amanınn nurefşanın sakinliği yawaşş yawaşş yerini bunalmışlığa mı bırakmış ne.)) gerginiz bugün yawrum accık??
Evet tatlim ya heec sorma sakin kalmak elde degil:)))
:tomato:
diger topice yazdım
kıslar iştahlar nasıl ben sıksık acıkmaya başladım artıkcokacimcoook
nurefsan ellerina saglık canımmmm ben hepsini tekrar yazım sana bilgilerimi:))
sat : 28-12-2009 2009 mu Sat delikafadulden
cerencim utanmana hiç gerek yokki cnm, hastalık bu:1hug:
sende hipotiroidmi var, TSH ın kaç?
bendede hipotirod vardı değerim 4,5 falandı hep benimde az çalışıyomuş, 1 tane loobum doğuştan yokmuş...
ilaçlarını düzenli kullan, herşey yolunda gider Allahın izniyle:Saruboceq:
hoşgeldin mehaycım, nasılsın:uhm:
kesin ve net olarak dün hissettim mehaycım ondan önce çok daha küçük şeyler hissediodum bu seferkiler resmen orda bişi atıo gibiydi damar kalp gibi şimdi şeker yiyiom gene pıtpıtlar hissediom:))
kıs benden alıntı yapmışsın ayyyyy iice şaşkın oldum ben ahahahahahahah bende nası olkuo diom hahahah ayyyy allam yaa
canım bilmiyorum ki hipotiroitmi oluyo tsh ilk kan verdiğimde 8,5 di.ikinci kanda 6,5 düştü.üçüncü kez kan verdiğimde 3,0 düştü.buna rağmen ilcımı yükseltti doktor yükselttiği halde tekrar 4,5 'a çıkmış. doktor hamile olduğun için 2,0'ye düşürmemiz lazım diyo.
MERHABA guzel hamisler birazdan evden cikacagim cikmadan yazayim dedim listenin son hali:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
sizlerden ricam LUTFEN EKSIK BILGI YAZMAYIN herseyi yaziyor misal SAT i yazmamis !!!
en onemlisi sat cunki liste siralamasi onunla basliyor bende ugrasip sat hesapliyorum sonrada bu yanlis dogrusu bu deniyor lutfen en basta bilgilerinizi tam yazin...benimde isim gucum var saatlerce bu listeyle elbetteki ugrasamam LUTFEN ANLAYIS!!
bilgilerinizi yukardaki adrese yazin LUTFEN
LISTE SIRALAMASI BU LUTFENNN BUNA GORE YAZINN
sat ........
muhtemel doğum....
başlangıç kilo
şuanki kilo
yaşım
hissedersin tabi mehaycım bende böle güçlü hissetmek istiom inşallahhh
ne dalga geçion kısım ya şaşkınız iştegamyoncuiremsu zaten azım seni bile yerin haaacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?