2009 Ekim Anneleri

hosbuldum meyhacim tesekkür ederim tatlim sukur iyiyim :)) yeni kalktim henuz kahvalti yapmadim az sut ictim oturdum sen nasilsin ? calisiyormuisun ?

evet canim calisiyorumda bugun evdeyim paskalya tatili var hristiyanlarin ondan dolayi...midem yine berbat ne yediysem cikardim (

askbuya canım avrupa yakasındayım ensar hastanesi semavi beye gidiorum sen nerdesin hangi hastaneye gidiosun canım ? bencede görmeseler sölemezler ama yinede çok kaptırmayalım kendimizi bi dahaki gidişe kadar:))

askbuya canım avrupa yakasındayım ensar hastanesi semavi beye gidiorum sen nerdesin hangi hastaneye gidiosun canım ? bencede görmeseler sölemezler ama yinede çok kaptırmayalım kendimizi bi dahaki gidişe kadar:))

canm bende avrupa yakasındayım bahçelievlerde oturuyorum medical parka gidiyorum suat süphan beye.doğru diosun sanırım kaptrmamk lasım ben bugün sağımda hafif seğirmeler hissediyorum sanırım hareketlenmeye başladıama kimileri bağrsak harektlrmz bunlar dio anlayamadm valla:)

evet canim calisiyorumda bugun evdeyim paskalya tatili var hristiyanlarin ondan dolayi...midem yine berbat ne yediysem cikardim (

evet burda da tatil dinlen canim bosver :))) hala bulantin devam ediyormu bazi kadinlarda 9 aya kadar devam edermis ama azalirmis yinede insallah kisa zamanda sende toparlarsin kendini biter bu bulantilarin canim benim

naz hosbuldum hayatim nasilsin ??

askbuya bendede oluyor canım pıtpıt lar dün yogun hisetmeye başladım bugunde devam ediyo bence bu gaz degil bebek ben eminim nerdeyse:)) medikalpark biliom bende oraya gitmeyi düşündüm sonra çok kalabalık felan dediler ölemi gerçekten ??

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum...yorgunluk var üzerimde....

evet burda da tatil dinlen canim bosver :))) hala bulantin devam ediyormu bazi kadinlarda 9 aya kadar devam edermis ama azalirmis yinede insallah kisa zamanda sende toparlarsin kendini biter bu bulantilarin canim benim

4. aydan sonra gececegini umut ederek kendimi avutuyorum ama arkadasim 9 ay kusmustu hep sadece 8 kilo almisti....

yok canm ya okadr kalabalık değil tavsiye ederim hastane süper temiz ki drmu mükemmel bence bi gt suat beye kesn memnun kalırsın..:ecrin_bebek:

Kızlarr bişey sorucammm bhcg ye göre bir rivayet vardı ya 50 nin altı üstü diye neydii ooo merak ettimmm de ... :)

50 nn altndaysa erkek özellkle 10 ve 20 çıkarsa büyük ihtmalle erkek üstndeyse kız tatlım.senn kaç çıktı..

yaa bişi sorcam kıslar şu hani yazının altında böle bebek resmi felan çıkıo ya hani..kaçncı haftada feln oldğnu gösterio bende olmuo nası yaptınızzzz.D:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…