tsk ederim canlarım benim..falla film gibiydi yaaa..azdaha giremesem tencere yanacakmıs allah korusun..evim dükkan üstü birinci kat..valla o can havliyle gectim işte nasıl gectim bilmiyorum şimdi gec deseler gecemem herhelde:)))))
çok geçmiş olsun seldus, ucuz atlatmıssın, ama balkondan gecmen büyük cesaret, insan bazen düsünmeden hareket ediyo öyle ama aslında yapmamamız lazım...
tsk ederim canlarım benim..falla film gibiydi yaaa..azdaha giremesem tencere yanacakmıs allah korusun..evim dükkan üstü birinci kat..valla o can havliyle gectim işte nasıl gectim bilmiyorum şimdi gec deseler gecemem herhelde:)))))
kıssslar sormayın basıma neler geldi az önce((( ocaga corba koydum ısınsın diye bakkal hemen evin altında gidip ekmemk alana kadar ısınsın diye..evden cıktım anaaaaa bi baktım anahtarı almayı unuttum.((((..aklıma hemen ocaktaki corba geldi...napacam ne edecem derken eşimi arayayım desem tlf yok yanımda zaten araam da gelmesi 1saati bulur ocaktaki patlar maazallah..nesse sonunda komsunun evine girdim balkondan mutfaga gecmeyi basardım ama dua ediyorum kapının kilidi acık olsun diye..bi baktım kilitli..sonra o telasla kapıya bi vurdum sinirlekapı acıldı:)))))asma kilit vardı kopmus..nesse ki sagsalim kazasız belasız içerdeyim cok sükür..
walla büyük cesaret hamile hamile ya başın dönseydin Allah korusun, çok geçmiş olsun..:uhm:
evet öle ama gecmeseydim daha büyük felaket olabilirdi ALLAH korusun corba vardı ocakta zaten girdiğimde bile dibi tutmustu..bu bana küpe olsun bidaha ocakta bişey bırakıp yan odaya bile gitmem:))))
Aman canım ya dikkat et allah korusun ben de inanılmaz unutkan oldum zaten bu hamilelikten sonra hem sen nasıl balkondan balkona geçtinki
Ya lalcim ben anlamadım hangi değer bu 50 nin altı 50 nin üstü olayı ? açıklarmısın bana biraz..............
hergun bugun ne yemek yapılsa derdinden nefret ediom yaa bi hamiş hamiş hiç cekilmiooooo
kızlarr ben kaçtımm iyi bakın kendinizee ve bebişlereee okşayın benim içinde göbişleriii :1hug: a.s.
hergun bugun ne yemek yapılsa derdinden nefret ediom yaa bi hamiş hamiş hiç cekilmiooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?