2009 Ekim Anneleri

buraya liste icin bilgilerini yazipta neden benim ismim yok diyenler BOSA BEKLEMESIN YAZMAYACAGIMM.... her seferin de bilgi verdim BI ZAHMET belirtilen yere yazin...

nickini ilk kez gordugum kisiler neden benim ismim yok diye soruyorrr ne istir anlamadimmmm?????

olmamış canım anlaşılan ticker. yardım ister misin? nedir muhtemel doğum tarihin?

bana perşembe erkek olabilir dedi doktorum. ben de ''gobek bağıdır o'' dedimkaydirigubbakcemile3 bugun de baska bir doktor kız olabileceğini soyledi. gonlum kızdan yana yalan değil . ama hayırlısı, çok meraktayım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
1.sayfadaki listede adınız olması için sayfayı açan anjelic e özelden mesaj atmanız gerekiyo. kendisi görüp hemen sayfaya ekler.
benim bebeğin ensesi 1,5 çıktı 3 mm e kadar normal sonrası riskli gurupta yer almakta. 2li teste dr um gerek görmedi 3 hafta sonra 3 lü testimiz yapılacak. mide bulantılarım çok azaldı artık dişimi fırçalıyorum:))

eylül 28 canım..osamn benmki erkek kalsın sennkide kıs olsun dielim:içelim:

allah razı olsun canım senden, ama başına iş aldın galiba a.s. sinirlenme, relax ..

ben böle bişei sormadm ama adı üstnde yeni gelennerden bilsin senn daha önce bilgi verdiğini mesela ben bilmiordum

askbuya sen buraya takılıyormuydun hoşgeldin....kızlar bi yattım tam 2 saat uyudum...ne zamandır öğlen uykusu uyumamıştım çok iyi geldi...siz napıyosunuz....nurefsan kim kızdırdı seni canım böyle...

fatımacım artık liste işiyle nurefsan ilgileniyo...
listeyi yapanın bi ekim anne adayı olmasını hepimiz istedik, çünkü anjelic buraya girmiyo ve sürekli özel mesajla olacak iş değil cnm...

aa zeynep slm.bende sana dicektim eylül ennlerine yada ekim annelerine gel die benim ya ekim başı ya eylül sonu oluo ya hani.meğersem sende burdaymşsn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…