2009 Ekim Anneleri

evet hemde nasıl bel agrısı cok bende bitanem Şeniz bel agrısı olan erkek olurmus die kocakarı inanısı var :))))) biliyormuydun

yuuuupiiiiii aşgum benimde içime erkek doğuyo ama rabbimden hayırlısı gelsinde hayırlısıyla erkek kız bizim için farketmez zatiiii benim ilk bebişimhihoyyyt

kuzucumm yorma kendini de bebğinide benim ev aldı başını gidiyo kaydirigubbakcemile3

amann dogru soyluyorsun bebişlerde bizimle yoruluyor ben gecen iyi temizlik yaptım mahvoldum bebişte yorulmustur burda hamiş bir arkadas 2 saat iş yapmıs doktoru kızmış 5 ay yormayın kendinizi rahim kasılmıs demiş valla ben korktum

bende valla buün evdeydim tatlım bişi yapmadım napalım günlerdir temizlik yapıyodukya yorulmuşum çok dışarı çıkasın gelmedi

yuuuupiiiiii aşgum benimde içime erkek doğuyo ama rabbimden hayırlısı gelsinde hayırlısıyla erkek kız bizim için farketmez zatiiii benim ilk bebişimhihoyyyt

inşallahhhhhh hakkımızda hayırlısı olurr benimde içimden erkek olcakmış gibi geciyor ama kızım olsa daaha mı tatlı olurdu hayırlısı neyse oo olsun yaa :)))))) yerim ben ikisinide :CüvCüv:

gulefsan tatlım iyiyimbiraz kabızlıkla başım dertte o kadar senden ne haberler var moral süper olduğuna göre anlat bakalım şekerim

canım kabızlık deyince aklıma geldi. ılık-sıcak arası bir bardak su yap kendine, 6-7 tane kuru kayısıyı ye. sıcak suyu da üstüne iç. patır patır dökülürler:)

anneyle beraber yaptık (eşimin annesi ile) ben pek bişi yapmadım ama işte genede ayakta durmak bile yordu şeker

senağlama
canım kabızlık deyince aklıma geldi. ılık-sıcak arası bir bardak su yap kendine, 6-7 tane kuru kayısıyı ye. sıcak suyu da üstüne iç. patır patır dökülürler:)

benneyaptımki ama ölede olmuyo onuda denedim denemediğim bişi kalmadı yaaa((

:içelim:canım benim dogru soyluyosun yormamak lazım.ama buraya yaz geldı bıle yazlıkları cıkarttım daha yarısını yerlestırdım kı belım kopcak sandım:1no2:

bak şimdi yaaa valla dövcem bu iş yapanları heeklava:
benden ders alın diye kendimi yırtıyom burda ne zamandır şekercim. ben de senin gibi iş yaptım 2 saat , belim koptu ağrıdan sonra başıma gelmeyen kalmadı. lütfennnn iş falan yapmaaa! birşey olursa çok üzülürsün sonra.

kızlar selamlar bu arada hepiciinize, o bel ağrısı bende de var devamlı olaraktan. ama benim kuzum kız. sanırım tezi çürütmüş bulunuyorum

ayy yesin teyzesi o kısııııııııııııııııııııııı Şeniz

senağlama

benneyaptımki ama ölede olmuyo onuda denedim denemediğim bişi kalmadı yaaa((

gün içinde su içtiğin zaman hep ılık su iç tatlım, sıcağa yakın olsun. yumuşatsın bağırsaklarını. acaba katı besinlerle mi besleniyosun? akşam yemeklerinde falan bi müddet çorbayı tercih etsen nasıl olur rahatlasın bağırsakların biraz.

seren serengil in bebişi ölmüş yine cok uzuldumsenağlamakadının 3.hamileliği yine bebeğini kucagına alamadı!boyle seylerı duyunca cok moralım bozuluyo allah ım ınsallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız:Saruboceq:

amazoncum bide onu deneyim pek aram yok çorba falan sakatt yasak ya çok severdim sakatat çorbalarını ama mahrum kaldım

ye kız benimkinide ama ne olduğunu bilmiyom ki ben daha meleğimşn

haklısın canım valla ya ama yakınımda da yardımcı olcak kımse yok ailem izmirde ben burda gurbetteyım oof of:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…