merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 12+ 5 hamileyim ben size bişey soracaktım sizin ense kalınlık ölçümleri kaç çıktı?
bizim en son 13+3 ken başpopo 8,95 di
agrera benim 2mm çıktı ense canım
neden hiç kimse cvp vermiyoriçim çok tedirgin 19mm çıktı benimki bu benim ilk bebeğim 3 aşılama ve ameliyat sonrası kendiliğinden olan mucize bebeğim üstüne üstelik troid hastasıyım sol yumurtam ameliyat alındı okadar olumsuzluğa karşı o annesine merhaba dedi mucize bebeğim o o yüzden bu ense kalınlığı korkuttu beni sizinkiler kaç ?
neden hiç kimse cvp vermiyoriçim çok tedirgin 19mm çıktı benimki bu benim ilk bebeğim 3 aşılama ve ameliyat sonrası kendiliğinden olan mucize bebeğim üstüne üstelik troid hastasıyım sol yumurtam ameliyat alındı okadar olumsuzluğa karşı o annesine merhaba dedi mucize bebeğim o o yüzden bu ense kalınlığı korkuttu beni sizinkiler kaç ?
yani normal mi 2mm?:uhm:
ense kalınlığı gayet normal cnmm seni çok iyi anlıyorum ama çok fazla endişe iyi değil lütfen en sağlıklı bilgiyi dr alacaksın ve hep olumlu düşünki herşey yolunda gitsinn allahın izniyle mucize bebeğin sağlıcakla annesinin kucağında olacak :1hug:neden hiç kimse cvp vermiyoriçim çok tedirgin 19mm çıktı benimki bu benim ilk bebeğim 3 aşılama ve ameliyat sonrası kendiliğinden olan mucize bebeğim üstüne üstelik troid hastasıyım sol yumurtam ameliyat alındı okadar olumsuzluğa karşı o annesine merhaba dedi mucize bebeğim o o yüzden bu ense kalınlığı korkuttu beni sizinkiler kaç ?
arkadaşlar sağolun dr bu sağlıklı ölçüm olmadı dedi kan testi yapmadı en iyisi 3lü testi bekleyelim dedi çok ısrar ettim ama kan testi yani B-HCG serbest B-HCG bakılmadı acaba başka doktora gitsem mi ?
sevgili nazyaz 12+5 hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?