kızlaaar nerdesiniz zuzuuu ela lal handaaaan......yahu neredesinizzzzzzzz
ben burdayım cnm, topiğimiz günlerdir çok sakin
nasılsın sen cnm?
bende geldim kıslar işim vardı napıonuz yeni annelermi geldii hoşgeldinizzzz:))
elaaa senle aynıyız kıs sende bişiler hissedionmu anacım kıpırdanmalar felan kısdelikafadulden
iyiyim canım biraz halsizlik var..bizim hatunların hiç biri yok...nerede bu kızlar?hep yeni arkadaşlar var....bizimkileri özledim vallahi...
geldim canım yerimseniben
yemek hazırlıodum akşam içinnnnncokacimcoook
zeynep nsl oldun cnmmmmŞeniz
bende geldim kıslar işim vardı napıonuz yeni annelermi geldii hoşgeldinizzzz:))
elaaa senle aynıyız kıs sende bişiler hissedionmu anacım kıpırdanmalar felan kısdelikafadulden
iyiyim canım biraz halsizlik var..bizim hatunların hiç biri yok...nerede bu kızlar?hep yeni arkadaşlar var....bizimkileri özledim vallahi...
lallcim ver cvp tabi ne fark eder hehe ayyy seninde böle pıtpıt gibimi sanki içerden biri çindik atıo gibimi
kıss nazyaz sen daha büyüksün 3 gün büyüksüniz bizden sen hissetmionmu bişiler:ecrin_bebek:
handancım ben bebişimi hissediyorummmm...yerimsenibenelaya sormuşsun ama içimden cvp vermek geldiii
tekmelioo sanki bebişim yaaaa:asigim:
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev270pb___.png
canım bu linki profil ayarlarında kilo ve doğum takip çizelgesine yapıştır. değişiklikleri kaydedip f5 yap garanti olsun.
saol lalcim iyiym çok şükür arada kasık ağrım oluyo hafif ama oda hepinizde oluyodur sanırım...dr un beni korkuttuğuyla kaldım inşallahta bişey olmaz....
lallcim ver cvp tabi ne fark eder hehe ayyy seninde böle pıtpıt gibimi sanki içerden biri çindik atıo gibimi
ayırt edemiyorum hareketleri....
hehe olmadı cnm yaa ben sana şifremi verim sen gir yap bari
en son çare o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?