canimmma.s.a.s.a.s.
ozaman fatoşun kesin KIZI olcekk:roflol:
mehaycım panik yapma....ultroson değerlerin iyi olduğu için dr.gerek duymamış olabilir....
50 altı erkek 50 üstü kız...ama ne kadar doğru olduğu tartışılır yerimseniben
anladim canim.....artik 2 ay sonra ogrenirim cinsiyetini:bbo:
valla haa :))))))))))))))))))))) olsun elalim kiskaniyo beni muahahhahahaha
ama yok kizlar. o günelrde gün asiri ettük o isi, bebek istiyoz diye. bide ovulationstestiyle yaptim ben. baktim orda bebek yüzü cikiyo dedim aha kocaciiim eve gelll sana bi süprizim vaarrr :jeyyar:
mehaycım panik yapma....ultroson değerlerin iyi olduğu için dr.gerek duymamış olabilir....
50 altı erkek 50 üstü kız...ama ne kadar doğru olduğu tartışılır yerimseniben
hıhhh:dilcikar: bizimkinin kız olmadığı nee malumm:dilcikar:
2 aymi?????????? 60 gün???? 2 aaaaaaaaaaymiiiii :bbo::bbo::bbo:
ya mehayın 27 mayısda ya randevusu fatoş kızın yarasını deşme:))
güldürdün beni, sana niye yasak koydu doktor canim?
bilmiyomki kuzum düşük tehliken falan varda dememişti:bbo:
sanırım cinsel hayatımızı kıskandıkaydirigubbakcemile3
kıssslar sormayın basıma neler geldi az önce((( ocaga corba koydum ısınsın diye bakkal hemen evin altında gidip ekmemk alana kadar ısınsın diye..evden cıktım anaaaaa bi baktım anahtarı almayı unuttum.((((..aklıma hemen ocaktaki corba geldi...napacam ne edecem derken eşimi arayayım desem tlf yok yanımda zaten araam da gelmesi 1saati bulur ocaktaki patlar maazallah..nesse sonunda komsunun evine girdim balkondan mutfaga gecmeyi basardım ama dua ediyorum kapının kilidi acık olsun diye..bi baktım kilitli..sonra o telasla kapıya bi vurdum sinirlekapı acıldı:)))))asma kilit vardı kopmus..nesse ki sagsalim kazasız belasız içerdeyim cok sükür..
kıssslar sormayın basıma neler geldi az önce((( ocaga corba koydum ısınsın diye bakkal hemen evin altında gidip ekmemk alana kadar ısınsın diye..evden cıktım anaaaaa bi baktım anahtarı almayı unuttum.((((..aklıma hemen ocaktaki corba geldi...napacam ne edecem derken eşimi arayayım desem tlf yok yanımda zaten araam da gelmesi 1saati bulur ocaktaki patlar maazallah..nesse sonunda komsunun evine girdim balkondan mutfaga gecmeyi basardım ama dua ediyorum kapının kilidi acık olsun diye..bi baktım kilitli..sonra o telasla kapıya bi vurdum sinirlekapı acıldı:)))))asma kilit vardı kopmus..nesse ki sagsalim kazasız belasız içerdeyim cok sükür..
:mymeka: döv kiz sen o doktoru, bidaha gittiginde sorsana 3cu ayi geçtik artik risk falan azalmis olmasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?