2009 Ekim Anneleri

:roflol: Handancım ben hem o minik beşiklerden hemde senin gibi büyüyen beşiklerden istiyorum çok şey istiyorum galiba delikafadulden

pempee bende sen gibi açgözlüyüm kıssdelikafadulden
oda yapacam bebeme, bide yatak odasına küçük sepet gibi beşiklerden alıcam kısmetse...

hımmm allah korusun kıss töbe dekaydirigubbakcemile3 efet o saman uygun olur sanırım demi sıcaklara bayılmazsak alırızkaydirigubbakcemile3

ilkaycım ağustosta odalarının bitmesi lazım...1 ay evde havalanması gerekirmiş mobilyanın....

ilkay eylül çok geç olur tatlım, bide yaptırcaksan eğer mobilya kokusunun gitmesi 1 ayı buluyomuş, tecrübeli anneler biraz erken yaptırıp havalandırın diyolar...

hımmm allah korusun kıss töbe dekaydirigubbakcemile3 efet o saman uygun olur sanırım demi sıcaklara bayılmazsak alırızkaydirigubbakcemile3

allah korusun canım öyle demek istemedim:)))))))temmuzdan öncede anlşamsız olacak almamız....içimiz gidecek baktıkça odaya...

ilkay eylül çok geç olur tatlım, bide yaptırcaksan eğer mobilya kokusunun gitmesi 1 ayı buluyomuş, tecrübeli anneler biraz erken yaptırıp havalandırın diyolar...

eylulde daha bir ay kalacak havalanir ben sureklui cam pencere acik birakiyorum burdaki mobilyalar pek kokmaz hehehe boyasindandir belkide

efet ilkayım eylül çok geç yaaaa eylül sonuda dogurabiliriz her an herşey olabilircokacimcoook

nazcım yerin varsa normal yatak olsana gülüm daha uzun yatar

ela senide görücem 6 ay sonra yana döne yatak arıcan :mymeka:

ilkaycım bu ikisinin işleri bitmezzzz...ay pardon yani başlamaz diyecektiiim:)))))))))))))))))))

daha dogumu falan dusunmeyinnnnnnnnnnnnnn tadini cikartin su gunlerin biraz test dogum kilo cinsiyet aaaaaaa :))))))))))))))) hamilelik cok cok guzel anui yasayalim yarini ALLAH bilir

çok üzüldüm cnmm bende yaşadım böyle ama benim bebeğin hiç kalbi atmamıştıı sonrasında 6 ay sonra murattıma hamiş kaldım cnmm allahım tez zamanda kuvuştursun seni bebeğin ile allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn

nurefsan yeni girdik siteye binlerce sayfa var okadar sayfayı okuyupta acaba nasıl yapılıyormuş diye bakamadık herhalde neyse önemi yok sen sıkma canını ben yazılmasamda olur.

ben teklif ettim kısım herkes kuyruga girmiş bizi muane et die sskda geçio cinsiyeti en erken ben söliom daha ne olsun sen bilirsindelikafadulden

eylulde daha bir ay kalacak havalanir ben sureklui cam pencere acik birakiyorum burdaki mobilyalar pek kokmaz hehehe boyasindandir belkide

kuşum biz eylül sonuda doğurabiliriz, benim max. ağustosta hazır olması lazım:içelim:

ayyy sorma ilkayım yaaa aleni bi şekilde asılıyo zilli, bide demezmi gel alttan muayene edem töbe töbee:roflol:

baksen vay vay demek sana sulaniyor handan sapigi kizim sende biraz cilve yap her kusun eti yenmez hesabindan hehehehe

ilkaycım bu ikisinin işleri bitmezzzz...ay pardon yani başlamaz diyecektiiim:)))))))))))))))))))

hehehe cok cok haklisin canim bunlarda ates var ates sonmez bunlarin atesi :))))))))))))))))))))))

efet muhtemel dogum 20 eylül 18ekim arası zaten :))

agustosta herşey hazır olmalı çok hiycenlıııııııııııııııııı

baksen vay vay demek sana sulaniyor handan sapigi kizim sende biraz cilve yap her kusun eti yenmez hesabindan hehehehe

hehehe cok cok haklisin canim bunlarda ates var ates sonmez bunlarin atesi :))))))))))))))))))))))

aynen öle ilkayım bide günahımı almazmı, o işi yapamamışlarda nazarım değmiş diyee:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…