2009 Ekim Anneleri

bende geldim kıslar işim vardı napıonuz yeni annelermi geldii hoşgeldinizzzz:))

elaaa senle aynıyız kıs sende bişiler hissedionmu anacım kıpırdanmalar felan kısdelikafadulden

elaaa senle aynıyız kıs sende bişiler hissedionmu anacım kıpırdanmalar felan kısdelikafadulden

handancım ben bebişimi hissediyorummmm...yerimsenibenelaya sormuşsun ama içimden cvp vermek geldiii
tekmelioo sanki bebişim yaaaa:asigim:

iyiyim canım biraz halsizlik var..bizim hatunların hiç biri yok...nerede bu kızlar?hep yeni arkadaşlar var....bizimkileri özledim vallahi...

canım geçmiş olsun yorma kendini dinlen bol boll...:asigim:dediğim gibi bebişim yemek hasırlıodumm..birde cadı kızımın baya ödevi vardı onunla ilgilendim geçmiş zamanyerimseniben

kıss handan bende bişiler hissediyomda kıpırtımı ne tam teşhisi koyamıyomki:roflol:
ama geceleri yatarken epey uyanıyorum uzun bi süre bi tarafıma yatınca özellikle sağ tarafıma sancı giriyo...

iyiyim canım biraz halsizlik var..bizim hatunların hiç biri yok...nerede bu kızlar?hep yeni arkadaşlar var....bizimkileri özledim vallahi...

bendede halsizlik var cnm...
evet fatoş geçen hafta perşembeden beri yok, ama haftasonu girmiş çatlak:mymeka:
bende özledim herkesikaydirigubbakcemile

lallcim ver cvp tabi ne fark eder hehe ayyy seninde böle pıtpıt gibimi sanki içerden biri çindik atıo gibimi

aynen öle cnmm....içeride bir hareketlilik var anlıcan ama bağırsak hareketleri değil..ayırtedilebilio artık rahatlıkla....özellikle birşeyler yediğimde artıyor:asigim:

saol lalcim iyiym çok şükür arada kasık ağrım oluyo hafif ama oda hepinizde oluyodur sanırım...dr un beni korkuttuğuyla kaldım inşallahta bişey olmaz....

canım iyi olmana çok sevindimm...:asigim:dikkat et canım kendine allahın izniyle bişey olmazz...kötü düşünme canımmm:asigim:

hreketleri hiisseden varmı nasil bişi ya bendede seğirme oluo ama anlamadım tam sanırım oğluşum kıpırdıo ama bağrsak hareketleri dio herkes bebği hissedemesmşzz kafam karştı resmen..

efet bişiler yiyince artıo benimkide bi sag bi sol tarafda degişio ama sürekli degil mesela bugun tee sabah hissettim saatlerdir bişi yok sadece güçlü tekmeleri hissedebilioz sanırım

elacım bebiştir bebiştir 16.haftadayız artık hissedebiliriz ufaktan sanırım aman hep aynı yere yatma gülüm ama uykuda ne bilcen işte bende bi uyanıom düz yatıom hemen degişiom ne bilim nası yattıgımı ya

nazcım biraz dikkat et kıs bişiler bulursun gerçi hissedilmicek gibi degil bana olan yürürken bile hissedilio ama belki senin derin kalındır yada iç karnın geniştir geç hissedersin olabiliomuş ölede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…