merhaba kızlar,
4-5 gündr giremedim siteye çünkü salı günü ikili test sonuçlarımı aldım ve down riski 1\95 çıktı doktor ultrason görüntüsünün iyi olduğunu söylemesine rağmen inanılmaz üzgün ve tedirgin durumdayım. salı günü apartopar istanbula geldim. ultrasonografi konusunda uzman bi doktora gittim. bebeğin yüzde 99 sağlıklı olduğunu ama gene de test sonucunun şüphe uyandırdığını söyledi, ve mayısın ilk haftasına amniossentez için gün verdi... ve işlemden yaklılaşık 3-4 hafta sonrada sonuçları öğreneceğim. nolur benim ve bebişim için dua edin kızlar inşallah sonuçlar sağlıklı çıkar da. kaybettiğim hamilelik duygularımı tekrardan yaşamaya başlar ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenin hayallerini kurabilirim....
canım çok geçmiş olsun...:teselli:sonuçda ikili testlerin %100 güvenirliliği yok..sıkma canını..allahın izniyle bebişin sağlıklı bir şekilde sana gelecek...:Saruboceq:
seldus gözünaydın canımmm:asigim:
tsk ederim canım benim:)))))kimse yok bugün hayırdır herkes nerde acabaaaaaa:))))
gunaydın kızlar 2li testımı dr gosterıcem osırada kandırırsam bebişimi gorurum belkı :jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?