aman haa sevindim bıraktıgına benim kuzenlerimin ikisi de hamileyken fosur fosur içtiler maasallah nurtopu gibi bebek dünyaya getirdiler ama sonradan belli etti kendini bebekler hastalanmaya ciğer problemleri yasamaya basladı...içen varsa bırakmaya calısın arkadaslar..bişey olmaz diye düsünmeyin sonradan cıkıyor acısı ALLAH korusun...
Ya kizlarrrrr, bana hemsire sey demisti senin plasenta arkada sen daha erken hissedeceksin bebegini ve daha cok hissedeceksin demisti ama daha hissetmiyom yaa
Hala hiç bişey hissetmiyosan şeker sanırım kızın olacak senin....:ecrin_bebek:
ehemm ehemmmm noruonuz hatunlar :1closedeyes:
yaw benim gibi yemegi yedikten sonra agzının tadı bozulan var mı? yani yemek yerken sorun yok ama yedikten sonra agzımın tadı kotu oluo şakkıdı
bide simdiye kadar kac kg aldınızzzzzzzzzyerimseniben
yaw benim gibi yemegi yedikten sonra agzının tadı bozulan var mı? yani yemek yerken sorun yok ama yedikten sonra agzımın tadı kotu oluo şakkıdı
Saten doktorda kiza benziyo dedi bende kiz hisettim hep :)
Hayırlısı olsun hakkında, Allah sağlıklı sıhhatli versinde gerisi çok önemli değil, ben şöyle duymuştum kız çocuğu geç hissediliyomuş erkek çocuğu ise çok erken hissediliyomuş sanırım doğru bu tez ben 8 haftalıkken bişeyler hissetmeye başladım gibi şimdide aynışeyleri hala hissediyorum bişey içten gıdıklıyo gibi bazen benimki belki erkek olabilir bilemiyorum doktorda erkek gibi dedi ama henüz emin değilmiş neyse önemlide değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?