2009 Ekim Anneleri

kızlar en rahat 16. haftada başlıyo hissedilmeye ..bende bazen bi tarafıma yerleştiğini hissediyorum orada bir şişkinlik oluyo ...ama dokunuş şeklinde hissedemedim henüz...

ben geceleri önceden hiç uyanmazdım şimdi bikaç kez uyanıyorum, bebeğime dokunuyorum ve mutlu oluyorum, önceden uykudan uyandığımda, uykum bölündüğümde falan çok sevimsiz oluyodum, ama şimdi yüzümde tatlı bi gülümseme oluyo ve çok mutlu oluyorum...

Anammmmm kis cashmirrrrrr sen ne zaman 13 haftalik oldun kizimmmm hani biz ayniydik ayni gun doguracaktik

öyle çimdik gibi şeyler hissediyorum....ama kasılıyormuş gibide oluyor...

sevimsiz karı seni:mymeka: ben rahat 2 kere wc uyanıom bide su içiom bardak bardak ya

tecrübeli annelerrr lall zeynep siz ilk hamişlikte ne zaman hissettiniz kuzuları

Ben de cok uyaniyorum sonra biraz televizyon izliyorum tekrar uyuyabilmek icin,eskiden hic uyanmazdim simdi hep 4-5 gibi uyaniyorum

Ya kızlar bende ara sıra bÖyle Çok nadır olarak hıssedıyorum ıÇerden bıŞey tırmalıyo gıbı oluyo , bazende bÖyle yemek yer yemez hızlı hızlı bır dalgalanma gıbı bıŞey oluyor, Çok garıp bılmıyorum belkıde paranoyak oldum uffff.

sevimsiz karı seni:mymeka: ben rahat 2 kere wc uyanıom bide su içiom bardak bardak ya

tecrübeli annelerrr lall zeynep siz ilk hamişlikte ne zaman hissettiniz kuzuları

canım ben 16 da hissetmiştim ama dr bana erken demişti gazdır o demişti ama ben hissediyodum karnımın altında seğirmeler...dr lara göre 18. hafta başlarmış ama 16 da başlıyo bence...

Anammmmm kis cashmirrrrrr sen ne zaman 13 haftalik oldun kizimmmm hani biz ayniydik ayni gun doguracaktik

zeldacığım 1 ay içinde 3 farklı doktor aynı şeyi söyledi. değiştirmemiştim daha evvel ama bugun unv. ye gittim. prof. da dedi bu tarihe gore takip edin diye. prof. dedim dinledim, değiştirdim sırnaşık şey.. velhasılı şekerim 18 ekim' de doğuruyorum ben inşallah D.. artık ilerden mi gidiyor yoksa yumurtalama tarihi kadından kadına değişirmiş ya, o yuzden sat baz alırmış doktorlar, ondan mıdır bilmem? bu arada bugun ikili teste gittim ben hihoyyyt

doktorlar çok biliolar zaten herşeyi:mymeka: efet bencede hissettigimiz bebişler teşhisi koydum ben arkadaşlar:roflol:

doktorlar çok biliolar zaten herşeyi:mymeka: efet bencede hissettigimiz bebişler teşhisi koydum ben arkadaşlar:roflol:

ya ben rutin kontroller için sana gelsem handanım...kesin cinsiyetini de sölersinn...hem sen uzman oldun bu konudaa:asigim:

bide kıslar yatak bakan hatunlar ben haftasonu yatak baktım öle fiyatlara bakım dedim araştırmalarımı sizinlede paylaşım:)

sizi dediginiz o bambu yatakmı ne varya kuçuk ondan sordum altında sepeti felanda vardı 180 tl dedi
büyümeyen normal parmaklıklı altı çekmeceli beşik sordum sallanabilio 250-300 tl arası degişio
ve benim favorim büyüyen beşik sordum alttan yandan çekmeceli sallanıo bide üstünde tülü içinde yatagı felan hepsini veriolar peşin 550 tl 10 ay taksit 600 tl imiş bilginiz olsun dedim:)

Ayy cok sevindim ben de en son gittigimde 2 gun ilerideydik bakalim bu sefer ultrasonda ne gorunecek.Valla 1 gun bile fazla soylese mutlu olacam sanki zaman hic gecmiyor.Karnimda cikmadi daha hergun cikiyorum tartiya ayni kilom ama normalde artik kilo almaya baslamamiz gerekmezmi benim kafam karisti.

Ikili testin sonucunu aldinmi ne dedi doktor

meraba kızlar ben bebeğimi kaybettim 9 haftada kalp atışları durmuş kürtajla aldılar.daha önceki gebeliklerinde böle bişey yaşayan arkdaşlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız tekrar.rabbim inşallah sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınızı almayı nasip eder.

hormonlardan sanırım elacım kıskançlık hat safadaaadelikafadulden

bencede:roflol:

Ben de cok uyaniyorum sonra biraz televizyon izliyorum tekrar uyuyabilmek icin,eskiden hic uyanmazdim simdi hep 4-5 gibi uyaniyorum

ne tv si kız ben yatağa hemen atıyom kendimidelikafadulden

canım ben 16 da hissetmiştim ama dr bana erken demişti gazdır o demişti ama ben hissediyodum karnımın altında seğirmeler...dr lara göre 18. hafta başlarmış ama 16 da başlıyo bence...

bu doktorlarla hiç bi p.ktan anamıyolar cnmmÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…