2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 12+ 5 hamileyim ben size bişey soracaktım sizin ense kalınlık ölçümleri kaç çıktı?

neden hiç kimse cvp vermiyor içim çok tedirgin 19mm çıktı benimki bu benim ilk bebeğim 3 aşılama ve ameliyat sonrası kendiliğinden olan mucize bebeğim üstüne üstelik troid hastasıyım sol yumurtam ameliyat alındı okadar olumsuzluğa karşı o annesine merhaba dedi mucize bebeğim o o yüzden bu ense kalınlığı korkuttu beni sizinkiler kaç ?

kıslarr merhaba.benim sat 26 aralık başta ekim anneesi oluodum ekim iki ama şimdide eylül annesi oluorum eylül 28 dedi dr ekimede sarkabilir.nese ben size şunu söleyim.ben bebişin cnsiyeti belli oldu erkekmiş sizlernde blgisi olsun bende tuttu sizlerde bi bakn istersenz..ikili testte beta hcg değerinz kaç 50 nn altndaysa erkek özellkle 10 20 felansa erkek oluo benm tuttu sizlerde bi bakın bakalım..

sıkıntılı bir durum yok canım merak etme........arada bir bilgisayarın f5 düğmesine basarsan sana yazdıklarımızı görebilirsin..sayfa yenilenir:)))))))))))))çok geçmiş olsun endişe etmeeeeee...bebişini üzmeeeeee

birsey olmass.iyi cıkmıs ensesi.doktorum 2.5 altı iyi dedi bana.uzulme bosunasengözlerimebaksanab

canım ben 11+3 te gittim 1,5 çıktı..hiçbir doktor %100 normal demez..çünkü yanılma payı her zaman vardır..Allah tan başka bilen olmaz..bu testler kan tahiliyle birlikte %85 doğruluk payı veriyormuş..benim bildiğim 2,5 tan sonrası riskli..tabi sadece ultrason görüntüsü deği kan tahlili sonucuyla beraber değerlendiriliyor ve bir oran çıkarıyorlar bence boşuna endişeleniyorsun..yine içim rahat etsin diyorsan ara doktorunu canım üzme kendini..

ense kalınlığı gayet normal cnmm seni çok iyi anlıyorum ama çok fazla endişe iyi değil lütfen en sağlıklı bilgiyi dr alacaksın ve hep olumlu düşünki herşey yolunda gitsinn allahın izniyle mucize bebeğin sağlıcakla annesinin kucağında olacak :1hug:

arkadaşlar sağolun dr bu sağlıklı ölçüm olmadı dedi kan testi yapmadı en iyisi 3lü testi bekleyelim dedi çok ısrar ettim ama kan testi yani B-HCG serbest B-HCG bakılmadı acaba başka doktora gitsem mi ?

arkadaşlar sağolun dr bu sağlıklı ölçüm olmadı dedi kan testi yapmadı en iyisi 3lü testi bekleyelim dedi çok ısrar ettim ama kan testi yani B-HCG serbest B-HCG bakılmadı acaba başka doktora gitsem mi ?

şu anda kaç haftalık hamilesin canım?

Allah'ım seni beni ve tüm hamile kadınları koru meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip eyle sen hayırlı sağlıklı çocuklar nasip et bize.Allah'ım sen hiç kimseyi çocuklarıyla sınama yarabbim.

canım rahat ol stres yapıp bebegini etkileme , saglıksız ölçümmü olur ya analamdım tekrar tekrar ölçüolar zaten kesin ölçüm için için rahat etmediyse başka doktora git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…