2009 Ekim Anneleri

tsk ederim canlarım benim darısı tüm annesine uzakta olanların basına insallah..benim de annem evlendiğimden beridir ilk kez geldi evime.süper bişey ama inanırmısnız artık midem bile bulanmıyor:)))))

tsk ederim canlarım benim darısı tüm annesine uzakta olanların basına insallah..benim de annem evlendiğimden beridir ilk kez geldi evime.süper bişey ama inanırmısnız artık midem bile bulanmıyor:)))))

bulantı mı kalır anacığın yanındayken..ee ne duruyosun burda gitsene annenin koynuna sarıl bi güsel..ay ben fena oldum:)) susuym iisimi...:a015:

slm millet nasılınız bakalım? ben iyiyim bu gün dükür annem geldi memeleketten eee ben ii olmayayım da kim ii olsun demi...:))))

gözünaydın canımm ne güzel, ne kadar mutlusundur, oh ne güzel sana da moral olur hem. darısı bizim de başımıza inşallah.

ay kızlar yandım ben bu bel ağrısından böyle,iki dk çamaşırları sereyim dedim koptu yine belim, nolcak böle hiçbişey yapmadan oturcaz hep galiba.

insallah amazon insallah...zuzucum kötü olma kıssss ben senin yerine de sarılırım anacıgıma:))))sonra senin annen gelince sen de benim yerime sarılırsın ödeşiriz...ama evet güzel bişey hele hele mutfakta oldugunu bilmek daha güzel:))))

ay kızlar yandım ben bu bel ağrısından böyle,iki dk çamaşırları sereyim dedim koptu yine belim, nolcak böle hiçbişey yapmadan oturcaz hep galiba.

amazonn benimde benim çok ağrıyo özelliklede akşama doğru herhalde gün içinde yorulduğum için akşamda belim ikiye ayrılcak gibi ağrıyoo

amazonn benimde benim çok ağrıyo özelliklede akşama doğru herhalde gün içinde yorulduğum için akşamda belim ikiye ayrılcak gibi ağrıyoo

sorma canım yaa ,korkuyorum da böyle ağrıyınca öff.
ya bi de bişey sorcam, böyle karnınızda devamlı bi ağrı gibi de değilde böyle gerilme gibi bi rahatsız durum varmı devamlı kızlar. benim karnım böyle de.

bazen bana da oluyor. zaten karnın şişiyo, bi de gaz maz eklenince e geriliyor haliyle...

ayy ewet dün akşam karnım patlicak sandım okadar şişti ki zannedersin 6 aylık hamikleyim eşim bile şaşırdı...kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar,
4-5 gündr giremedim siteye çünkü salı günü ikili test sonuçlarımı aldım ve down riski 1\95 çıktı doktor ultrason görüntüsünün iyi olduğunu söylemesine rağmen inanılmaz üzgün ve tedirgin durumdayım. salı günü apartopar istanbula geldim. ultrasonografi konusunda uzman bi doktora gittim. bebeğin yüzde 99 sağlıklı olduğunu ama gene de test sonucunun şüphe uyandırdığını söyledi, ve mayısın ilk haftasına amniossentez için gün verdi... ve işlemden yaklılaşık 3-4 hafta sonrada sonuçları öğreneceğim. nolur benim ve bebişim için dua edin kızlar inşallah sonuçlar sağlıklı çıkar da. kaybettiğim hamilelik duygularımı tekrardan yaşamaya başlar ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenin hayallerini kurabilirim....

cnm benim üzme kendini eminim minigin çok saglıklı ve seninde yüzünü güldürcek inşallah dualarım seninle inş herşey güsel çıkar

cnm benim üzme kendini eminim minigin çok saglıklı ve seninde yüzünü güldürcek inşallah dualarım seninle inş herşey güsel çıkar

allah razı olsun canım,, ilk zamanlarki kadar harab etmiyorum kendimi ama gene olumsuzu düşününce canım sıkılmıyo değil.. umarım hepimizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder allahım...

cnm benim sen kendini olumlu hazırlaki bebeginde sıkı sıkı tutunsun saglıklı olsun yanılmalar olabiliyo bak %99iyi demiş süper aslında bu amiyosentez garanti olsundie yaparlar sıkma kendini dua et bolbol bizlerde edicez

evet %99 belki çok iyi bi rakam ama insan gene de bi olumsuzluk sözkonusu olduğunda karamsarlığa kapılabiliyo.. gerçi etrafımda durumu öğrendiğinde butür durumlarla karşılaşan insanları anlattıklarında biraz moralim yerine geliyo... sonuçta şu an için allaha sığınıp ona dua etmekten ve sadece ondan bişeyler beklemekten başka şansım yok....allah herkesden razı olsun şimdiden

Canim nolur uzulme insallah hersey yolunda gider ki ben eminim buna Allahin izniyle .Bu testler zaten kesin sonuc veren testler degil yani yanlis pozitif ve negatif sonuclar cikabiliyor testi yaparkende bunu acikliyorlar zaten.Hersey guzel olur eminim.Amniyosentezide dr emin olmak icin istemistir eminim hersey guzel olacaktir:)Hep beraber ekim ayinda hepimiz teker teker saglik sihhatle bebislerimizi kucagimiza alacagiz insallah:)Bizlere sonuclari bildir oldumu.Ben cok sIk yazan biri degilim ama takipteyim:)Dualarimiz seninle:).....

sevgiler

tatlım geçmiş olsun öncelikle. ultrason görüntüsü %99 sağlıklı olduğunu gösterdiğine göre bence bebişin sağlıklıdır. ikili testte her zaman olumsuz bir açık kapı oluyor malesef, hiçbirimizin bebişine % 100 sağlıklıdır diyemiyor. şimdi yapmak gereken tek şey dua etmek ve moralini bozmaman tatlım. amniyo testinde zaten kesin sonuç belli olur. ama bence bebişin sağlıklı eminim canım hiç sıkıntı yapma atlatıcaz allahın izniyle göreceksin.
melekler korusun yavrunu, allahım sana bağışlasın onu.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…