2009 Ekim Anneleri

ya kizlar benim anlamadigim 3 aylik hamileyken bhcg neden o kadar dusuk cikiyorki 1.5 aylikken bile 10.00 lerde 20.000 lerde cikarken...cok garip..

ya kıslarr şu tickermi ne bende neden olmuo kilo takipten yapmadınızmı profil düzenleden e bende olmuo bilen yazsın...

anladım canım suat bey 40 tl yani peki bişi daha sorucam randevulu gidince beklemiosun demi saatinde giriosun bide cumartesileride varmı acaba doktorun çok soru sordum ama merak ediorum, benim hastanemde dogumhane tek kişilik degilmiş yani aralarda bölmeler var kabin gibi ama yanda dogum yapanın sesini duyuyorsun bu beni ürküttü biraz o yüzden daha sonra doktor hastne degiştirebilirim die düşünüorum medikalın dogumhanesi nasıl acaba ?

cnm doğumhaneisni bilmiorum ama bu giitiğimde öğrenirim bakarım.birde özel hast haftasonları bakmıyo die biliorum ben hç gtmedm haftasonları..

tamam canım çok saol sen bi dogumhane olayını ögren ben tel açar sorarım haftasonu işini teşekkür eederim

kıslar siz baktınızmı dogumhanelerinize ?

merhaba arkadaşlar kocaelıde yasayan varmı aranızda acaba...Bızım tayınımız buyuk olasılıkla kocaelıne cıkacak...ıyı bır dr.ve hastane soracaktım..Tesekkurler

ya kizlar benim anlamadigim 3 aylik hamileyken bhcg neden o kadar dusuk cikiyorki 1.5 aylikken bile 10.00 lerde 20.000 lerde cikarken...cok garip..

ben bi yerde okumuştum hamilelikte bulantıların sebebi kesin olmamakla beraber bhcg hormonun artışıyla ilgili olabileceği yazıyodu.Mantıksal olarak öyleyse bulantıların 4. aydan sonra geçmesi bu hormonun zamanla düşmesinden dolayıdır.

merhaba,
ben de yeni katıldım. SAT 12 Ocak, muhtemelen 19 ekimde bebişimize kavuşcaz. İkili test yaptran var mı?

Merhaba,
Ben de yeni katıldım aranıza. SAT 12 Ocak, muhtemel doğum tarihimiz de 19 ekim. İkili test yaptıran var mı?

Merhaba,
Ben de yeni katıldım aranıza. SAT 12 Ocak, muhtemel doğum tarihimiz de 19 ekim. İkili test yaptıran var mı?

h.g. canım burda herkes yaptırdı sonuçları bile aldı hatta 3 lü testlere hazırlanmaya bile başladılar ama benim daha cuma günü oldu testim.bakalım yarın akşam sonuçlarım çıkar sanırım.Sen yenimi yaptıracan

selam kızlar, ben de bugun yaptırdım ikili testimi.. ense kalınlığı 1,2 çıktı. 1 hafta sonra da test sonuçlarını alacağım..

sağol handancım içimi ferah tutmaya çalışıyorum... şu anda başka bişey maalesefki gelmiyor elimden. inşallah hayırlısıyla allahın izniyle güzel sağlıklı ve mutlu haberler alırım ve sizlere güzel haberler vermiş olurum...
herkese desteğinden ve dualarından dolayı teşekkürler. allah sizleri ve bebişlerinizi korussun kızlar

ARKADAŞLAR benim sat 14 ocak muhtemel doğum tarihim 21 ekim ama doktor sezaryan istediğim için doğum tarihini 5-10 ekim arasına çekti bebeğime 2 hafta önce kavuşucam :)

agrega cnm neden sezeryan istiosun yaaa.bence dr herşey normla dediyse sezeryan yapma canm..normal doğumda bebğini direk sana vercekler ne kadr güsel bi duygu ama sezerynla ilk sen göremiceksn
korkuyormuusn neden sezeryan tercihin.hem normal doğum daha sağlıklı rahmini tamamen temizlio yeniden doğmuş gibi oluosunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…