2009 Ekim Anneleri

cnm bi tarih belirle yada bu konuda bi topik aç...tarihi orada belirlerizz...
ankaralı ekim hamişleri buluşuyor diye....yerimseniben
zaten kaç kişiyizki ankaralı olarakkk..buket nazyaz var başkada aklıma gelmiyorr

işte ben de ondan korkuyorum azıcığız ya hewesim kursağımda kalırmı die..önce bi ortaya atıym heweslenen çoğunluüu görüp açarıs topic didim

gelcen de tanışmadan gitcen bide?? saçını başını yolarunnnkaydirigubbakcemile

efet ya millet çok uyus oluo yada biz yeni farkedioz bilemicem bizim işyerindeki bi kızda bana ii kilo aldın dio çüşş dedim içimden sen kendine bak len daha 3 kilo almışım sadece zaten zayıftım kıskanıolar ya bende dedim alıcam tabi hamileyim bennnnnnn hehe uyus oldu

evet handan benim en yakınımdabildiğim insanlar haırlı olsun demedi biliyormusunn biz evlenemedik bide doğurcak dediler.Yazık diyorum başka bişe demiyorum

Aman hepsi boş konuşuyor canım buradan biride senin bebek gelişmemiş galiba karnın hiç yok dedi bulaf hamile birine söylenirmi? dengesiz bu insanlar dengesiz o yüzden seçmek lazm konuşacağın insanı gerisi boş konuşyor nasılsa

aaa kıslar tatlı bişi yedimm bebiş hareket edio resmen pıtpıtpıt cimciklio..saten babaısndan yemediğim dayakları oğlundan yicem şimdiden böle yapıosa biizmki

evet handan benim en yakınımdabildiğim insanlar haırlı olsun demedi biliyormusunn biz evlenemedik bide doğurcak dediler.Yazık diyorum başka bişe demiyorum

en yakının sanıomuşsun canım ama dillermiş görüldüğü üzre..boşwer herkes kendi kalitesini belli ediyo işte bu gibi durumlarda..insan arkadaşının mutluluğuyla mutlu olmazmı ya..

handancım ben camlıkahvede oturuyorum güngörene bağlı esenler çokta uzak değilmişiz yaw kaydirigubbakcemile5

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

dandanım benim sen bakma o densizlere kıskanmışlar senin fizinikaydirigubbakcemile3

pempee nann sen soğanlıya yakın oturmuyomuydun ne bahçelievlerii????

zuzum sen bilirsin cnmm...yerimseniben...
ya kızlar takmayın abuk sabuk insanlarııı...klava:boşuna kendinizi yıpratmış olursunuzz...herkes ne çok bilio yaaaaa.....klava:

en yakının sanıomuşsun canım ama dillermiş görüldüğü üzre..boşwer herkes kendi kalitesini belli ediyo işte bu gibi durumlarda..insan arkadaşının mutluluğuyla mutlu olmazmı ya..

Evet canım tınn deyip geçiceksin.Kıskananlar çatlasın ne dieyim allah herkese nasip etsin.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…