2009 Ekim Anneleri

selduscum canım kendini üzmeyedigin herşeyin bi vitamini olur öle düşün ama yogurt mesela meyveli yogurtlar var onlardan dene alıştır kendini aman tiksinmeyesin 5.aydan sonra çoklazım olacak süt ürünleri bize

ben de dayanamadım yedim geçen gün..acılıydı hem de..sonra bütün gün deli gibi bulandı midem..bak yine canım çekti hain domdom :)))

kizlar yardim edin fatosaa kafayi yiyecek cinsiyeti ogrenene kadar kiz :))))))))))))))) ben merakli gordum de bu kadar gormedimmmmmmmmmmmm

kiz fatos ikisinden birisi olacak ya kiz ya erkek baska alternatifin yok :)))))))) 3 biri olmayacak canim ikiden biri olacak hehehe

yemin ederimki 2 kere yazılmış olan tahmin kelimesinide tatmin anladımm:roflol::roflol::roflol:
kendinize benzettiniz benii:mymeka:

aklin fikrin orda haa ama normal senin durumunda anormal bisey degil yavrum korkma rahat ol cikar üstünü tamam rahatla delikafadulden

amaan kızıımm biz unumuzu eledik eleğimizi astıkk..kaydirigubbakcemile3hiiçç senlen uğraşaamyıss..laelaelaelaelaesenin de doktorun söleseydi bananeee....
laelaelaelaelae naniknanik

senağlamasenağlamasenağlama

ikisininden biri demii %50 dimiii dünyami aydinlattin ilkayim :dilcikar::dilcikar:

evet biliyorum o yüzden şimdiden önlem almam lazım ama nerdeeeee...hepsini deneyecem insallah yiyebildiğim bisey cıkar..bi de İLKAY sen sigara mı aserdin kız anlayamadım :)))) içiyormuydun önceden?

aklin fikrin orda haa ama normal senin durumunda anormal bisey degil yavrum korkma rahat ol cikar üstünü tamam rahatla delikafadulden

senağlamasenağlamasenağlama

çıkarimdaa yağmurdan kaçarkene doluya tutulim dimii:mymeka:

evet biliyorum o yüzden şimdiden önlem almam lazım ama nerdeeeee...hepsini deneyecem insallah yiyebildiğim bisey cıkar..bi de İLKAY sen sigara mı aserdin kız anlayamadım :)))) içiyormuydun önceden?

bir donem ictim ama uzun zaman oldu birakali gercekten nedense sigara iciyordu bir kadin disarda hatta yazmistim buraya , kadin kalkti yurudu ben arkasindan yurudum canim nasil cekti anlatamam , anlayamadim sanirim kadin bana verse o an icerdim :)))

Kıslaaarrr ben doymuyorum elevitten olsa gerek yaf hayatımın hiç bir döneminde bu kadar yemek düşünmemiştim resmen kimin elinde neyi görsem istiyorum delikafadulden yandık bu gidişle 100 kilo olucammmmm

ikisininden biri demii %50 dimiii dünyami aydinlattin ilkayim :dilcikar::dilcikar:

fatoscum benim cin takvimin de kız cıktı ikili testteki deger de 54 cıktı ki 50 üzeriyse kız dediler..ilkayın yazı turasında da kız cıktı ..haftaya gösteririse ögrenecez cinsiyeti insallah bakalım tutacak mı..ama bişey diyeyimmi ben kendimin kinden cok seninkini merak ediyorum artık..öğren en kısa zaman da insallah da sen de kurtul merak dan biz de kurtulalım:))))):1hug:

arkadaslar bana musade , bugun pc basinda cok kaldim , islerimi halletmem lazim yemek yapacagim oglum gelecek ben alis verisede cikacagim daha :))) islerimi bitirince ugrarim yine :) pek kalan olmuiyor o zaman ama , kendinize ve miniklerinize iyi bakin optum hepinizi ALLAHA emanetsiniz a.s.

bir donem ictim ama uzun zaman oldu birakali gercekten nedense sigara iciyordu bir kadin disarda hatta yazmistim buraya , kadin kalkti yurudu ben arkasindan yurudum canim nasil cekti anlatamam , anlayamadim sanirim kadin bana verse o an icerdim :)))

aman haa sevindim bıraktıgına benim kuzenlerimin ikisi de hamileyken fosur fosur içtiler maasallah nurtopu gibi bebek dünyaya getirdiler ama sonradan belli etti kendini bebekler hastalanmaya ciğer problemleri yasamaya basladı...içen varsa bırakmaya calısın arkadaslar..bişey olmaz diye düsünmeyin sonradan cıkıyor acısı ALLAH korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…