2009 Ekim Anneleri

Canım ense kalınlığındır o 1,5
Kiloyla ne alakası varmış kaç kilosunki ben 53 kiloyum bendede göremedi CADIARZU 5.ayı bekleyeceğim

he bide masa başında çalışan bayanlar dün praktikerden bel destegi aldım koltuguma taktim belimi dik tutuyor bebege rahat kan gitmesi için gerekliymiş 15tl aldım tavsiye ederim yane

cicim gözün aydın görmüşsün bebişini..kaç kilosun ki ay niye göremesmiş..

ayyy zuzucum kilomu söylemeye çok utanıyorumevlendiğimde 68 kiloydum 2,5 senede tam 35 kilo aldım.gebelik için test yaptırmaya gittiğimde öğrendimki tiroit az çalışıyomuş.hamile kaldığımda 106 kiloydum şimdi 111 tiroit için ilaç kullanıyorum yarımla başladım yeterli gelmedi 1'e yükselttiler.bugün doktorum dediki endokrin doktoruna söyle ilacı biraz daha yükseltsin dedi.değerlerim düşmemiş çünki

bugün beni sevindiren tek şey düşük tehlikem geçmiş.artık ilaç kullanmıycam sadece elevit kullancam.

kesin ve net olarak dün hissettim mehaycım ondan önce çok daha küçük şeyler hissediodum bu seferkiler resmen orda bişi atıo gibiydi damar kalp gibi şimdi şeker yiyiom gene pıtpıtlar hissediom:))

teşekkür ederm kıslar a.s.

he ya ela hiç aklıma gelmio resim çekmek daha göbişimide çekicem güya:))

tembel hatunsun vesselamm:mymeka:

:mymeka:

zuzum saol cnmm....yerimseniben....
yasık elaya biliom cnm o yüzden üstüne gitmiorummmm:asigim:

:mymeka:

gözünaydın cerencim, maşallah bebeğine
kiloyla ne alakası varmış cinsiyet görememenin anamaadım benfisfisfis

he bide masa başında çalışan bayanlar dün praktikerden bel destegi aldım koltuguma taktim belimi dik tutuyor bebege rahat kan gitmesi için gerekliymiş 15tl aldım tavsiye ederim yane

hmm faydalı bişeye benziyor dediğine göre fıstıkŞeniz
bende bi bakarımsositososito

canım benim çok şükür ki düşük tehliken geçmiş..we kilona rağmen hamişş kalabilmişsin..ablam da senin kilonda hamile kaldı we bebikini doğurdu..şimdi 2.ye hamile..tiroitin için de çok geçmiş olsun cmm

cerencim utancak ne var rahatsızlıktan dolayı almışsın inş kısa zamanda düşer degerlerin canım
inşallah canım

sağol canım

MERHABA guzel hamisler birazdan evden cikacagim cikmadan yazayim dedim listenin son hali:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html

sizlerden ricam LUTFEN EKSIK BILGI YAZMAYIN herseyi yaziyor misal SAT i yazmamis !!!
en onemlisi sat cunki liste siralamasi onunla basliyor bende ugrasip sat hesapliyorum sonrada bu yanlis dogrusu bu deniyor lutfen en basta bilgilerinizi tam yazin...benimde isim gucum var saatlerce bu listeyle elbetteki ugrasamam LUTFEN ANLAYIS!!
bilgilerinizi yukardaki adrese yazin LUTFEN
LISTE SIRALAMASI BU LUTFENNN BUNA GORE YAZINN
sat ........
muhtemel doğum....
başlangıç kilo
şuanki kilo
yaşım

cerencim utanmana hiç gerek yokki cnm, hastalık bu:1hug:
sende hipotiroidmi var, TSH ın kaç?
bendede hipotirod vardı değerim 4,5 falandı hep benimde az çalışıyomuş, 1 tane loobum doğuştan yokmuş...
ilaçlarını düzenli kullan, herşey yolunda gider Allahın izniyle:Saruboceq:

selam kizlaaaarrr nasilsiniz bakalim????
handancim bebisin pitpitlarini ne zamandan beri hissediyorsun??

hoşgeldin mehaycım, nasılsın:uhm:

amanınn nurefşanın sakinliği yawaşş yawaşş yerini bunalmışlığa mı bırakmış ne.)) gerginiz bugün yawrum accık??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…