amazoncum bide onu deneyim pek aram yok çorba falan sakatt yasak ya çok severdim sakatat çorbalarını ama mahrum kaldım
haklısın canım valla ya ama yakınımda da yardımcı olcak kımse yok ailem izmirde ben burda gurbetteyım oof of:1no2:
kizlar kizlarrrrrrr, hatirliyosaniz bi ara zeldaa bi cihazdan bahsetmisti bebegin kalbini dinlemek icin netten siparis veriyosun diye...Eee bizde kocisle arastirdik ne yaptik ettik oyle bir site bulduk ve siparis ettik ama ben hic inanmiyordum taki bugun kapi caldi ve postaci o cihazi getirmis :) cok heyecanliyim esim gelsin artik isimizi gucumuzu birakip bebegin kalbini aramaya baslariz ama netten arastirdimda kimisi duyamadim diyo kimisi duyuyorum diyo bide ben deneyim bakalim
evet amazoncum sakıncalıymış toksoplazmanı arttırırmış
gizem sana tavsıyem kuru erik ye 4-5 tane ustunede su iç acayıp işe yarıyo bagırsakları hemen harekete gecırıyo
olsun varsın evini b.k götürsün görmicen pisliği 5 ay. senin yaptıgın her hareket bebişi de yoruyo şekercim , ona göre yani. hele eğilerek sakın sakın bişey yapayım deme. okiş?
hmmmm bak iyi oldu öğrendiğim. tüh daha dün took ciğeri yapmıştım, ay yapmıyım bari bidaha neyse.
ya bak mesela bana kolayı falan yasakladı ama ben her gün kola içerdşm benim vücudum alışık kolaya neden yasak anlamadım sanada yasak mı tatlım ama ben çok içmek istiyom
ya bak mesela bana kolayı falan yasakladı ama ben her gün kola içerdşm benim vücudum alışık kolaya neden yasak anlamadım sanada yasak mı tatlım ama ben çok içmek istiyom
ay ben varya sofraya kolasız oturmazdım öle müptelasıydım şimdide bi tek canım en çok onu istiyo
yarın ikili test yapılacak inşallah hersey yolundadır:Saruboceq:doktor ense kalınlıgını ölçücek tahlıl yapıp turkıye ye yollucakmıs ooof kım bılır sonucu ne zaman gelıcekmirmirmirmircatlıycam meraktan:1closedeyes:
ay ben varya sofraya kolasız oturmazdım öle müptelasıydım şimdide bi tek canım en çok onu istiyo
arkadaşlar hamileliği boyunca sürekli kola için biriyle tanıştım bebeği doğduğunda midesinde gaz varmış. ayrıca şimdi çocuk 3 yaşında elinden kolayı bırakmıyo vermeyince yıkıyo ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?