:roflol: Handancım ben hem o minik beşiklerden hemde senin gibi büyüyen beşiklerden istiyorum çok şey istiyorum galiba delikafadulden
hımmm allah korusun kıss töbe dekaydirigubbakcemile3 efet o saman uygun olur sanırım demi sıcaklara bayılmazsak alırızkaydirigubbakcemile3
ilkay eylül çok geç olur tatlım, bide yaptırcaksan eğer mobilya kokusunun gitmesi 1 ayı buluyomuş, tecrübeli anneler biraz erken yaptırıp havalandırın diyolar...
elam nasilsin sekerim :)))))))) handanla yine is pesindesiniz herhalde hehehe
Aslında bende burda yazıp sizi strese sokmak istemezdim am yazdım.hiç bir belirti yoktu gayet iyiyidi aslında bugün 13 haftalık olcaktık.cuma günü doktora kontrole gittim bebek 9 haftalık görünüyor ve kalp atışları yoktu yani 9 haftalıkken kalbi durmuş ölmüş .cumartesi kürtajla aldılar rabbim kimseye yaşatmasın.
buraya liste icin bilgilerini yazipta neden benim ismim yok diyenler BOSA BEKLEMESIN YAZMAYACAGIMM.... her seferin de bilgi verdim BI ZAHMET belirtilen yere yazin...
nickini ilk kez gordugum kisiler neden benim ismim yok diye soruyorrr ne istir anlamadimmmm?????
eylulde daha bir ay kalacak havalanir ben sureklui cam pencere acik birakiyorum burdaki mobilyalar pek kokmaz hehehe boyasindandir belkide
ayyy sorma ilkayım yaaa aleni bi şekilde asılıyo zilli, bide demezmi gel alttan muayene edem töbe töbee:roflol:
ilkaycım bu ikisinin işleri bitmezzzz...ay pardon yani başlamaz diyecektiiim:)))))))))))))))))))
baksen vay vay demek sana sulaniyor handan sapigi kizim sende biraz cilve yap her kusun eti yenmez hesabindan hehehehe
hehehe cok cok haklisin canim bunlarda ates var ates sonmez bunlarin atesi :))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?