2009 Ekim Anneleri

handan esenlerde pek uzak deeğillll kıslar ya gerçekten buluşalm tanışalm hepnz bizim eve gelin hehhehe:)

bende öleyim dandan yandan baktığımda genişlemiş duruyorum, dün eşimle yürürken diyoki senin yürümen değiştii :))

bende öleyim dandan yandan baktığımda genişlemiş duruyorum, dün eşimle yürürken diyoki senin yürümen değiştii :))

ben de özellikle akşamları biraz da günün yorgunluğundan paytaklaşıyorum hafiften..yürüyüşten anlaşılıyo hamişş olduumus kaydirigubbakcemile3

eşimde öle diyo paytak paytak yürüyon diyo :)))
ne yalan sölim hoşuma gidiyo ama öle yürümek :)))

kartal soğanlı değilmi bu yaa, avrupa yakasındadamı soğanlı var ilk kez duyuyorum...

heheheh:)yok canm bu burdaki soğanlı çamlıkahve:)avrupa yakasının soğanlısı yani:):):allah senin iyliğini versn kıs:)delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

selam kızlarrrr
nasılsınız bakimmm ?? benim baş ağrım var ilaç içtim o yüzden yaaa inşş geçerr hemenn

heheheh:)yok canm bu burdaki soğanlı çamlıkahve:)avrupa yakasının soğanlısı yani:):):allah senin iyliğini versn kıs:)delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

cnm ben kozyatağında çalışıyorum dedikten sonra pemde bende soğanlıdayım diyince, orası yakın çünkü bize, o yüzden anadalu yakasında zannettimlaelaelaelaelae

Kızlarrrr ne oldu biliyonuz muuu????
hastaneden aradılar 23 nisanda randevum vardı yaaa doktorum ogün çalışmıyomuşşş yarın 11 almışlar randevuyuuuu bende tamam dedimm:)))) ay birden heyecan bastı valllaaa
ya yoksa cinsiyet için erken miii yaaa kafam karıştııı iyicee....

handan canım güneşlideki medıcıne hospıtale gidiyorum doktorum münasebeti ile çok memnunumda .
Niyetim medical parka gitmekti ama belki doğumu orada yaparım tabi kendi dr götürüp biraz tuzlu olur ama bilemiyorum hele o günler bir gelsin.

Son düzenleme:

ayy süper..kesin sölemez ama ihtimal olaraktan sööleyebilirr

wrose geçmiş olsun cnm....:1hug:
esmacım ne kadar şanslısın yaaaaa:lepi:gözünaydın canımmm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…