tsk ederim canlarım benim darısı tüm annesine uzakta olanların basına insallah..benim de annem evlendiğimden beridir ilk kez geldi evime.süper bişey ama inanırmısnız artık midem bile bulanmıyor:)))))
slm millet nasılınız bakalım? ben iyiyim bu gün dükür annem geldi memeleketten eee ben ii olmayayım da kim ii olsun demi...:))))
ay kızlar yandım ben bu bel ağrısından böyle,iki dk çamaşırları sereyim dedim koptu yine belim, nolcak böle hiçbişey yapmadan oturcaz hep galiba.
amazonn benimde benim çok ağrıyo özelliklede akşama doğru herhalde gün içinde yorulduğum için akşamda belim ikiye ayrılcak gibi ağrıyoo
merhaba kızlar,
4-5 gündr giremedim siteye çünkü salı günü ikili test sonuçlarımı aldım ve down riski 1\95 çıktı doktor ultrason görüntüsünün iyi olduğunu söylemesine rağmen inanılmaz üzgün ve tedirgin durumdayım. salı günü apartopar istanbula geldim. ultrasonografi konusunda uzman bi doktora gittim. bebeğin yüzde 99 sağlıklı olduğunu ama gene de test sonucunun şüphe uyandırdığını söyledi, ve mayısın ilk haftasına amniossentez için gün verdi... ve işlemden yaklılaşık 3-4 hafta sonrada sonuçları öğreneceğim. nolur benim ve bebişim için dua edin kızlar inşallah sonuçlar sağlıklı çıkar da. kaybettiğim hamilelik duygularımı tekrardan yaşamaya başlar ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenin hayallerini kurabilirim....
cnm benim üzme kendini eminim minigin çok saglıklı ve seninde yüzünü güldürcek inşallah dualarım seninle inş herşey güsel çıkar
allah razı olsun canım,, ilk zamanlarki kadar harab etmiyorum kendimi ama gene olumsuzu düşününce canım sıkılmıyo değil.. umarım hepimizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder allahım...
evet %99 belki çok iyi bi rakam ama insan gene de bi olumsuzluk sözkonusu olduğunda karamsarlığa kapılabiliyo.. gerçi etrafımda durumu öğrendiğinde butür durumlarla karşılaşan insanları anlattıklarında biraz moralim yerine geliyo... sonuçta şu an için allaha sığınıp ona dua etmekten ve sadece ondan bişeyler beklemekten başka şansım yok....allah herkesden razı olsun şimdidencnm benim sen kendini olumlu hazırlaki bebeginde sıkı sıkı tutunsun saglıklı olsun yanılmalar olabiliyo bak %99iyi demiş süper aslında bu amiyosentez garanti olsundie yaparlar sıkma kendini dua et bolbol bizlerde edicez
merhaba kızlar,
4-5 gündr giremedim siteye çünkü salı günü ikili test sonuçlarımı aldım ve down riski 1\95 çıktı doktor ultrason görüntüsünün iyi olduğunu söylemesine rağmen inanılmaz üzgün ve tedirgin durumdayım. salı günü apartopar istanbula geldim. ultrasonografi konusunda uzman bi doktora gittim. bebeğin yüzde 99 sağlıklı olduğunu ama gene de test sonucunun şüphe uyandırdığını söyledi, ve mayısın ilk haftasına amniossentez için gün verdi... ve işlemden yaklılaşık 3-4 hafta sonrada sonuçları öğreneceğim. nolur benim ve bebişim için dua edin kızlar inşallah sonuçlar sağlıklı çıkar da. kaybettiğim hamilelik duygularımı tekrardan yaşamaya başlar ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenin hayallerini kurabilirim....
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?