ama ama amaa kocaman olursaaa..çirkin olursaamm..karbonatı bitarafından uyduruyosun kesin demi
len ben ne dedimde tedirgin oldun iilikte yaramıo yaw:mymeka:
bencede karbonatı uyduruo zuzu o sidike dökülüp gebelik testi yapılıo die biliom ben hahahahahahahahahhah
:roflol: yaff dandanım ben bu elanın ipiynen kuyuya inermiyim zati..kıskanç karı kesin güzeliimi kıskanıyo da ondan sööledikaydirigubbakcemile2
hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
isssssssssstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnbuuuuuuuuuuuulllulaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinirleniorum ma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
bencede kıskanıo bu hatun seni el atmalık felanda demişti hatırlıosankaydirigubbakcemile3
e birakin kizi desin artik malum durumu aciyin ona
kıslar buluşma konuştugunuzu görüom aşkolsun ama benim kociş biraz nası desem adana erkegi iştekaydirigubbakcemile3beni bırakmaz ki gelim o yüzden girmiom bu konuya
ama ama amaa kocaman olursaaa..çirkin olursaamm..karbonatı bitarafından uyduruyosun kesin demi
kızlar merhaba birşey sormak istiyorum.Ben 15.haftadayım.bir hafta önce cinsiyeti öğrendik çok şükür.Ben bebeği sağ tarafımda taşıyorum ve ne yazıkki sağ tarafıma psikolojik olarak yatamıyorum.Hep sola doğru yatıyorum.Sanki ağrıyormuş gibi geliyor.Aranızda yatış pozisyonu benim gibi kısıtlı olan var mı ya da doktorundan bu konuda tavsiye alan var mı?Paylaşırsanız çok sevinirim..
hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
isssssssssstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnbuuuuuuuuuuuulllulaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinirleniorum ma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
kıs zeynep bu arada bugün pazar var çıkcanmı pazara ay benmde gevezeliğim tuttu bugün:)::):):)
bencede kıskanıo bu hatun seni el atmalık felanda demişti hatırlıosankaydirigubbakcemile3
kıslar buluşma konuştugunuzu görüom aşkolsun ama benim kociş biraz nası desem adana erkegi iştekaydirigubbakcemile3beni bırakmaz ki gelim o yüzden girmiom bu konuya
ayhh ewett önce sarkıntılıkk yaptı şimdide çekemio cazibemikaydirigubbakcemile3 uzak duram ben bu kısdan iisimi..bencede kıskanıo bu hatun seni el atmalık felanda demişti hatırlıosankaydirigubbakcemile3
ulenn allahın uyuslarııı biliyozda konuşuyoz dimii:mymeka:
benim uçuk çıktığında, yada çıkmaya başlıcanı anladığımda sürüyodum geçiriyodu, bunuda bana kayınvalidem söledi, kendisi doktor gibi hatundurdaalaelaelaelaelae
walla kız şaka bi yana ağzımın içinde yara çıktığında ve uçuk çıktığında sürüyodum ben işe yarıyodu, ama yapmak zorunda diğilsin cicim, ilaç kullanma ama sakın, çek dur ne diyim:roflol:
Askbuya bahÇelİevler banaa Çok uzak boluya gİtsem daha İyİ :))
belki ebendir ne bilim ben:mymeka:
ıyyy artık köttelerime karbonat komucam midemi bulandırdın bögüü:mymeka:
uçuk kremi sakın sürme cnm, bebişe zararlıymış
uyuşukki ne uyuşukkk yaniiii..bi cvb verckler iki saat..yawrum uyuşuk bu istanbullular..gel burda buluşakk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne bilem canım bugün çok yoğunum 1 saat sonra oğlumu almaya gidicem okula sonrada 3,30 da havuza götürücem çıkarsamda anca akşama çıkarım...erik almam lazım...resmen içimde erik ağacı çıktı her gün yarım kilo erik yiyorum...
amannn adanalllııııııı:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ayhh ewett önce sarkıntılıkk yaptı şimdide çekemio cazibemikaydirigubbakcemile3 uzak duram ben bu kısdan iisimi..
handanım yollamasın kendisi bıraksın kızların yanına,hem görmüş olur içi rahatlar
şaka bi yanda cidden işe yarıyosa sürüym osaman büyüdükçe can yakar şerefsiz..suyla ıslatıpmı sürüosunus..hiç bilmem ööle kocakarı ilaçları:))
:roflol: :roflol:kizim aciyin kiza durumu malum hos görün :smiley-cool:
güsel diionda zuzum şimdi bi sürü şey söler kolana ilaç katarlarsa felan hahahahahahh zaten nette çok dolaşmama uyus oluo kendileri o askerdeyken asker yolu gözleyen eşler sitesi bulmuştum,şimdi dio sen kesin hamilelik sitesine üye oldun aaa yok aşkım dedimdelikafadulden
güsel diionda zuzum şimdi bi sürü şey söler kolana ilaç katarlarsa felan hahahahahahh zaten nette çok dolaşmama uyus oluo kendileri o askerdeyken asker yolu gözleyen eşler sitesi bulmuştum,şimdi dio sen kesin hamilelik sitesine üye oldun aaa yok aşkım dedimdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?