2009 Ekim Anneleri

tsk ederim canlarım benim..falla film gibiydi yaaa..azdaha giremesem tencere yanacakmıs allah korusun..evim dükkan üstü birinci kat..valla o can havliyle gectim işte nasıl gectim bilmiyorum şimdi gec deseler gecemem herhelde:)))))

çok geçmiş olsun seldus, ucuz atlatmıssın, ama balkondan gecmen büyük cesaret, insan bazen düsünmeden hareket ediyo öyle ama aslında yapmamamız lazım...

çok geçmiş olsun seldus, ucuz atlatmıssın, ama balkondan gecmen büyük cesaret, insan bazen düsünmeden hareket ediyo öyle ama aslında yapmamamız lazım...

evet öle ama gecmeseydim daha büyük felaket olabilirdi ALLAH korusun corba vardı ocakta zaten girdiğimde bile dibi tutmustu..bu bana küpe olsun bidaha ocakta bişey bırakıp yan odaya bile gitmem:))))

walla büyük cesaret hamile hamile ya başın dönseydin Allah korusun, çok geçmiş olsun..:uhm:

Aman canım ya dikkat et allah korusun ben de inanılmaz unutkan oldum zaten bu hamilelikten sonra hem sen nasıl balkondan balkona geçtinki

çok sıkıldım kıslar ya gitmek istiom off 1 saat var kocişi kandırabilirsem sahile götürsün beni taciz edicem

Aman canım ya dikkat et allah korusun ben de inanılmaz unutkan oldum zaten bu hamilelikten sonra hem sen nasıl balkondan balkona geçtinki

sorma yaaa bu aralar unutkanlık sakarlık hepsi üstüste geliyor...ya bizim daireler dip dibe balkonlar da öle..arada sadece duvar var..dua ede ede gectim zaten cok yakındı..bi adımla gectim ama yine de şimdi gec deseler gecemem inannın..

seldus geçmiş olsun canım allah korumuşş seniii....keşkem çilingirci çağırsaydın ya bi terslik olsaydıııı:mymeka:boşver çorba ne olarsa olsun..sana bişey olmasın en fazla bi tencereden olurdunnnn...

selduş geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın çilingir falan yokmuydu yakınlarınızda ne diye balkondan girdin ama neyse kazasız belasız atlatmışsın çok şükür.

kızlarr ben kaçtımm iyi bakın kendinizee ve bebişlereee okşayın benim içinde göbişleriii :1hug: a.s.

hergun bugun ne yemek yapılsa derdinden nefret ediom yaa bi hamiş hamiş hiç cekilmiooooo

walla ben 2 aydır nerdeyse yemek yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum bi kaç gündür ancak girebiliyom oda basit aparatif makarna çorba falan yapıyorum.

handancım dün almayı düşündüğün beşik linki vermiştinya cnm, onu tekrardan verebilirmisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…