2009 Ekim Anneleri

valla ben korktum bacım senden maşallah da dememiştin zaten hahahah bu haftayı es geçtik ama eşim dibimde biter eli kulagındadır ama bende tık yok geri al nazarlarını çabikkkkkkkkkkkk:mymeka::roflol:

kıslar yatak araştırmamış görmedinizmi uyus gacılar bi thank you demediniz yazmıcam size artık ne haliniz varsa görün:mymeka:laelaelaelaelae

valla ben korktum bacım senden maşallah da dememiştin zaten hahahah bu haftayı es geçtik ama eşim dibimde biter eli kulagındadır ama bende tık yok geri al nazarlarını çabikkkkkkkkkkkk:mymeka::roflol:

düşünmem lazımlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
eşinde azcık ümünüü sıkıp otursun şeyinin üstüne, allaa allaa bizde insanız herhall:mymeka:

Ben en son 1 ay once gordum canim cok merak ediyorum simdi nasil diye normalde yarin kontrolumuz var ama ben haftaya ertelicem cunku ben hala annemlerin yanindayim baska bir eyalette 3 ayim tam bitsin oyle doneyim dedim kontrolden sonra haber veririm

o sizin problemizin canimmm biz öle oturamayız faaliyet lazım sen al bakem şu nazarını üstümden kendime gelem yaaaaadelikafadulden bak gelmim oraya muane ederims seni delikafadulden:jeyyar:

Ben en son 1 ay once gordum canim cok merak ediyorum simdi nasil diye normalde yarin kontrolumuz var ama ben haftaya ertelicem cunku ben hala annemlerin yanindayim baska bir eyalette 3 ayim tam bitsin oyle doneyim dedim kontrolden sonra haber veririm

gözlerine inanamayacaksın şeker, hazır ol eşşek kadar oldular çünkü ;D.. ben çıkıyorum şimdi güzel haberlerini bekliyorum. öptüm seni. herkese iyi akşamlar kızlar..

handan cadısı şimdi gördüm...bayağı uyguna bulmuşsun...temmuzda alacağız dimi bebek odasını...

handancım ben almıım cnmm...saoll...
yatak karyola içinde sağol cnmm....
ya ben ne yapacağımı hala bilmiom oda konusunda....((

o sizin problemizin canimmm biz öle oturamayız faaliyet lazım sen al bakem şu nazarını üstümden kendime gelem yaaaaadelikafadulden bak gelmim oraya muane ederims seni delikafadulden:jeyyar:

et anam et muayene ette cinsiyetinide sölee bari bebemin
üfff banane yaa birbirinizde paralanın kızım ne nazarım değecek, ben istemedikten sonraa gerisi pöffffdelikafadulden

tekrar merhaba ben bir gittim tam gittim :)))))))))))) kahvalti yaparken arkadaslar geldi sonra biraz evi temizledim anca geldim :)) pc de acik hep oyle kaliyor birazdan yemek yapacagim ve sonra disarda biraz yuruyecegim hava cok guzel herkes disarda :) siz neler yapiyorsunuz ???

kıslar yatak araştırmamış görmedinizmi uyus gacılar bi thank you demediniz yazmıcam size artık ne haliniz varsa görün:mymeka:laelaelaelaelae

:roflol: Handancım ben hem o minik beşiklerden hemde senin gibi büyüyen beşiklerden istiyorum çok şey istiyorum galiba delikafadulden

ooooooooo bebege yatak odasi falan dusunmeye baslamis bizim guzeller :)) masallah kizlar cok hizlisiniz ben daha dusunmedim bile :)) eylulde anca hazirlarim odayi cokkkkkk var daha cokkkkkkkkkk

ben park yatak alacağım ..... 1 gardrop bir şifonyer şimdilik böyle düşünüyorum ama belli olmaz yatakda alabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…