2009 Ekim Anneleri

ama ama amaa kocaman olursaaa..çirkin olursaamm..karbonatı bitarafından uyduruyosun kesin demi

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

len ben ne dedimde tedirgin oldun iilikte yaramıo yaw:mymeka:

bencede karbonatı uyduruo zuzu o sidike dökülüp gebelik testi yapılıo die biliom ben hahahahahahahahahhah

uyusss hamile diğilmisin sen rüya görmüyon diyen ebemmiydi:mymeka:
bu karbonatın nasıl bi velinimet oldunu anla işte, sidiktede, uçuktada, yemektede işe yarıyokaydirigubbakcemile3

:roflol: yaff dandanım ben bu elanın ipiynen kuyuya inermiyim zati..kıskanç karı kesin güzeliimi kıskanıyo da ondan sööledikaydirigubbakcemile2

ulenn allahın uyuslarııı biliyozda konuşuyoz dimii:mymeka:
benim uçuk çıktığında, yada çıkmaya başlıcanı anladığımda sürüyodum geçiriyodu, bunuda bana kayınvalidem söledi, kendisi doktor gibi hatundurdaalaelaelaelaelae
walla kız şaka bi yana ağzımın içinde yara çıktığında ve uçuk çıktığında sürüyodum ben işe yarıyodu, ama yapmak zorunda diğilsin cicim, ilaç kullanma ama sakın, çek dur ne diyim:roflol:

hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
isssssssssstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnbuuuuuuuuuuuulllulaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinirleniorum ma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

yawrum uyuşuk bu istanbullular..gel burda buluşakk

Askbuya bahÇelıevler banaa Çok uzak boluya gıtsem daha ıyı :))

bende konuya katilamiyorum ne yazikki

iyi ya, zaten önemli damarlar sağda olduğu için doktorlar sol tarafınıza yatın diyor. sırt üstü ise kesinlikle yasak! Benim de en rahat ettiğim yatış şekli maalesef Eşim yastıklarla destekliyor, geceyarısı bir bakıyorum kaplumbağa gibi ters dönmüşüm!!

hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
isssssssssstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnbuuuuuuuuuuuulllulaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinirleniorum ma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs zeynep bu arada bugün pazar var çıkcanmı pazara ay benmde gevezeliğim tuttu bugün:)::):):)

ne bilem canım bugün çok yoğunum 1 saat sonra oğlumu almaya gidicem okula sonrada 3,30 da havuza götürücem çıkarsamda anca akşama çıkarım...erik almam lazım...resmen içimde erik ağacı çıktı her gün yarım kilo erik yiyorum...

amannn adanalllııııııı:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayhh ewett önce sarkıntılıkk yaptı şimdide çekemio cazibemikaydirigubbakcemile3 uzak duram ben bu kısdan iisimi..

handanım yollamasın kendisi bıraksın kızların yanına,hem görmüş olur içi rahatlar

şaka bi yanda cidden işe yarıyosa sürüym osaman büyüdükçe can yakar şerefsiz..suyla ıslatıpmı sürüosunus..hiç bilmem ööle kocakarı ilaçları:))

kizim aciyin kiza durumu malum hos görün :smiley-cool:

yawrum uyuşuk bu istanbullular..gel burda buluşakk
uyuşukki ne uyuşukkk yaniiii..bi cvb verckler iki saat..

sen boşver o adanalıyı..çocuk gezmek istio de aaaa bu ne be bölee netten nete kaldık yani anlıcağmz buluşma iptal oldu:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

güsel diionda zuzum şimdi bi sürü şey söler kolana ilaç katarlarsa felan hahahahahahh zaten nette çok dolaşmama uyus oluo kendileri o askerdeyken asker yolu gözleyen eşler sitesi bulmuştum,şimdi dio sen kesin hamilelik sitesine üye oldun aaa yok aşkım dedimdelikafadulden

günadın kızlar...........zuzucuk geçmiş olsun..benin de bi tavsiyem var..küçükken annem uçuğumuzun üstüne sarımsak sürerdi..sarımsağı bıçakla ikiye yarıp öyle sürebilirsin..pis kokuyo ama:tomato: idare edemem diyosan ruj da geçiriyo..:icecream:

kizim aciyin kiza durumu malum hos görün :smiley-cool:
:roflol: :roflol:

anamm kolana ilaçmııı...kaydirigubbakcemile2 köprü altında buluşmıcaksınıs yada ew buluşmasıda diil..neyse bis nedesek boş..kocin hayır dediyse bitmiştirşakkıdıyan masadan seyretsin yada:jeyyar:

dandanim benim esimde öyle ben aglarsam sizlarsam beeeelki gönderiri biyere ama ya arkadasimin evine yada arkadasim bana gelecek. böyle izinli oldugum günelr cikabiliyorum ama arkadasimla geziyoruz alis veris felan haberi oluyor. ama allah var kendisi hicbiyere gitmiyor git diyorum gitmiyor dizimin dibinden ayrilmiyor kahveye mac varken gidiyor ama brudaki kahvede dernek gibi bisi böyle büyükler felan toplaniyorlar icki sigara yasak. cok sükür rabbime kocamdan memnunum valla. ay nazar degmese bari hehehe

handan sende kola içme hayatım çay iç bizde bişey atmayız...ula alışveriş merkezinde ilaç atsak neye yarar evde olsan hadi neyse derim :)))))))))))))

:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya hadi uzak diyenler nesede zeynep benm bir sokak arkamda oturuo ıonada kalk gel dedik şimdide bugün yoğunum dio:):)klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…