2009 Ekim Anneleri

cadıııııı:asigim:aklın fikrin öpmekde koklamakdaaaayasak kısım yasakkk:roflol::roflol:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
niyee kıss koldan öpünce ne oluyomuş ben kolundan öp dediydim sanırım senin aklın fikrin orda benii yanlış anladınn:roflol:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
niyee kıss koldan öpünce ne oluyomuş ben kolundan öp dediydim sanırım senin aklın fikrin orda benii yanlış anladınn:roflol:

kolundan öpeyrum işe yaramıoo canım yine ağrıoooo:roflol::roflol:

handan kıss merak etme fatoş cadısını, cumartesi girmiş profiline baktım şincik...

kıs ela aklımız fikrimiz cinlige çalışıyor he ahahah büyümüştü bacaklarıını gördüm bayagı uzamıştı kemikleri çok belliydi omurulik kemigini gördüm süper bişey ya upuzun doktor hemen kalp atışlarını gösterdi içim rahatlasın die cinsiyete yine baktı ama bizimki yine bagdaç kurmuştu öle dedi doktor açtırmayalım şimdi dedi bende ısrar etmedim tek düşündügüm saglıgıydı o an zaten inş herşey yolunda gidecek inanıom

hee girmişmi ayy içim rahatladı demekki işi varıd ondan giremedi aslında hepimiz çalışıoz arada girremeyebiliriz yani ama işte heheh

bide cumartesi alışveriş yaptım bebegime dayanamadım bitane içlik zıbın takımı aldım,3 tane çıtçıtlı tulum aldım,1 yelek aldım,3 çorap aldım çok tatlılar bide akşam babası geldi megersem oda bi çıtçıtlı tulum almış dayanamamış birbirimizden habersiz almışız :)))

cnm güle güle kullansın bebişinnn:asigim:

handancım güle güle kullansın bebeğin inşallah
resimlerini çekip koysana kıs cici topiğineea.s

oy oy ne güzel cicileri de olmuş sağlıklı güzel günlerde kullansın

bugun biraz durgunluk var dimi herkesde pazartesi sendromu

kıslar bebiş hissetmeler nası gidio? ben bugunlerde daha yogun pıtpıtlar hissediom bebekmidir acaba ya dün akşam arkadaşımızın dügününe gittik davul zurna felan bebiş sesleri duyuyomuş ya sürekli pıtpıtlarım oldu ya çok heyecanlandım

Handancım allah yardımcın olsun canım :Saruboceq: dualarımız seninle Şeniz

handanım geçmiş olsun cnm..mrk ettimdi seni..fatoş cmts geldi..o iki gün doktordaymış ondan gelmemiş..ama bişei yo mrk etmein aynı zilli:))
cadıııııı:asigim:aklın fikrin öpmekde koklamakdaaaayasak kısım yasakkk:roflol::roflol:

lalim size de geçmiş olsun..elaya anlayış göster,biliosun çaresiz yawrucakk
kaydirigubbakcemile3

ne güzel canım yaaa :))
daha benim çok erken ama dün otururken karnımın içinde bişeyin yer değiştirdiğini hissettim çok değişik bi şeydi... kesinlikle bağırsak hareketi değil ama onu biliyorum:CüvCüv:
herhalde tam olarak hissedebilmem için bikaç hafta daha beklemem lazımgamyoncuiremsu

zuzum saol cnmm....yerimseniben....
yasık elaya biliom cnm o yüzden üstüne gitmiorummmm:asigim:

Koyasana topiğe handan bizde görelim :mymeka: akşam eve gidince ekle mutlaka biliyorsun meraklıyız biss :1hug:

günaydın kızlar ikili test için hastaneye gitmiştim yeni geldim.doktor ensesinin kalınlığını falan söylemedi.sadece kan aldırmam için verdiği kağıtta ınt:1,5 yazıyodu acaba o ense kalınlığımıydıki karnıma biraz bastırınca bebişim bi zıpladı kıslar çok komikti.cinsiyetinide sordum sen kilolu olduğun için ancak 5 aylıkken görebiliriz dedi.

cicim gözün aydın görmüşsün bebişini..kaç kilosun ki ay niye göremesmiş..

teşekkür ederim zuzucum pembecim alalh razı olsun

doktora nie gitmiş ya gene fatoş tam zilli ya bişeyi yokmuş yani alla ala alla

foto çekicem unutuom hep pembecim ya unutmazsam bu akşam çekerim canım:)9

cerencim maşallah bebişine tertemiz çıkar inş testin canım da 5 ay ne ya ohaaa 5 aya kadar beklenirmi delimi bu doktor:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…