merhaba,
ben de yeni katıldım. SAT 12 Ocak, muhtemelen 19 ekimde bebişimize kavuşcaz. İkili test yaptran var mı?
ARKADAŞLAR benim sat 14 ocak muhtemel doğum tarihim 21 ekim ama doktor sezaryan istediğim için doğum tarihini 5-10 ekim arasına çekti bebeğime 2 hafta önce kavuşucam :)
agrega cnm neden sezeryan istiosun yaaa.bence dr herşey normla dediyse sezeryan yapma canm..normal doğumda bebğini direk sana vercekler ne kadr güsel bi duygu ama sezerynla ilk sen göremiceksn
korkuyormuusn neden sezeryan tercihin.hem normal doğum daha sağlıklı rahmini tamamen temizlio yeniden doğmuş gibi oluosunn..
iyi cikmis canim sevindim boyu kac cikti kuzunun :))
selam kızlar, ben de bugun yaptırdım ikili testimi.. ense kalınlığı 1,2 çıktı. 1 hafta sonra da test sonuçlarını alacağım..
benim bebeğim biraz koca kafalı sanırım 2,3mm çıktı bizimki:1shok:
canım tiroidin normale bir etkisi yok ama benimki yüksek doktor herşeyi değerlendiripi söyledi sezaryan olucağını panik atak bitiriyo zaten herşeyi hangi hapı kullanıyosun canım ben tefor kullanıyorum
benim bebeğim biraz koca kafalı sanırım 2,3mm çıktı bizimki:1shok:
sağol canım, nazal kemik gelişimine de bakıyorlar, doktor onda da sorun yok dedi sukur.. insallah test sonucları da temiz çıkar :)). boyu 7,03 cm. teyzesi. cinsiyetinde kafam karıştı zira 2 doktor farklı şeyler söyledi. ayrıca bizim bebek 1 hafta ileriye attı, bilmiyorum başka yaşayan var mı bunu ama 3 doktor da aynı fikirde ve artık ona göre takip edecekmişiz. ben de ticker değişikliği yaptım.. bu arada senin göbeği gördüm, seninki benden de küçükmüş, maaşallah..
hahhaha ay çok güldümmmm koptum ya koca kafalıymş deme öle annesi yasık kuzucuğunasırnaşık şey
şu ticker yapmayı banada sölermsnnn canm yaaa..kaydirigubbakcemile5
yok ondan değilde herkesin 1 küsürlü milimleri 2 bitek benimki heralde.Ama zaten çok keyifci 20-25 dk ne doktor ne ben kaldıramadık yerinden bacak bacak üstüne attı parmağınıda ağzına aldı kalkma kalkmadı bile yerinden eee haliyle normal heralde bu ense.Azcık insan çıkar yüzer dimi cinsiyeti belli değil ama huyu aynı babası belli oldu çok keyifçi canım..:ecrin_bebek:
güzel tarafından düşün yormayacak seni kuzunD.. bizimki biraz yaramaz habire tepiniyor, işimiz var )..
eşime diyorum zaten böyle yatarsa bu hep biz bunun cinsiyetini doğana kadar öğrenemyiz de..kaydirigubbakcemile3
ultrason öncesi tatlı birşeyler yiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?