tutan var şekercim bayağı.benım de tuttu mesela. tutmayan da var tabüükü. ama o tutmayanlar 12 . haftayı geçirenler sanırsam.
neye göre bu??ben daha 11 .haftadayım:jeyyar:
BEN geldim şekercim naber kalemiticim tatlışkom
kuzucum ne bileyim annemle konuştum yeni o yüzden keyfim yerindehihoyyyt ben anama çok uzaktayım 12 saat var aramızda 2 ay oldu görmeyeli sesini duyunca bana nasihat verince içim rahatlıyosenağlama kız yine duygulandım hehehe bu arada benimde kabızlık problemim var kaysı kompostosu tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile2gulefsan tatlım iyiyimbiraz kabızlıkla başım dertte o kadar senden ne haberler var moral süper olduğuna göre anlat bakalım şekerim
kalemitim sendede başladı bel ağrıları demi benimde çok ayakta kaldığım zaman acayip azıyobenneyaptımki iyiki varsınız hepiniz yerimsenibenkokoş hamişimm :)) h.geldinn iyiyiz canım bel agrısı dısında sen nasılsın
gizemcim ii sayılırım kabızlık olayı ben de de var yaaa napacam bilmiyorum bi de ben de hemoroid var cok fena....
kokoş hamişimm :)) h.geldinn iyiyiz canım bel agrısı dısında sen nasılsın
kuzucum ne bileyim annemle konuştum yeni o yüzden keyfim yerindehihoyyyt ben anama çok uzaktayım 12 saat var aramızda 2 ay oldu görmeyeli sesini duyunca bana nasihat verince içim rahatlıyosenağlama kız yine duygulandım hehehe bu arada benimde kabızlık problemim var kaysı kompostosu tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile2
kalemitim sendede başladı bel ağrıları demi benimde çok ayakta kaldığım zaman acayip azıyobenneyaptımki iyiki varsınız hepiniz yerimseniben
kizlar kizlarrrrrrr, hatirliyosaniz bi ara zeldaa bi cihazdan bahsetmisti bebegin kalbini dinlemek icin netten siparis veriyosun diye...Eee bizde kocisle arastirdik ne yaptik ettik oyle bir site bulduk ve siparis ettik ama ben hic inanmiyordum taki bugun kapi caldi ve postaci o cihazi getirmis :) cok heyecanliyim esim gelsin artik isimizi gucumuzu birakip bebegin kalbini aramaya baslariz ama netten arastirdimda kimisi duyamadim diyo kimisi duyuyorum diyo bide ben deneyim bakalim
o nasıl bişimiş :)))) ne kadara aldınızz hadi bakalım inş. duyuluyordurr hehe bebişi hergun dinlersiniz dinleyince yaz hemen merak ettim :)))) :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?