2009 Ekim Anneleri

evet canım öyle yapıyorum.iki doktorumada aksatmadan gidiyorum.ilaçlarımı hiç aksatmıyorum çünki bu hastalık düşüğe hatta erken doğuma sebep olabiliyomuş.

bende istah falan yok hala bulantilar kusmalar tam gaz devam bisey yiyemiyorum ben hic yiyincede malum....

mehaycım askaldı kuşum..geççek..benim de yeni yeni geçiyo 14+4üm..tam geçmedi hala da..her an bişeyden tiksinip öğürebiliyorum..

mehaycım askaldı kuşum..geççek..benim de yeni yeni geçiyo 14+4üm..tam geçmedi hala da..her an bişeyden tiksinip öğürebiliyorum..

insallah canimcigim moralimi duzelttin inan bende bendemi bir anormallik var diyorum herkes iyi bir benmi bu kadar fenayim...demekki herkesinki tam olarak gecmemisa.s.

Selam kızlarrrr iyi haftalar diliyorum hepinizeee.....

Ben yine grip oldum .artık kafam attı sürekli hasta sürekli hasta bende dün akşam kalktım Ankaraya annemlerin yanına geldim burda kalıcamm kendime bakamıyorumm galiba diyorummm...senağlama

geçmiş olsun be güselim..ii etmişin baksın anacıın mis gibi sana
Benim gobusumu merak edenler gobus topigine kossun kizlar koyuyorummm :)))))

delüükaydirigubbakcemile3

herkeze iyi haftalarr arkadaşlarrr
handancığım büyük geçmiş olsun cnmm cuma bende merak etmiştim seni inşş bu hafta güzel geçer tansiyonla ilgili prblem yaşamazsın cnmm
lalciğim eşine geçmiş olsun cnmm inşş kısa zamanda atalatır..

ediyorum canım her fırsatta dua ediyorum
olumlu konuşmalrınız için çok teşekkürler... merak etme test sonucunu alır almaz yazarım siteye, gerçi test sonuçlarını almam mayıs sonunu bulur...

amin inşallah allah hepimizin yawrusunu bizlere bağışlasın inşallah...

umarım sonuçlarda hepimizin temennileri doğrultusunda gerçekleşir.. mutlu ve güzel haberler alırımmm... hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnn

Bahaırcım yenı okudum geÇmıŞ olsun canım ,ıÇını fehat tut arkadaŞların dedıgı gıbı %100 degıl bu tstler temız Çıkması bebeksaglıklı demek de olmuyor sonuÇta allah bılır allaha emanetler canım ınŞ tertemız Çıkacak sonuÇlar

tünaydın kızlar nasılsınız..
şöyle bi üstten okudumda geçmişiii handancım ve zeytincim çok geçmiş olsunnn...

selam şeker hamişler bugün doktora gittik troit hormonlarım düşük ilaç kullanıyorum dahiliye doktoruna gitmişken bebişede bakalım dedik canavar cinsiyetini göstermedi 4,5 cm olmuş baş aşağı duruyor velet ne vardı gösterseydi ayın 27'sinde 2'li testimiz var bakalım ay çok heycanlandım balık gibiydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…