evet hemde nasıl bel agrısı cok bende bitanem Şeniz bel agrısı olan erkek olurmus die kocakarı inanısı var :))))) biliyormuydun
selam herkesehihoyyytnasılsınız kızlar?benim cok belım agrıyo bugun fazla iş yaptım galba ondan(
kuzucumm yorma kendini de bebğinide benim ev aldı başını gidiyo kaydirigubbakcemile3
bende valla buün evdeydim tatlım bişi yapmadım napalım günlerdir temizlik yapıyodukya yorulmuşum çok dışarı çıkasın gelmedi
yuuuupiiiiii aşgum benimde içime erkek doğuyo ama rabbimden hayırlısı gelsinde hayırlısıyla erkek kız bizim için farketmez zatiiii benim ilk bebişimhihoyyyt
kuzucumm yorma kendini de bebğinide benim ev aldı başını gidiyo kaydirigubbakcemile3
gulefsan tatlım iyiyimbiraz kabızlıkla başım dertte o kadar senden ne haberler var moral süper olduğuna göre anlat bakalım şekerim
canım kabızlık deyince aklıma geldi. ılık-sıcak arası bir bardak su yap kendine, 6-7 tane kuru kayısıyı ye. sıcak suyu da üstüne iç. patır patır dökülürler:)
:içelim:canım benim dogru soyluyosun yormamak lazım.ama buraya yaz geldı bıle yazlıkları cıkarttım daha yarısını yerlestırdım kı belım kopcak sandım:1no2:
senağlama
benneyaptımki ama ölede olmuyo onuda denedim denemediğim bişi kalmadı yaaa((
ayy yesin teyzesi o kısııııııııııııııııııııııı Şeniz
bak şimdi yaaa valla dövcem bu iş yapanları heeklava:
benden ders alın diye kendimi yırtıyom burda ne zamandır şekercim. ben de senin gibi iş yaptım 2 saat , belim koptu ağrıdan sonra başıma gelmeyen kalmadı. lütfennnn iş falan yapmaaa! birşey olursa çok üzülürsün sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?