2009 Ekim Anneleri

zuzucum buluşalım....yerimseniben..sen ayarla yalnız cumartesi olursa süper olur...yerimseniben

yaaa bende sizle tanışmak istiyorum, ama istanbuldayım ((

zuzucum buluşalım....yerimseniben..sen ayarla yalnız cumartesi olursa süper olur...yerimseniben

olur cmts yaparıs hem güsel kızın da gelir okulu olmas..şimciklik önümüsdeki 2 cmts doluyum da ilk fırsatta ayarlıyalım...

selm kızlar perşembeden beri giremedim.Umarım keyifkler yerindedir.GEçmişi okuyamadım oladukça fazla ilerlemişsiniz.C,nsiyetini öğrenen varmı.Bugün sinir oldum kıskanç bir arkadaşım var dediki o bebek değil göbeğin daha evlenemedi diye kuduruyor.Çok biliyor ya herşeyi.

yaaa bende sizle tanışmak istiyorum, ama istanbuldayım ((

kuzucum çoğunluk istanbulda gibi gibi..sis de orda bi buluşma yaparsınıs..soora resimlerinizi görürüss...hele ilerleyen aylarda bisürü koca göbeklikaydirigubbakcemile3 geçen ağustos annelerinin buluşma resimlerini gördüm de ordan heweslendim..8-9 tane hamişş..çok eğlenceli yaa

olur cmts yaparıs hem güsel kızın da gelir okulu olmas..şimciklik önümüsdeki 2 cmts doluyum da ilk fırsatta ayarlıyalım...

cnm bi tarih belirle yada bu konuda bi topik aç...tarihi orada belirlerizz...
ankaralı ekim hamişleri buluşuyor diye....yerimseniben
zaten kaç kişiyizki ankaralı olarakkk..buket nazyaz var başkada aklıma gelmiyorr

istnbulda nerdesn elalı istnbulda kmler var kıslar bzde buluşalm yaa.

cnm ben çekmeköyde oturuyorum, kozyatağında çalışıyorum...
sen nerdesin?

bencede çok güzel olur yaa, resimleri paylaşırız bizde kaydirigubbakcemile2
ama ankaraya gelirsem tanışmak isterim sizlerle:lepi:

elalımm kızların çoğu istanbulda zaten süper olar wolla.....sizde orada buluşunnn oyy oyy çok güsel olacakkkkyerimseniben

elalımm kızların çoğu istanbulda zaten süper olar wolla.....sizde orada buluşunnn oyy oyy çok güsel olacakkkkyerimseniben

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

elalım sen gel yeterki yerimseniben

doktor yasak koymassa yaza doğru geliriz, malum bize herşey yasakya yolculuktaa yasak olabülüükaydirigubbakcemile3

Şu alıngan dönemlerimizde görüştüğümüz insanlarıda seçmek gerekiyor yoksa böyle canımızı sıkıyorlar saçma sapan konuşarak

elalım gelin tabiiii...hem değişiklikde olar....yerimseniben
bide o doktoruna söle yeter cnm o yasak bu yasak bu nee....alaala...:dilcikar:
pembeincicim çok doğru sölüosunnnnn:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…