haftadan sonra tiskindim hatta onlari gordukce bulanmaya basladim ve tatliya geçis yaptim.. buna görede kiz oluyormus galiba. Benim içinde hiç önemli degil ama hep ilk kiz olsun istemistim Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah.

ben henüz kilo almadım hiç..hatta bi kilo wermişim son iki haftadır..artık alırım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…