yaa peki randevulumu gidiosun ordamı bekliosun canım ?? bide muanesi ne kadar ssklı:)
ya kizlar benim anlamadigim 3 aylik hamileyken bhcg neden o kadar dusuk cikiyorki 1.5 aylikken bile 10.00 lerde 20.000 lerde cikarken...cok garip..
Merhaba,
Ben de yeni katıldım aranıza. SAT 12 Ocak, muhtemel doğum tarihimiz de 19 ekim. İkili test yaptıran var mı?
Merhaba,
Ben de yeni katıldım aranıza. SAT 12 Ocak, muhtemel doğum tarihimiz de 19 ekim. İkili test yaptıran var mı?
sağol handancım içimi ferah tutmaya çalışıyorum... şu anda başka bişey maalesefki gelmiyor elimden. inşallah hayırlısıyla allahın izniyle güzel sağlıklı ve mutlu haberler alırım ve sizlere güzel haberler vermiş olurum...Bahaİrcİm yenİ okudum geÇmİŞ olsun canım ,İÇİnİ fehat tut arkadaŞların dedİgİ gİbİ %100 degİl bu tstler temİz Çıkması bebeksaglıklı demek de olmuyor sonuÇta allah bİlİr allaha emanetler canım İnŞ tertemİz Çıkacak sonuÇlar
selam kızlar, ben de bugun yaptırdım ikili testimi.. ense kalınlığı 1,2 çıktı. 1 hafta sonra da test sonuçlarını alacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?