2009 Ekim Anneleri

Günaydinnnn,

benim SAT yanlis olmus benimki 17. Ocak olmasi gerekiyor, dogum tarihi 24.10 dogru ama. Liste baya güzel olmus ellerinize saglik

Günaydın kızlarrhihoyyythihoyyythihoyyyt
hepimize güzel bi hafta olsun inşallah:Saruboceq:
keyifler nasılsositososito

lalcim allah yardımcınız olsun inş. iyileşecek daha bebiş taşıyacak kollarında :ecrin_bebek:
saol canım şuan kendisi bebiş gibi..sağ kolu çünkü ben ilgileniom herşeyiylee...ben problem yapmıyorum ilgilenmekten eşim yapıo
zaten şu bir haftayı bir atlatsak dahada iyi olacak inşlahh..:Saruboceq:

Günaydın kızlarrhihoyyythihoyyythihoyyyt
hepimize güzel bi hafta olsun inşallah:Saruboceq:
keyifler nasılsositososito

keyifler iyi canım sen nasılsınnnn:asigim:

iyiyim lalcim,
eşin eccük sıksın dişini geçecek elbet ağrısı...

bende öle diom cnm geçecek elbet böle kalacak hali yok diyorum ama ama işte:asigim:

öpdee bari ağrıyan yerinden hafifler belkiikaydirigubbakcemile3

günaydın lahanacım, sanada iyi haftalara.s.

yaa haftasonu fatoş girdimi kızlar?

günaydın kızlaaarrrrrrrrr......lalacim çok çok geçmiş olsun canım.....

kıslar ben cuma günü doktoruma gittim başagrısıyla bebegime baktı hemen çok şükür herşey yolundaymış,bu hafta tansiyon takibi yapacagız eşim sabah akşam tansiyonumu ölçüyor bi kagıda yazıyoruz bu hafta tekrar doktora gidecegiz, doktor 20.gebelik haftasından önce yüksek tansiyon çıkarsa bu gebelilten kaynaklanmıyor sizde zaten var demektir dedi ve ilerleyen dönemlerde artacak demektr ona göre önlem alırız dedi herşey bu hafta belli olacak inşallah normal seyirde çıkar bize dua edin teyzeleria.s.

öpdee bari ağrıyan yerinden hafifler belkiikaydirigubbakcemile3

günaydın lahanacım, sanada iyi haftalara.s.

yaa haftasonu fatoş girdimi kızlar?

cadıııııı:asigim:aklın fikrin öpmekde koklamakdaaaayasak kısım yasakkk:roflol::roflol:

günaydın kızlaaarrrrrrrrr......lalacim çok çok geçmiş olsun canım.....

Günaydın kızlar,, iyi hafta diliyorum hepinize... Nasıl geçti bakimm haftasonunuz? Lal cım çok geçmiş olsun eşine...

llallcim geçmiş olsun eşine canım

canlarım çok sağlunn.......ŞenizŞeniz:asigim:
handancım sanada çok geçmiş olsun...ne olur dikkat et kendine cnmmm:asigim:

handancım herşey yolunda gidecek Allahın izniyle, böleleikle bebişini sık sık görüyon ne güzel :))
büyümüşmüydü kıs meleğinn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…