2009 Ekim Anneleri

ARKADAŞLAR benim sat 14 ocak muhtemel doğum tarihim 21 ekim ama doktor sezaryan istediğim için doğum tarihini 5-10 ekim arasına çekti bebeğime 2 hafta önce kavuşucam :)

bende çok korkuyorum hatta bu benim bekarlığımdan beri rüyalarımda korkular yaşamama yol açtı biçok kere halada öyleyim ama sezeryanla doğum yapmayı düşünmüyorum yinede.Dr aksi bi şey sölemedikçe.

canım benim ben 1.panik atağım 2.kist aldırdım rahmimden daha 1 yıl olmadı ameliyatlıyım 3,tansiyon ve troid problemim var bende çok isterim normal doğum ama imkanlar el vermiyo imkanı olan herkes normal doğursun :CüvCüv:

anladm cnm.dedğim gibi imkanlar el veriosa tavsye etmem.ama tabi bu durmda en doğrusu o bişi daha sorcam bendede troid guatr var normal doğum yapamazmı troid hastaları....

iyi cikmis canim sevindim boyu kac cikti kuzunun :))

sağol canım, nazal kemik gelişimine de bakıyorlar, doktor onda da sorun yok dedi sukur.. insallah test sonucları da temiz çıkar :)). boyu 7,03 cm. teyzesi. cinsiyetinde kafam karıştı zira 2 doktor farklı şeyler söyledi. ayrıca bizim bebek 1 hafta ileriye attı, bilmiyorum başka yaşayan var mı bunu ama 3 doktor da aynı fikirde ve artık ona göre takip edecekmişiz. ben de ticker değişikliği yaptım.. bu arada senin göbeği gördüm, seninki benden de küçükmüş, maaşallah..

canım tiroidin normale bir etkisi yok ama benimki yüksek doktor herşeyi değerlendiripi söyledi sezaryan olucağını panik atak bitiriyo zaten herşeyi hangi hapı kullanıyosun canım ben tefor kullanıyorum

canım tiroidin normale bir etkisi yok ama benimki yüksek doktor herşeyi değerlendiripi söyledi sezaryan olucağını panik atak bitiriyo zaten herşeyi hangi hapı kullanıyosun canım ben tefor kullanıyorum

levateron die bi hap kullanıorum sabahları yarım aç karnına minicik bi hap zaten..

benim bebeğim biraz koca kafalı sanırım 2,3mm çıktı bizimki:1shok:

maaşallah bebeğine :)). daha çok değişirler canım.. sonuçta seninki de normal 3-3,5 sanırım sınır. ama arada niçin bu kadar fark var bilen var mı ??? doktorum çok rahattı ama kafam karıştı.. bu arada bebeğimin boyu 7,09 muş kızlar pardon düzeltiyorum :)))

şu ticker yapmayı banada sölermsnnn canm yaaa..kaydirigubbakcemile5

hahhaha ay çok güldümmmm koptum ya koca kafalıymş deme öle annesi yasık kuzucuğunasırnaşık şey

yok ondan değilde herkesin 1 küsürlü milimleri 2 bitek benimki heralde.Ama zaten çok keyifci 20-25 dk ne doktor ne ben kaldıramadık yerinden bacak bacak üstüne attı parmağınıda ağzına aldı kalkma kalkmadı bile yerinden eee haliyle normal heralde bu ense.Azcık insan çıkar yüzer dimi cinsiyeti belli değil ama huyu aynı babası belli oldu çok keyifçi canım..:ecrin_bebek:

amanda aman ekim anneleri çoğalıyor:)))))))))))kızlar hoşgeldiniz aramıza:)

şu ticker yapmayı banada sölermsnnn canm yaaa..kaydirigubbakcemile5

istersen ben sana yapabilirim ama google' da pregnancy ticker olarak ararsan bir sürü site çıkacaktır karşına.. seçeneğin çok, benimki baby-gaga' dan muhtemel doğum tarihini yazdığında gerekli yere kendi tickerın oluşur ve linki profil ayarları sayfanda doğum takip çizelgesi bölümüne yapıştırman gerekli. sen bir dene olmazsa bakarız yine..

hehehe ne güsel iştee..kaç haftalıksın 12+4mü bende 12 civarnda gttiğimde sol parmak ağzında sağ bacağıda bana dayamş öle duruodu:)
sonra ellerini ileri geri hacivat karagöz gibi yaptı:)çok gülmüştük:)

güzel tarafından düşün yormayacak seni kuzun D.. bizimki biraz yaramaz habire tepiniyor, işimiz var )..

oldumu aceb benm şu ticker olayıı cashmir tatlı yemeyle alakası yok yaa ben çikolata yedim ama yarım saat uğraştı dr.bir inat sorma yengeç gibi açıp kapıodu bacaklarını en sonunda erkke dedi sonra emn olmk için istersen vajinal ult bakaım dedi ok dedim orda bile inat yaptı dr bukdr inatçı bebek görmedm dedi..bakıl erkektr umarm yüzde yüz erkek dedi...

ultrason öncesi tatlı birşeyler yiyor musun?

tatlı değilde benim bulantılarım henüz geçmediği için biyere giderken ağzımda hep nane şekeri emiyorum.evden çıktıktan sonra bi alıyorum ewe gelene kadar şeker hep ağzımda.yoksa gezemiyorum öle.o yüzden ultrason sırasındada ağzımda vardı.Acaba çocuk fenalıkmı geçirdede öle kaldı ki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…