arkadaşlar ikili test sonuçlarınızı benimle paylaşırmısınız.benim sonuçlar için doktor iyi dedi ama içim hiç rahat değil.ense kalınlığı 0.6 çıktı.ikili test oranıda 1:300. papp-a 1,5 bhcg-95,8 çıktı.ikilide sınır 270 ama benim 300 çıktı doktor yinede normal dedi bide ense kalınlığı 0,6 çok düşük gibi geldi ama doktor onada çok iyi dedi.doktorum buranın en iyi doktorlarından biri ama yinede çok endişeliyim.sizin düşüncelerinizide öğrenmek istiyorum.
13+2 canım.benimde doktor herşey normal dedi ama ben biraz takıntılıyım boş veremiyorum.ilk bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden anomali var dendi şimdi bunda da içim rahat olsun istiyorum.
icin anca baska bi doktorada gicderek rahatlar bence tatlim. istersen baska bi doktorada göster ne olur ne olmaz. hemen icinde rahatlar
canım ense kalınlığın çok güzel maşallah..benim kan testi sonuçlarım henüz çıkmadı onları bilemiycem..doktoruna güwen cicimmm:CüvCüv:
onların istediği de o zaten funda. ilk zamanlar cinsiyetin sorulmasını pek istemiyolar yanılma riskinden dolayı.:ecrin_bebek:
ben en son gittiğimde doktora sevimli bir dille dedim ki
"eminim bu soruyu duymaktan nefret ediyosunuz ama, cinsiyeti belli mi??" mirmirmirmir
doktor da "2-3 hafta sonra" dedi sadece.
:1no2:
ama eğer görünmüyo falan deseydi hiç durmadan taciz edecektim. (geçmiş sayfalardan öğrendiğim kadarıyla)kaydirigubbakcemile2
"bana bak yıllarca bu işin okulunu okudun, bana naval okuma. illa orasını mı göstermesi lazım, duruşundan, kemğinden bilmemnesinden bile anlıyomuşunuz. beni yeme.bak sen sölemessen kocakarılara gidip soracam" dicektim:jeyyar:
selam hamişler keyfiniz iyidir inşallah,
aramızda bir adet sidikli varmış galiba hehehehehehee (şaka şaka)
kızlar ben böle fırından yeni çıkmış pufidik açma aşeriyom, yapmayı da bilmiyom ya. bakim netten tarif bulmaya çalışayım.cokacimcoook
selam hamişler keyfiniz iyidir inşallah,
aramızda bir adet sidikli varmış galiba hehehehehehee (şaka şaka)
kızlar ben böle fırından yeni çıkmış pufidik açma aşeriyom, yapmayı da bilmiyom ya. bakim netten tarif bulmaya çalışayım.cokacimcoook
kimmis kimmiss zuzu demiii cikti ama yaasengözlerimebaksanab
yawrum kıyamamm..ben yapiimmi sanaa..ankda olsan walla yapar getirirdim..
sen kaşınn kaşınn..elbet kaşırım bennn:jeyyar:
ayy zuzucumm çok sağol yapmış kadar oldun valla canım, bitane tarif buldum, yapçam şimdik bakalım olcakmı hehehehe
ya bu nisan annelerini okuyonuzmu kızlar ya, ayy çok şekerler yaa, doğuranlar bebişini emzirenler allahım geçsin şu zaman biz de öyle olalım yaa çok özendimm.
yawrum kıyamamm..ben yapiimmi sanaa..ankda olsan walla yapar getirirdim..
sen kaşınn kaşınn..elbet kaşırım bennn:jeyyar:
Selam kızalr nasılsınızzz;
benim bugün gögüslerim sızlıyorrr sizdede öyle oluyomuuuu???
slm millet nasılınız bakalım? ben iyiyim bu gün dükür annem geldi memeleketten eee ben ii olmayayım da kim ii olsun demi...:))))
slm millet nasılınız bakalım? ben iyiyim bu gün dükür annem geldi memeleketten eee ben ii olmayayım da kim ii olsun demi...:))))
slm millet nasılınız bakalım? ben iyiyim bu gün dükür annem geldi memeleketten eee ben ii olmayayım da kim ii olsun demi...:))))[/QUOTE
iyyizz gülümm hadi gözünaydın cnmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?