efet bişiler yiyince artıo benimkide bi sag bi sol tarafda degişio ama sürekli degil mesela bugun tee sabah hissettim saatlerdir bişi yok sadece güçlü tekmeleri hissedebilioz sanırım
elacım bebiştir bebiştir 16.haftadayız artık hissedebiliriz ufaktan sanırım aman hep aynı yere yatma gülüm ama uykuda ne bilcen işte bende bi uyanıom düz yatıom hemen degişiom ne bilim nası yattıgımı ya
ben geceleri önceden hiç uyanmazdım şimdi bikaç kez uyanıyorum, bebeğime dokunuyorum ve mutlu oluyorum, önceden uykudan uyandığımda, uykum bölündüğümde falan çok sevimsiz oluyodum, ama şimdi yüzümde tatlı bi gülümseme oluyo ve çok mutlu oluyorum...
kıskanç gacıı nolcekk:mymeka:
sevimsiz karı seni:mymeka: ben rahat 2 kere wc uyanıom bide su içiom bardak bardak ya
tecrübeli annelerrr lall zeynep siz ilk hamişlikte ne zaman hissettiniz kuzuları
sevimsiz karı seni:mymeka: ben rahat 2 kere wc uyanıom bide su içiom bardak bardak ya
tecrübeli annelerrr lall zeynep siz ilk hamişlikte ne zaman hissettiniz kuzuları
Anammmmm kis cashmirrrrrr sen ne zaman 13 haftalik oldun kizimmmm hani biz ayniydik ayni gun doguracaktik
doktorlar çok biliolar zaten herşeyi:mymeka: efet bencede hissettigimiz bebişler teşhisi koydum ben arkadaşlar:roflol:
zeldacığım 1 ay içinde 3 farklı doktor aynı şeyi söyledi. değiştirmemiştim daha evvel ama bugun unv. ye gittim. prof. da dedi bu tarihe gore takip edin diye. prof. dedim dinledim, değiştirdim sırnaşık şey.. velhasılı şekerim 18 ekim' de doğuruyorum ben inşallahD.. artık ilerden mi gidiyor yoksa yumurtalama tarihi kadından kadına değişirmiş ya, o yuzden sat baz alırmış doktorlar, ondan mıdır bilmem? bu arada bugun ikili teste gittim ben hihoyyyt
ya ben rutin kontroller için sana gelsem handanım...kesin cinsiyetini de sölersinn...hem sen uzman oldun bu konudaa:asigim:
hormonlardan sanırım elacım kıskançlık hat safadaaadelikafadulden
Ben de cok uyaniyorum sonra biraz televizyon izliyorum tekrar uyuyabilmek icin,eskiden hic uyanmazdim simdi hep 4-5 gibi uyaniyorum
canım ben 16 da hissetmiştim ama dr bana erken demişti gazdır o demişti ama ben hissediyodum karnımın altında seğirmeler...dr lara göre 18. hafta başlarmış ama 16 da başlıyo bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?