2009 Ekim Anneleri

gunaydinnnnnnnnnnnnnn arkadaslar nasilsiniz keyifleriniz nasil ?????? ben geldim iki gundur pek giremedimmmmmm anlatin ne yaptiniz :)))))))))))

BENİMM beta hcg 49 çıktııı :)) ne acaba

askbuya benimde 13 çıktı bebişim erkek bendede tuttu:)

hehe genelde tutuo canm yaaa:)
bende çok erkek istemştimm.ama beni gören herkes dr yanlmştr senn kısın olcak dio ve beni siirlendiriolaree sat tarhn ne samndı senn.benm kafam karştı şimdi ben ekm annesimi olcam eylülmü tam ortası oluorum sanırım..bi aylül annelerine yasıorum bi size:)aralık 26 sat tarihim.sen kaç haftalıkken öğrendn cinsyetini.in yanlmamıştr dr..kaydirigubbakcemile2

benimde sat 28 aralık canım aramızda 2 gün var doktorum 4 ekim dogum tarihi die hesaplıyor ama tabi eylülde olabilir:)) 16.haftamıza girdik 14. haftada söledi doktorum cinsiyeti baya kesin söledi ama yinede allah bilir tabi sonradan degişsede önemli degil hiç farketmez allah herkesin gönlüne göre versin

hcg benim doktor soylemedi :)))))) haberim yok olsun haftaya zaten randevum var 21 de bakalim muhtemelen cinsiyetini o zaman ogreniriz hayirlisi ile :)

hosbuldum meyhacim tesekkür ederim tatlim sukur iyiyim :)) yeni kalktim henuz kahvalti yapmadim az sut ictim oturdum sen nasilsin ? calisiyormuisun ?

aa aramızda 2 günmü var yani ne güsel:)benmde 14+4 felandı sölediğinde banada çok emn söledi yüzde yüz dedi pipisinn resmini çekti görüomusun pipisini dedi ama ben anlamadım pipiyi sormayada utandm orda bamyacık gibi bişi vardı ama sanırım pipidir.nerde oturuosun dr km canım..hangi hastaneye gidiosun..bence tecrübeli dr anlıo..saten anlamasada kesn demes die düşünüorum.

wrose sağol cnmyerimseniben......
ilkaycım hoşgeldin nslsın cnmyerimseniben
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz......

hosbuldum lllalll canim , handanim tesekkür ederim ederim sukur ben cok iyiyim kizlar keyfimde yerinde siz nasilsiniz ozledim sizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…