cnm evet seninkide hipotirod...
senin değerlerin benimkine göre daha yüksek, ilaçlarını kesinlikle aksatma olurmu...
sevilen değerler 2-2,5 arası normalde, senin değerler epey inişli çıkışlı 2 doktorlada sürekli iletişimde bulun...
bende istah falan yok hala bulantilar kusmalar tam gaz devam bisey yiyemiyorum ben hic yiyincede malum....
mehaycım askaldı kuşum..geççek..benim de yeni yeni geçiyo 14+4üm..tam geçmedi hala da..her an bişeyden tiksinip öğürebiliyorum..
Selam kızlarrrr iyi haftalar diliyorum hepinizeee.....
Ben yine grip oldum .artık kafam attı sürekli hasta sürekli hasta bende dün akşam kalktım Ankaraya annemlerin yanına geldim burda kalıcamm kendime bakamıyorumm galiba diyorummm...senağlama
Benim gobusumu merak edenler gobus topigine kossun kizlar koyuyorummm :)))))
geçmiş olsun be güselim..ii etmişin baksın anacıın mis gibi sana
delüükaydirigubbakcemile3
ediyorum canım her fırsatta dua ediyorumcnm benim sen kendini olumlu hazırlaki bebeginde sıkı sıkı tutunsun saglıklı olsun yanılmalar olabiliyo bak %99iyi demiş süper aslında bu amiyosentez garanti olsundie yaparlar sıkma kendini dua et bolbol bizlerde edicez
olumlu konuşmalrınız için çok teşekkürler... merak etme test sonucunu alır almaz yazarım siteye, gerçi test sonuçlarını almam mayıs sonunu bulur...Canim nolur uzulme insallah hersey yolunda gider ki ben eminim buna Allahin izniyle .Bu testler zaten kesin sonuc veren testler degil yani yanlis pozitif ve negatif sonuclar cikabiliyor testi yaparkende bunu acikliyorlar zaten.Hersey guzel olur eminim.Amniyosentezide dr emin olmak icin istemistir eminim hersey guzel olacaktir:)Hep beraber ekim ayinda hepimiz teker teker saglik sihhatle bebislerimizi kucagimiza alacagiz insallah:)Bizlere sonuclari bildir oldumu.Ben cok sIk yazan biri degilim ama takipteyim:)Dualarimiz seninle:).....
sevgiler
amin inşallah allah hepimizin yawrusunu bizlere bağışlasın inşallah...tatlım geçmiş olsun öncelikle. ultrason görüntüsü %99 sağlıklı olduğunu gösterdiğine göre bence bebişin sağlıklıdır. ikili testte her zaman olumsuz bir açık kapı oluyor malesef, hiçbirimizin bebişine % 100 sağlıklıdır diyemiyor. şimdi yapmak gereken tek şey dua etmek ve moralini bozmaman tatlım. amniyo testinde zaten kesin sonuç belli olur. ama bence bebişin sağlıklı eminim canım hiç sıkıntı yapma atlatıcaz allahın izniyle göreceksin.
melekler korusun yavrunu, allahım sana bağışlasın onu.:1hug:
canım çok geçmiş olsun...:teselli:sonuçda ikili testlerin %100 güvenirliliği yok..sıkma canını..allahın izniyle bebişin sağlıklı bir şekilde sana gelecek...:Saruboceq:
seldus gözünaydın canımmm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?