hosbuldum meyhacim tesekkür ederim tatlim sukur iyiyim :)) yeni kalktim henuz kahvalti yapmadim az sut ictim oturdum sen nasilsin ? calisiyormuisun ?
askbuya canım avrupa yakasındayım ensar hastanesi semavi beye gidiorum sen nerdesin hangi hastaneye gidiosun canım ? bencede görmeseler sölemezler ama yinede çok kaptırmayalım kendimizi bi dahaki gidişe kadar:))
evet canim calisiyorumda bugun evdeyim paskalya tatili var hristiyanlarin ondan dolayi...midem yine berbat ne yediysem cikardim(
evet burda da tatil dinlen canim bosver :))) hala bulantin devam ediyormu bazi kadinlarda 9 aya kadar devam edermis ama azalirmis yinede insallah kisa zamanda sende toparlarsin kendini biter bu bulantilarin canim benim
naz hosbuldum hayatim nasilsin ??
evet burda da tatil dinlen canim bosver :))) hala bulantin devam ediyormu bazi kadinlarda 9 aya kadar devam edermis ama azalirmis yinede insallah kisa zamanda sende toparlarsin kendini biter bu bulantilarin canim benim
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum...yorgunluk var üzerimde....
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum...yorgunluk var üzerimde....
zeytincim gecmis olsun canim;..gel ben sana bakarim :))
askbuya bendede oluyor canım pıtpıt lar dün yogun hisetmeye başladım bugunde devam ediyo bence bu gaz degil bebek ben eminim nerdeyse:)) medikalpark biliom bende oraya gitmeyi düşündüm sonra çok kalabalık felan dediler ölemi gerçekten ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?