2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım bugün inşallah hepiniz iyisinizdir...handancım umarım tansiyonun artık yükselmez geçmiş olsun canım....

vallahi 25 nisana kadar benimki sırım gibi olacak.....ozamanda beeelki derse doktor vururrum onu:)

bende istah falan yok hala bulantilar kusmalar tam gaz devam bisey yiyemiyorum ben hic yiyincede malum....

canım yalnız değilsin üzülme ben de aynıyım:çok üzgünüm: bebişler sağlıklı olsun da dayanırız napalım:teselli:

merhaba kızlar benim de 9+3 iken 3 cm çıkmıştı pazartesi doktora gidicez 2 li test için o zaman 12+3 olacak çok büyümüş olacak dimi o zamana kadar

evet canım muhtemelen 6 cm civaeında olacaktır...ellerini ayaklarını göreceksin:)

merhaba kızlar benim de 9+3 iken 3 cm çıkmıştı pazartesi doktora gidicez 2 li test için o zaman 12+3 olacak çok büyümüş olacak dimi o zamana kadar
evet canim 6 cm i gecmis olur sanirim...
vallahi 25 nisana kadar benimki sırım gibi olacak.....ozamanda beeelki derse doktor vururrum onu:)

:roflol::roflol:

bazı annecikler kuzularını hissetmeye başlamış ne güzeldelikafadulden Allahım bize de göstersin inşallah..3 haftamız kaldıkaydirigubbakcemile
kızlar listeyle kim ilgileniyo?Nurefşan galiba yine de hepinize sorayım: benim SAT:3 ocak aslında ama,geç yumurtlama oldu..o yüzden 15 haftalık değil 13 haftalık hamileyim..ben şimdi o listeye ne yazayım SAT ımı? alt resmim de yaptığım gibi 2 hafta geç mi yazayım.. yoksa 3 ocak mı kalsın..yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…