2009 Ekim Anneleri

ii aksamlar kıslar kimse yok galiba...benim kociş halısaha macına gitti ben de bi bakayım ne kaynatıyorsunuz dedim ama kimse yok galiba((

gizemcim nasılsın bebişin nasıl benim biraz bel ağrım var ama moralim süperhihoyyyt

gulefsan tatlım iyiyimbiraz kabızlıkla başım dertte o kadar senden ne haberler var moral süper olduğuna göre anlat bakalım şekerim

gizemcim ii sayılırım kabızlık olayı ben de de var yaaa napacam bilmiyorum bi de ben de hemoroid var cok fena....

gulefsan tatlım iyiyimbiraz kabızlıkla başım dertte o kadar senden ne haberler var moral süper olduğuna göre anlat bakalım şekerim
kuzucum ne bileyim annemle konuştum yeni o yüzden keyfim yerindehihoyyyt ben anama çok uzaktayım 12 saat var aramızda 2 ay oldu görmeyeli sesini duyunca bana nasihat verince içim rahatlıyosenağlama kız yine duygulandım hehehe bu arada benimde kabızlık problemim var kaysı kompostosu tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile2

kizlar kizlarrrrrrr, hatirliyosaniz bi ara zeldaa bi cihazdan bahsetmisti bebegin kalbini dinlemek icin netten siparis veriyosun diye...Eee bizde kocisle arastirdik ne yaptik ettik oyle bir site bulduk ve siparis ettik ama ben hic inanmiyordum taki bugun kapi caldi ve postaci o cihazi getirmis :) cok heyecanliyim esim gelsin artik isimizi gucumuzu birakip bebegin kalbini aramaya baslariz ama netten arastirdimda kimisi duyamadim diyo kimisi duyuyorum diyo bide ben deneyim bakalim

gizemcim ii sayılırım kabızlık olayı ben de de var yaaa napacam bilmiyorum bi de ben de hemoroid var cok fena....

ay şekerim al bendende o kadar valla bide kanıyo ki sorma

kokoş hamişimm :)) h.geldinn iyiyiz canım bel agrısı dısında sen nasılsın

bel ağrısı kabızlık off ama genede kokoşluğum yerinde doğru söledin anlat bakalım şekerim sende ne var ne yok

12 saat uzaklık çokmuş yaa ama sana bişey diyimmi benimkiler bana 5 dk uzaklıktalar ama emin ol üç aydır görmüyorum kıymetlerini bil tatlım ahh tatlım neler yapıyom ama çıkamıyorum günlerce yaa

kalemitim sendede başladı bel ağrıları demi benimde çok ayakta kaldığım zaman acayip azıyobenneyaptımki iyiki varsınız hepiniz yerimseniben

evet hemde nasıl bel agrısı cok bende bitanem Şeniz bel agrısı olan erkek olurmus die kocakarı inanısı var :))))) biliyormuydun

o nasıl bişimiş :)))) ne kadara aldınızz hadi bakalım inş. duyuluyordurr hehe bebişi hergun dinlersiniz dinleyince yaz hemen merak ettim :)))) :ecrin_bebek:

o nasıl bişimiş :)))) ne kadara aldınızz hadi bakalım inş. duyuluyordurr hehe bebişi hergun dinlersiniz dinleyince yaz hemen merak ettim :)))) :ecrin_bebek:

Valla bende merak ediyorum kocisle deneriz size anlatirim. Kanada dolari ile 40 dolara aldik tl olarak 50 falandir heralde.

ayy bende istiyom kabuslar görüyom ondan sonra kostura koştura doktora gidiyom yerinde mi diye kaydirigubbakcemile3

ne olsun gizosum ugrasıyoz evdeydim bugun tum gun yagmur yagdı hep .. yuruyuse de cıkamadım sen naptın tatlım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…