2009 Ekim Anneleri

mehaycım panik yapma....ultroson değerlerin iyi olduğu için dr.gerek duymamış olabilir....
50 altı erkek 50 üstü kız...ama ne kadar doğru olduğu tartışılır yerimseniben

valla haa :))))))))))))))))))))) olsun elalim kiskaniyo beni muahahhahahaha
ama yok kizlar. o günelrde gün asiri ettük o isi, bebek istiyoz diye. bide ovulationstestiyle yaptim ben. baktim orda bebek yüzü cikiyo dedim aha kocaciiim eve gelll sana bi süprizim vaarrr :jeyyar:

hıhhh:dilcikar: bizimkinin kız olmadığı nee malumm:dilcikar:

mehaycım panik yapma....ultroson değerlerin iyi olduğu için dr.gerek duymamış olabilir....
50 altı erkek 50 üstü kız...ama ne kadar doğru olduğu tartışılır yerimseniben

Ya lalcim ben anlamadım hangi değer bu 50 nin altı 50 nin üstü olayı ? açıklarmısın bana biraz..............

ahanda yukarda ekim enneleri diye bi linki var, ordan kısa yoldan ulaşabilirsin cnm...

kıssslar sormayın basıma neler geldi az önce((( ocaga corba koydum ısınsın diye bakkal hemen evin altında gidip ekmemk alana kadar ısınsın diye..evden cıktım anaaaaa bi baktım anahtarı almayı unuttum.((((..aklıma hemen ocaktaki corba geldi...napacam ne edecem derken eşimi arayayım desem tlf yok yanımda zaten araam da gelmesi 1saati bulur ocaktaki patlar maazallah..nesse sonunda komsunun evine girdim balkondan mutfaga gecmeyi basardım ama dua ediyorum kapının kilidi acık olsun diye..bi baktım kilitli..sonra o telasla kapıya bi vurdum sinirlekapı acıldı:)))))asma kilit vardı kopmus..nesse ki sagsalim kazasız belasız içerdeyim cok sükür..

ayy canım benim çok geçmiş olsun.

ayy cnm geçmiş olsunmu denir böle bi durumda, akşamüstü akşamüstü iyi heyecan yaşamışsına.s
Allah daha beterlerinden korusun:Saruboceq:

:mymeka: döv kiz sen o doktoru, bidaha gittiginde sorsana 3cu ayi geçtik artik risk falan azalmis olmasi lazim.

cnm bunu diyen ilk gittiğim özel hastanedeki doktordu...
ben orayı bıraktım şimdi üniversite hastanesine gidiyorum, orayada en son gittiğimde sormayı unuttum, bu gittiğimde sorucamyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…