cadıııııı:asigim:aklın fikrin öpmekde koklamakdaaaayasak kısım yasakkk:roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
niyee kıss koldan öpünce ne oluyomuşben kolundan öp dediydim sanırım senin aklın fikrin orda benii yanlış anladınn:roflol:
bide cumartesi alışveriş yaptım bebegime dayanamadım bitane içlik zıbın takımı aldım,3 tane çıtçıtlı tulum aldım,1 yelek aldım,3 çorap aldım çok tatlılar bide akşam babası geldi megersem oda bi çıtçıtlı tulum almış dayanamamış birbirimizden habersiz almışız :)))
bide cumartesi alışveriş yaptım bebegime dayanamadım bitane içlik zıbın takımı aldım,3 tane çıtçıtlı tulum aldım,1 yelek aldım,3 çorap aldım çok tatlılar bide akşam babası geldi megersem oda bi çıtçıtlı tulum almış dayanamamış birbirimizden habersiz almışız :)))
kıslar ben cuma günü doktoruma gittim başagrısıyla bebegime baktı hemen çok şükür herşey yolundaymış,bu hafta tansiyon takibi yapacagız eşim sabah akşam tansiyonumu ölçüyor bi kagıda yazıyoruz bu hafta tekrar doktora gidecegiz, doktor 20.gebelik haftasından önce yüksek tansiyon çıkarsa bu gebelilten kaynaklanmıyor sizde zaten var demektir dedi ve ilerleyen dönemlerde artacak demektr ona göre önlem alırız dedi herşey bu hafta belli olacak inşallah normal seyirde çıkar bize dua edin teyzeleria.s.
handanım geçmiş olsun cnm..mrk ettimdi seni..fatoş cmts geldi..o iki gün doktordaymış ondan gelmemiş..ama bişei yo mrk etmein aynı zilli:))kıslar ben cuma günü doktoruma gittim başagrısıyla bebegime baktı hemen çok şükür herşey yolundaymış,bu hafta tansiyon takibi yapacagız eşim sabah akşam tansiyonumu ölçüyor bi kagıda yazıyoruz bu hafta tekrar doktora gidecegiz, doktor 20.gebelik haftasından önce yüksek tansiyon çıkarsa bu gebelilten kaynaklanmıyor sizde zaten var demektir dedi ve ilerleyen dönemlerde artacak demektr ona göre önlem alırız dedi herşey bu hafta belli olacak inşallah normal seyirde çıkar bize dua edin teyzeleria.s.
cadıııııı:asigim:aklın fikrin öpmekde koklamakdaaaayasak kısım yasakkk:roflol::roflol:
bugun biraz durgunluk var dimi herkesde pazartesi sendromu
kıslar bebiş hissetmeler nası gidio? ben bugunlerde daha yogun pıtpıtlar hissediom bebekmidir acaba ya dün akşam arkadaşımızın dügününe gittik davul zurna felan bebiş sesleri duyuyomuş ya sürekli pıtpıtlarım oldu ya çok heyecanlandım
günaydın kızlar ikili test için hastaneye gitmiştim yeni geldim.doktor ensesinin kalınlığını falan söylemedi.sadece kan aldırmam için verdiği kağıtta ınt:1,5 yazıyodu acaba o ense kalınlığımıydıki karnıma biraz bastırınca bebişim bi zıpladı kıslar çok komikti.cinsiyetinide sordum sen kilolu olduğun için ancak 5 aylıkken görebiliriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?