cnm bi tarih belirle yada bu konuda bi topik aç...tarihi orada belirlerizz...
ankaralı ekim hamişleri buluşuyor diye....yerimseniben
zaten kaç kişiyizki ankaralı olarakkk..buket nazyaz var başkada aklıma gelmiyorr
cnm ben çekmeköyde oturuyorum, kozyatağında çalışıyorum...
sen nerdesin?
bencede çok güzel olur yaa, resimleri paylaşırız bizde kaydirigubbakcemile2
ama ankaraya gelirsem tanışmak isterim sizlerle:lepi:
efet ya millet çok uyus oluo yada biz yeni farkedioz bilemicem bizim işyerindeki bi kızda bana ii kilo aldın dio çüşş dedim içimden sen kendine bak len daha 3 kilo almışım sadece zaten zayıftım kıskanıolar ya bende dedim alıcam tabi hamileyim bennnnnnn hehe uyus oldu
evet handan benim en yakınımdabildiğim insanlar haırlı olsun demedi biliyormusunn biz evlenemedik bide doğurcak dediler.Yazık diyorum başka bişe demiyorum
aaa kıslar tatlı bişi yedimm bebiş hareket edio resmen pıtpıtpıt cimciklio..saten babaısndan yemediğim dayakları oğlundan yicem şimdiden böle yapıosa biizmki
işte ben de ondan korkuyorum azıcığız ya hewesim kursağımda kalırmı die..önce bi ortaya atıym heweslenen çoğunluüu görüp açarıs topic didim
gelcen de tanışmadan gitcen bide?? saçını başını yolarunnnkaydirigubbakcemile
efet ya millet çok uyus oluo yada biz yeni farkedioz bilemicem bizim işyerindeki bi kızda bana ii kilo aldın dio çüşş dedim içimden sen kendine bak len daha 3 kilo almışım sadece zaten zayıftım kıskanıolar ya bende dedim alıcam tabi hamileyim bennnnnnn hehe uyus oldu
en yakının sanıomuşsun canım ama dillermiş görüldüğü üzre..boşwer herkes kendi kalitesini belli ediyo işte bu gibi durumlarda..insan arkadaşının mutluluğuyla mutlu olmazmı ya..
pempee nann sen soğanlıya yakın oturmuyomuydun ne bahçelievlerii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?