2009 Ekim Anneleri

canım ense kalınlığın çok güzel maşallah..benim kan testi sonuçlarım henüz çıkmadı onları bilemiycem..doktoruna güwen cicimmm:CüvCüv:

13+2 canım.benimde doktor herşey normal dedi ama ben biraz takıntılıyım boş veremiyorum.ilk bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden anomali var dendi şimdi bunda da içim rahat olsun istiyorum.

icin anca baska bi doktorada gicderek rahatlar bence tatlim. istersen baska bi doktorada göster ne olur ne olmaz. hemen icinde rahatlar

icin anca baska bi doktorada gicderek rahatlar bence tatlim. istersen baska bi doktorada göster ne olur ne olmaz. hemen icinde rahatlar

eşimde öyle diyo ama tatlım buranın en iyi hastanesinde ve en iyi doktorunda yaptırdım bu testleri.şimdi başka doktora gitsem yeniden isteyecekler testleri. aslında benimki sadece hüsnü kuruntu en iyisi 15 gün sonraki kontrolü beklemek.:Saruboceq:

canım ense kalınlığın çok güzel maşallah..benim kan testi sonuçlarım henüz çıkmadı onları bilemiycem..doktoruna güwen cicimmm:CüvCüv:

haklısın canım başka çarem yok zaten.doktorumda oldukça iyi o na güvenmek en iyisi olur.inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur.:ecrin_bebek:stresten cinsiyetinide sormayı unuttum yafisfisfis

onların istediği de o zaten funda. ilk zamanlar cinsiyetin sorulmasını pek istemiyolar yanılma riskinden dolayı.:ecrin_bebek:

ben en son gittiğimde doktora sevimli bir dille dedim ki
"eminim bu soruyu duymaktan nefret ediyosunuz ama, cinsiyeti belli mi??" mirmirmirmir

doktor da "2-3 hafta sonra" dedi sadece.
:1no2:

ama eğer görünmüyo falan deseydi hiç durmadan taciz edecektim. (geçmiş sayfalardan öğrendiğim kadarıyla)kaydirigubbakcemile2

"bana bak yıllarca bu işin okulunu okudun, bana naval okuma. illa orasını mı göstermesi lazım, duruşundan, kemğinden bilmemnesinden bile anlıyomuşunuz. beni yeme. bak sen sölemessen kocakarılara gidip soracam" dicektim:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: eheheheh bende adamin ensesinden tutup kafasini ultrasona dayayip iyi bak lennn diyesim geldi emmeee ehehehe

selam hamişler keyfiniz iyidir inşallah,
aramızda bir adet sidikli varmış galiba hehehehehehee (şaka şaka)
kızlar ben böle fırından yeni çıkmış pufidik açma aşeriyom, yapmayı da bilmiyom ya. bakim netten tarif bulmaya çalışayım.cokacimcoook

kimmis kimmiss zuzu demiii cikti ama yaa sengözlerimebaksanab

yawrum kıyamamm..ben yapiimmi sanaa..ankda olsan walla yapar getirirdim..
kimmis kimmiss zuzu demiii cikti ama yaa sengözlerimebaksanab

sen kaşınn kaşınn..elbet kaşırım bennn:jeyyar:

ya bu nisan annelerini okuyonuzmu kızlar ya, ayy çok şekerler yaa, doğuranlar bebişini emzirenler allahım geçsin şu zaman biz de öyle olalım yaa çok özendimm.

ya bu nisan annelerini okuyonuzmu kızlar ya, ayy çok şekerler yaa, doğuranlar bebişini emzirenler allahım geçsin şu zaman biz de öyle olalım yaa çok özendimm.

dün baktım az biraz heycan yaptı bende..hihoyyyt

slm millet nasılınız bakalım? ben iyiyim bu gün dükür annem geldi memeleketten eee ben ii olmayayım da kim ii olsun demi...:))))

slm millet nasılınız bakalım? ben iyiyim bu gün dükür annem geldi memeleketten eee ben ii olmayayım da kim ii olsun demi...:))))

gözün aydın seldusum..keşke benimkisi de gelebilse...ben annemi özledimmmsenağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…