2009 Ekim Anneleri

ya canim dun bana ikili tets yapildi yani ultrasonda ama herhangi bir kan testi yapmadilar bir anormallik var galiba...unuttumu ne???eee peki kac olursa kiz kac olursa erkek oluyormus degerler ????bu test ne icin normalde??

dur cnm hemen panik yapmaayasakkelime
banada 2li testte ense ölçümü falan yaptılar, birsürü incelediler bebeyi, ama bendende kan almadılar...
ense ölçüm değeri 2nin altında çıkanlardan almıyoruz sonuç iyi çıkacağı için dedileryerimseniben
bazı doktorlar 2li testi bile gerek görmüyo, hemen telaş yapma cnm:1hug:

jasminallacım benim makatımda yırtık var kısların iştahını kaçırım:jeyyar: haha o yüzden ekmek hamur tarzı şeler yemem zararlı bende yıllardır alıştım yememeye iide oldu yani

tatli yiyenin kizi eksi yiyenin oglumu oluyo hahahahahahaha buda hurafeeeee yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cünküüü arkadasim durmadan eksi yediii tatlidan nefret ettiii ve kizi yoldaaa birakin su hurafeleri bana bilimsel seyler verin nolurrrrrrrrrrr yalvariyommmmmmmmmmmmmmmm kafayi bozacam

Slmmm kzılarrrrr vallahii yine iyiii kaynatmışsınız oku oku biteremiyorummm bir ara lafa gireyim diyorum okuyup gelene kadar başka konuya geçilmiş bileeeee :)))))

ya kislar, bi söylüyüm bi söylemiyim diyom ama söylucem artik sengözlerimebaksanab, bir sitede okumustum...eger cinsel iliskiye cok SIK girilirse ve hamis kalinirsa buyuk ihtimal kiz olurmus cunki erkegin spermindeki y kromozomu olusamiyormus. Ama dinlenmis bir erkek y kromozomu daha kolay verebiliyormus. Artik yorumlar sizin

Peki neden ye tatlıyı çıkar hakkıyıı ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyolar ters olmuyomu ozamann anlamadımm ben.....

ahahahahaha hurafeler yüzünden kafayi yiyecez hee ahahahahahaha biri eksi yiyo hep kizi oluyo baska biri hep eksi yiyo oglu oluyo ohooooooooooooo yemem ben bunlari. artik hruafeler hayiiiiiirrrr hurafelereee hayiiiirrr hurafeleerreee hayiiiirrr bilimseleee eveeeettt bilimseleee eveeeeeeeeeeeeeet

canimmma.s.a.s.a.s.

ozaman fatoşun kesin KIZI olcekk:roflol:

kizlar cildirmak uzereyim telefonumla pc arasinda baglanti kuramiyorum dunden beri ugrasiyorum resim ekleyebiliyordum ama bir sorun var olmuyor sinir oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…