valla ben korktum bacım senden maşallah da dememiştin zaten hahahah bu haftayı es geçtik ama eşim dibimde biter eli kulagındadır ama bende tık yok geri al nazarlarını çabikkkkkkkkkkkk:mymeka::roflol:
gerçi hile yaptım çikolata yedim giderken ama, perşembe de çok hareketliydi. sürekli kıpır kıpır, doktor uyandırmak zorunda kalmıyor hiç :))) umarım senin sonuçların da iyi çıkar canım.. benimkilerde de bir aksilik olmaz inşallah. sen en son ne zaman gördün bebeğini? ben undan 3 hafta kadar önce görmüştüm, inanılmaz değişiyor zelda, mucize hakikatten bu :CüvCüv: allah hiçbirimizi üzmesin:Saruboceq:
Ben en son 1 ay once gordum canim cok merak ediyorum simdi nasil diye normalde yarin kontrolumuz var ama ben haftaya ertelicem cunku ben hala annemlerin yanindayim baska bir eyalette 3 ayim tam bitsin oyle doneyim dedim kontrolden sonra haber veririm
o sizin problemizin canimmmbiz öle oturamayız faaliyet lazım sen al bakem şu nazarını üstümden kendime gelem yaaaaadelikafadulden bak gelmim oraya muane ederims seni delikafadulden:jeyyar:
gözlerine inanamayacaksın şeker, hazır ol eşşek kadar oldular çünkü ;D.. ben çıkıyorum şimdi güzel haberlerini bekliyorum. öptüm seni. herkese iyi akşamlar kızlar..
kıslar yatak araştırmamış görmedinizmi uyus gacılar bi thank you demediniz yazmıcam size artık ne haliniz varsa görün:mymeka:laelaelaelaelae
rece ederim hatunlar kıs temmuz geç olmaz demi naz 8 aylıkmı oluoz o saman kıs ne kadar oluoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?