2009 Ekim Anneleri

amazoncum bide onu deneyim pek aram yok çorba falan sakatt yasak ya çok severdim sakatat çorbalarını ama mahrum kaldım

mercimek, tarhana, domates çorbası falan dene bakalım iyi gelebilir sıvı almak.
sakatat yasak deyince hamişlikte mi sakıncalıymış ben bilmiyodum bak

haklısın canım valla ya ama yakınımda da yardımcı olcak kımse yok ailem izmirde ben burda gurbetteyım oof of:1no2:

olsun varsın evini b.k götürsün görmicen pisliği 5 ay. senin yaptıgın her hareket bebişi de yoruyo şekercim , ona göre yani. hele eğilerek sakın sakın bişey yapayım deme. okiş?

insallah rahatlikla duyarsin canim sen 13haftaliksin muhtemelen kolaylikla duyarsin diye dusunuyorum bende almayi cok dusundum ama sonra kendimi cok fazla kaptirip sabah ogle aksam dinlerim diye dusundum :) ama benimde en cok istedigim seylerden biri suanda esimi ikna edebilirsem:)bizede heber ver oldumu dinedikten sonra.seytan diyor soyleme esine sende al diye ama bakalm :)
Kendini temizlige vermis arkadaslar gercekten yormamaya calisin kendinizi .ben bayadir temizlik yapmiyorum arada saolsun esim temizliyor onun disida valla baya bir kirlendi evbakalim kendimde guc buldugum an ve su okulu bitirdigim an temizlik yapmaya girisecegim:)az kaldi:)

kabizlik sorunu cok sukur bende hic olmadi onun disinda kusma vs.de olmadi gakiba sansli bi hamileyim:)hatta bazen acaba gercekten hamilemiyim diye suphelendigim anlar oluyor.Allahtan dun dr ye gidip kalbini dinledikten sonra bebisin biraz rahatladim ve hamile oldugumu hissettim:)

iyi geceler ben aksama yemek yapmaya baslasam iyi olacak:)herkese kolay hamilelikler dilerim....

gizem sana tavsıyem kuru erik ye 4-5 tane ustunede su iç acayıp işe yarıyo bagırsakları hemen harekete gecırıyo

olsun varsın evini b.k götürsün görmicen pisliği 5 ay. senin yaptıgın her hareket bebişi de yoruyo şekercim , ona göre yani. hele eğilerek sakın sakın bişey yapayım deme. okiş?

ok sekerimkaydirigubbakcemile5 cok haklısın bugun cok korktum zaten:bbo:

hmmmm bak iyi oldu öğrendiğim. tüh daha dün took ciğeri yapmıştım, ay yapmıyım bari bidaha neyse.

ya bak mesela bana kolayı falan yasakladı ama ben her gün kola içerdşm benim vücudum alışık kolaya neden yasak anlamadım sanada yasak mı tatlım ama ben çok içmek istiyom

ya bak mesela bana kolayı falan yasakladı ama ben her gün kola içerdşm benim vücudum alışık kolaya neden yasak anlamadım sanada yasak mı tatlım ama ben çok içmek istiyom

ay bende tam bı dıet cola manyagıydım hergun yaklasık 1lıtre falan icerdım :içelim:ama doktorum kolayı yasakladı sanırımiçinde meyan kökü var die yasakladı cunku gebelıkte meyan köku cok zararlıymıs

bana herhangi birşeyi yasaklamadı, ama kola tarzı içeceklerin sakıncalı olduğunu nette okumuştum. asitli şeyleri pek tavsiye etmiyorlar. o da şundandır kanımca, mide zaten hassas oluyo hamileyken, asitli içecekler de midenin asit dengesini bozduğu için içilmesini önermiyolardır. bi de gebelikte kan şekerinde değişimler olabiliyo. kola da şekerli bi içecek, karaciğeri yormamak açısından yasaklamış olabilir. zaten normalde de zararlı yani kola mola. hele ki gebelikte daha da zararlıdır.

ay ben varya sofraya kolasız oturmazdım öle müptelasıydım şimdide bi tek canım en çok onu istiyo

ay ben varya sofraya kolasız oturmazdım öle müptelasıydım şimdide bi tek canım en çok onu istiyo

hay allahh 5 sene içmesem bi kere de aklıma gelmez yani. hayatım boyunca toplasan 1 litre anca içmişimdir.:)))
azcık iç canım bişey olmaz. ama öle 1 günde de 1 litreyi mideye indirme yanee. yarım bardak falan iç. hevesin gitsin aklın orda kalmasın.

yarın ikili test yapılacak inşallah hersey yolundadır:Saruboceq:doktor ense kalınlıgını ölçücek tahlıl yapıp turkıye ye yollucakmıs ooof kım bılır sonucu ne zaman gelıcekmirmirmirmircatlıycam meraktan:1closedeyes:

valla ben de 10 gün beklemiştim ..

arkadaşlar hamileliği boyunca sürekli kola için biriyle tanıştım bebeği doğduğunda midesinde gaz varmış. ayrıca şimdi çocuk 3 yaşında elinden kolayı bırakmıyo vermeyince yıkıyo ortalığı

ay öff ne kadar zararlı ya. 3 yaşında cocuk kolamı içermiş yırtsın kendini vermem valla.

alaracım neden o kadar uzun sürüyo ya ben hemen sabahı günü aldım sonucu inş. ii çıkar yaa haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…