oldumu aceb benm şu ticker olayıı cashmir tatlı yemeyle alakası yok yaa ben çikolata yedim ama yarım saat uğraştı dr.bir inat sorma yengeç gibi açıp kapıodu bacaklarını en sonunda erkke dedi sonra emn olmk için istersen vajinal ult bakaım dedi ok dedim orda bile inat yaptı dr bukdr inatçı bebek görmedm dedi..bakıl erkektr umarm yüzde yüz erkek dedi...
cashmir tatlı bişey yiyince ne oluyo?
olmamış canım anlaşılan ticker. yardım ister misin? nedir muhtemel doğum tarihin?
bana perşembe erkek olabilir dedi doktorum. ben de ''gobek bağıdır o'' dedimkaydirigubbakcemile3 bugun de baska bir doktor kız olabileceğini soyledi. gonlum kızdan yana yalan değil. ama hayırlısı, çok meraktayım
buraya liste icin bilgilerini yazipta neden benim ismim yok diyenler BOSA BEKLEMESIN YAZMAYACAGIMM.... her seferin de bilgi verdim BI ZAHMET belirtilen yere yazin...
nickini ilk kez gordugum kisiler neden benim ismim yok diye soruyorrr ne istir anlamadimmmm?????
buraya liste icin bilgilerini yazipta neden benim ismim yok diyenler BOSA BEKLEMESIN YAZMAYACAGIMM.... her seferin de bilgi verdim BI ZAHMET belirtilen yere yazin...
nickini ilk kez gordugum kisiler neden benim ismim yok diye soruyorrr ne istir anlamadimmmm?????
eylül 28 canım..osamn benmki erkek kalsın sennkide kıs olsun dielim:içelim:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
1.sayfadaki listede adınız olması için sayfayı açan anjelic e özelden mesaj atmanız gerekiyo. kendisi görüp hemen sayfaya ekler.
benim bebeğin ensesi 1,5 çıktı 3 mm e kadar normal sonrası riskli gurupta yer almakta. 2li teste dr um gerek görmedi 3 hafta sonra 3 lü testimiz yapılacak. mide bulantılarım çok azaldı artık dişimi fırçalıyorum:))
kızlaaar nerdesiniz zuzuuu ela lal handaaaan......yahu neredesinizzzzzzzz
aa zeynep slm.bende sana dicektim eylül ennlerine yada ekim annelerine gel die benim ya ekim başı ya eylül sonu oluo ya hani.meğersem sende burdaymşsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?