meraba kızlar ben bebeğimi kaybettim 9 haftada kalp atışları durmuş kürtajla aldılar.daha önceki gebeliklerinde böle bişey yaşayan arkdaşlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız tekrar.rabbim inşallah sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınızı almayı nasip eder.
meraba kızlar ben bebeğimi kaybettim 9 haftada kalp atışları durmuş kürtajla aldılar.daha önceki gebeliklerinde böle bişey yaşayan arkdaşlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız tekrar.rabbim inşallah sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınızı almayı nasip eder.
Ayy cok sevindim ben de en son gittigimde 2 gun ilerideydik bakalim bu sefer ultrasonda ne gorunecek.Valla 1 gun bile fazla soylese mutlu olacam sanki zaman hic gecmiyor.Karnimda cikmadi daha hergun cikiyorum tartiya ayni kilom ama normalde artik kilo almaya baslamamiz gerekmezmi benim kafam karisti.
Ikili testin sonucunu aldinmi ne dedi doktor
gel anam gel lallcim alttan muane etmem gerekirse ne olacak:roflol: ayy çok igrencim yaaa sskda geçio bende heheheh
sorma 1 gün bile acayip önemli, ne kadar az kaldıysa o kadar iyi değil mi? bana da geçmiyor zaman.. benim karnım geçen hafta başı çıkmaya başladı , henüz pek büyümedi.. eşim de endişe ediyordu niye karnım çıkmıyor diyeD.. ben 1 kg. aldım. senin veya bebeğinin sağlığının kilo veya göbek boyuyla alakası yok ki kuzum. endişe etme.. bu hafta değişebilir sanırım.
ense pilisi kalınlığı 12 mm. çıktı. nazal kemik gelişimi de tamammış..doktor her şey yolunda dedi ama test sonuçları 1 hafta sonra çıkacak, umarım üzmez bizi.. boyu 7,09 cm. olmuş teyzesi. cinsiyette kararsız kaldım ben biri kız dedi biri erkek :1shok:
ee cinsiyeti net görmek için bakmak isteyebilirim doktorum len ben bide bana karşımı geleceksinklava::roflol:
Ayyy findik kurdum benim hareketlimiydi kiz halay cekiyormuydu kordonuyla delikafadulden
Test sonuclarinda masallah iyi cikmis gozun aydin canimcim darisi basima
he ela kendini yataga atıon kuru kuru uyuyon demi rahibe teresakaydirigubbakcemile3 kıs sana güldüm bu hafta bendede tık yok bütün isteklerim uçtu gitti eşim sana ne oldu dio elaaa kıs nazarınmı degdiiii zilliiiiiiiiiiiiiiiii ahahhahahahah
Aslında bende burda yazıp sizi strese sokmak istemezdim am yazdım.hiç bir belirti yoktu gayet iyiyidi aslında bugün 13 haftalık olcaktık.cuma günü doktora kontrole gittim bebek 9 haftalık görünüyor ve kalp atışları yoktu yani 9 haftalıkken kalbi durmuş ölmüş .cumartesi kürtajla aldılar rabbim kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?