2009 Ekim Anneleri

laluz24z çok geçmiş olsun canım ben düşük yapmıştım 5 haftalık bebegimi bidahaki ay tekrar hamile kaldım allahtan umud kesilmez olumlu düşün canım rabbim yine verecek

ya kıslar ben şifremi verimde biri bana şu ticker olayını yapsn ben yapamıorum:uğraşıom olmuo yapştr çıkmıo

ne tv si kız ben yatağa hemen atıyom kendimidelikafadulden

kiz bende oyle bir kotu huy var iste televizyon acarim karsisinda uyurum

Allah sabır versin canım..

cnm çok üzüldüm Allah sabır versin böyle bir acı tecrübeyi bir daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

cnm seni üzmek istemem ama herhangi bi belirtin oldumu? kontroldemi öğrendin kaybettiğini?
Allah sabır versin...

gecmis olsun insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin

sorma 1 gün bile acayip önemli, ne kadar az kaldıysa o kadar iyi değil mi? bana da geçmiyor zaman.. benim karnım geçen hafta başı çıkmaya başladı , henüz pek büyümedi.. eşim de endişe ediyordu niye karnım çıkmıyor diye D.. ben 1 kg. aldım. senin veya bebeğinin sağlığının kilo veya göbek boyuyla alakası yok ki kuzum. endişe etme.. bu hafta değişebilir sanırım.

ense pilisi kalınlığı 12 mm. çıktı. nazal kemik gelişimi de tamammış..doktor her şey yolunda dedi ama test sonuçları 1 hafta sonra çıkacak, umarım üzmez bizi.. boyu 7,09 cm. olmuş teyzesi. cinsiyette kararsız kaldım ben biri kız dedi biri erkek :1shok:

he ela kendini yataga atıon kuru kuru uyuyon demi rahibe teresakaydirigubbakcemile3 kıs sana güldüm bu hafta bendede tık yok bütün isteklerim uçtu gitti eşim sana ne oldu dio elaaa kıs nazarınmı degdiiii zilliiiiiiiiiiiiiiiii ahahhahahahah

laluz geçmiş olsun çok üüzldüm ama rabbim herşein en iisini hyrlısını bilio herşeyde bihyr vardr en kısa zamnda hamile kalırsn inş..

Aslında bende burda yazıp sizi strese sokmak istemezdim am yazdım.hiç bir belirti yoktu gayet iyiyidi aslında bugün 13 haftalık olcaktık.cuma günü doktora kontrole gittim bebek 9 haftalık görünüyor ve kalp atışları yoktu yani 9 haftalıkken kalbi durmuş ölmüş .cumartesi kürtajla aldılar rabbim kimseye yaşatmasın.

başın sağolsun canım.. umarım bundan sonra herşey gönlünce olur.:teselli:

canım geçmiş olsun....enkısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşlahhhh:Saruboceq:ii dileklerin için sağol cnm:asigim:

Ayyy findik kurdum benim hareketlimiydi kiz halay cekiyormuydu kordonuyla delikafadulden

Test sonuclarinda masallah iyi cikmis gozun aydin canimcim darisi basima

ee cinsiyeti net görmek için bakmak isteyebilirim doktorum len ben bide bana karşımı geleceksinklava::roflol:

nese ben kendi dr.devam edimmm...20 haftaya kadar sölemem dedi cinsiyetini ama olsun en azından alttan bakmak istemioooo....kıymetini bilememişim dr.umun...delikafadulden

Ayyy findik kurdum benim hareketlimiydi kiz halay cekiyormuydu kordonuyla delikafadulden

Test sonuclarinda masallah iyi cikmis gozun aydin canimcim darisi basima

gerçi hile yaptım çikolata yedim giderken ama, perşembe de çok hareketliydi. sürekli kıpır kıpır, doktor uyandırmak zorunda kalmıyor hiç :))) umarım senin sonuçların da iyi çıkar canım.. benimkilerde de bir aksilik olmaz inşallah. sen en son ne zaman gördün bebeğini? ben undan 3 hafta kadar önce görmüştüm, inanılmaz değişiyor zelda, mucize hakikatten bu :CüvCüv: allah hiçbirimizi üzmesin:Saruboceq:

heee kuru kuru uyumucamda napcem len o saatte:mymeka:
durr sen daha doktorunda sana ilişki yasak diyince o zaman görecem ben senikaydirigubbakcemile3
uğraşın benlee abazaa günleriniz çok yakınn muhahahahhahaaaaaaaaadelikafadulden

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah kimseciklere göstermesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…