2009 Ekim Anneleri

cnm yaranın üstünü azcık ıslat, sonra sür dudana zaten yapışır ıslattığın için...
suyla karıştırılma olayı ağız içindeki yaralar içinyerimseniben

neresi uzak kız atla metroya ya metrobüse gel kızdırma beni bak gelirim oraya ...boluda ne işin var delüüüüü:mymeka:

nann ben hiç bahçelievlere gitmedim nann , çok uzak:sm_confused:
boluya daha rahat giderim, siz avrupa yakasının bi ucunda, ben anadolu yakasının diğer ucundayım, şunun ortasını bulalım mecidiyeköy falan yapakkaydirigubbakcemile3

kizim aciyin kiza durumu malum hos görün :smiley-cool:

:mymeka::mymeka::mymeka:

ayhh bebeimmm sarımsak olmaski benim ewimde hem kokamam ööle..mersi ama şekerim..ruj geçiriyomu??? kullandıktan soora silsem ucunu soora bulaşmaz demi bişe olmazzz..hemn sürim kırmızı rucumuuu:))))uçuklu we seksüü olabilürünnn:CüvCüv:

kıs o kadar degil espri yaptın kola meselasini heheheh ama pimpirikli işte , hee elinde gazete islesin bizi ordan direktif verir onu yemeeee begege zararlı ne içion sen dur bi bakım tamam devam edin kıslar hahahahahahhaha kaydirigubbakcemile3velhasıl benim durum böle okuldada bize yapışık ikizler derlerdi zaten:roflol:

:roflol::roflol: bizim yediklerimizede karışırmı caba handancım ...kafamçokkarıştı

mersi bebeimmmm

:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya hadi uzak diyenler nesede zeynep benm bir sokak arkamda oturuo ıonada kalk gel dedik şimdide bugün yoğunum dio:):)klava:

zeynepte senden korkuo dimekki kolasına ilaç atarsın diee

elalaı harbden ya bak metrobüsle gelirsn kadirhasta buuluşuruz süper olur süper...yaaaaa offf ya ne biçim kadnlar kulubü diğer stelerde herkes çokttaaaaan buluşmşş bileee bzm topiğe bak yaaa aaaaaa

Kızlar benim memelerim bikaçgündür çok kaşınıyo uçlarıkaydirigubbakcemile3
bölee rengide baya koyulaştı uclarıda epey çıktıkaydirigubbakcemile3
sizinkilerde öle oldumu:uhm:

oldu ela oldu benim gögüs uçlarım yaklaşık 2 haftadır deli gibi kaşınıo kafam yetişse ısırcam yani hahahah bebe yagı sürüom ii gelio cinim bi dene her akşam hiryirlerimme sürüommmmkaydirigubbakcemile2

peki kokma kokoşum:roflol: ruj da geçirir,aklına geldikçe,yatarken bile bol bol sür..kocinin ne der bilmiom ama:jeyyar:yok canım dediğin gibi rujun ucunu sil bişicik olmaz..tekrar kullanabilirsin

nann sapık ısırmaa:roflol:
onlar bebene lazım olcaklaelaelaelaelae
bende bebe yağıy srüyorum arada ama hergün sürim bariyerimseniben

senin kafan yetişmiyosa yetişen biri elbet wardır yakınında:roflol: :roflol:
peki kokma kokoşum:roflol: ruj da geçirir,aklına geldikçe,yatarken bile bol bol sür..kocinin ne der bilmiom ama:jeyyar:yok canım dediğin gibi rujun ucunu sil bişicik olmaz..tekrar kullanabilirsin

ayh ne dicek bayılırr kaydirigubbakcemile3 mersi şekerim..kıs zezee senin memlekete gelorum2 hafta soona

ayh ne dicek bayılırr kaydirigubbakcemile3 mersi şekerim..kıs zezee senin memlekete gelorum2 hafta soona

ben öle demim dedim :roflol:
ama cidden nann çok tatlı kaşınıookaydirigubbakcemile3

aaaa hayırdır..yalnız ben salihli deyim..manisaya 1 saat..buyur gel evime beklerimŞeniz

Kızlarrrrrrrrrrrr, günaydın hepiniseeeee.
bakın ne buldum;

Vitamin deposu kivi, gözün ilacı :
Kivinin meyveler içinde besin değerleri bakımından en zengini olduğu belirlendi. Araştırmalara göre, birçok sağlıklı maddeler taşıyan kivi, katarakt ve retina hastalıklarını da önlüyor. C vitamini yönünden portakalı bile geride bırakan kivide bulunan diğer sağlıklı maddeler ise şöyle..
LUTEiN:
Bir tür fitokimyasal olan luteinin kanser, kalp krizi, katarakt ve körlüğe karşı etkin bir koruma sağladığı biliniyor. Karotenoid özellikleri ile antioksidan etkisi bulunan bu madde, bir porsiyon mısırdan sonra en çok bir porsiyon kivide (2 orta boy) bulunuyor.
LıF:
Çözünebilir lifler kalp hastalıklarından ve diyabetten korurken, çözünemeyen lifler bazı kanser türlerini ve pekliği önler. Bir porsiyon kivide her iki tür lif de bulunur.
BAKIR:
Çocuk gelişiminde çok önemli yeri olan bakır, kivide bulunan minerallerden bir diğeri. Kemikleri güçlendiren, beyin gelişimini destekleyen ve bağışıklık sistemini çalıştıran bakır, alyuvar üretimini de sağlar.
POTASYUM:
Meyve ve sebzelerden alınan potasyum kalbin çalışmasını düzenler ve kan basıncını kontrol altında tutar. Bir porsiyon kivideki potasyum miktarı, bir potasyum deposu olarak bilinen muzdan çok daha fazladır.
MAGNEZYUM:
Besin yoluyla genellikle yeteri kadar alınamayan magnezyum, hayati bir mineraldir. Kemik oluşumunda, kalp ritminin düzenlenmesinde, kasların gevşemesinde ve sinir sisteminde çok önemli rolü vardır.
E VıTAMıNı:
E vitamini kalp hastalıkları, kanser ve oksidasyona bağlı zararları engellemeye yardımcıdır. Diğer E vitamini kaynaklarının aksine kivinin yağ içermemesi özellikle kalp hastalıklarında çok büyük bir avantajdır.

ben öle demim dedim :roflol:
ama cidden nann çok tatlı kaşınıookaydirigubbakcemile3

benimkide dün akşamdan beri nası kaşınıyo..çatlıcam diye de korkuyorum kaşımıyorum ama çok fena yaa

aaaa hayırdır..yalnız ben salihli deyim..manisaya 1 saat..buyur gel evime beklerimŞeniz

ben de salihliye geliorum cicimm..2 günlüğüne..kayınwalidemler orda..çok kibarsınıs şekerim mersi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…