:)))))))))))) bende cips yemek istiyorum bugunlerde dun iki paket yedim((((((( zararli ama canim cekti hatta suan bile cekiyor onceden tiksinirdim cips hic sevmezdim simdi canim cekiyor iyimi , sigara icen kadinin arkasindan yurudugum gibi kadin duman atti ben yuttum aserdim sanki hehehe
yemin ederimki 2 kere yazılmış olan tahmin kelimesinide tatmin anladımm:roflol::roflol::roflol:
kendinize benzettiniz benii:mymeka:
amaan kızıımm biz unumuzu eledik eleğimizi astıkk..kaydirigubbakcemile3hiiçç senlen uğraşaamyıss..laelaelaelaelaesenin de doktorun söleseydi bananeee....laelaelaelaelae naniknanik
sende wardı yawrum o potansiyel zatennnaniknaniknaniknanik
kizlar yardim edin fatosaa kafayi yiyecek cinsiyeti ogrenene kadar kiz :))))))))))))))) ben merakli gordum de bu kadar gormedimmmmmmmmmmmm
kiz fatos ikisinden birisi olacak ya kiz ya erkek baska alternatifin yok :)))))))) 3 biri olmayacak canim ikiden biri olacak hehehe
selduscum canım kendini üzmeyedigin herşeyin bi vitamini olur öle düşün ama yogurt mesela meyveli yogurtlar var onlardan dene alıştır kendini aman tiksinmeyesin 5.aydan sonra çoklazım olacak süt ürünleri bize
aklin fikrin orda haa ama normal senin durumunda anormal bisey degil yavrum korkma rahat ol cikar üstünü tamam rahatla delikafadulden
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ayran içiyorum ama sonra midem cok fena oluyor nedense ...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet biliyorum o yüzden şimdiden önlem almam lazım ama nerdeeeee...hepsini deneyecem insallah yiyebildiğim bisey cıkar..bi de İLKAY sen sigara mı aserdin kız anlayamadım :)))) içiyormuydun önceden?
şişkinlik yapıyordur cnmm yaa bendede oluyoo maleseff(
uyuz zuzu ben yoğurt yiyemediğimden ayran diye yazdum :dilcikar:
ikisininden biri demii %50 dimiii dünyami aydinlattin ilkayim :dilcikar::dilcikar:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae
bir donem ictim ama uzun zaman oldu birakali gercekten nedense sigara iciyordu bir kadin disarda hatta yazmistim buraya , kadin kalkti yurudu ben arkasindan yurudum canim nasil cekti anlatamam , anlayamadim sanirim kadin bana verse o an icerdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?