ayhh ewett önce sarkıntılıkk yaptı şimdide çekemio cazibemikaydirigubbakcemile3 uzak duram ben bu kısdan iisimi..
handanım yollamasın kendisi bıraksın kızların yanına,hem görmüş olur içi rahatlar
hıhhhh:dilcikar:
şaka bi yanda cidden işe yarıyosa sürüym osaman büyüdükçe can yakar şerefsiz..suyla ıslatıpmı sürüosunus..hiç bilmem ööle kocakarı ilaçları:))
neresi uzak kız atla metroya ya metrobüse gel kızdırma beni bak gelirim oraya ...boluda ne işin var delüüüüü:mymeka:
kizim aciyin kiza durumu malum hos görün :smiley-cool:
günadın kızlar...........zuzucuk geçmiş olsun..benin de bi tavsiyem var..küçükken annem uçuğumuzun üstüne sarımsak sürerdi..sarımsağı bıçakla ikiye yarıp öyle sürebilirsin..pis kokuyo ama:tomato: idare edemem diyosan ruj da geçiriyo..:icecream:
kıs o kadar degil espri yaptın kola meselasini heheheh ama pimpirikli işte , hee elinde gazete islesin bizi ordan direktif verir onu yemeeee begege zararlı ne içion sen dur bi bakım tamam devam edin kıslar hahahahahahhaha kaydirigubbakcemile3velhasıl benim durum böle okuldada bize yapışık ikizler derlerdi zaten:roflol:
cnm yaranın üstünü azcık ıslat, sonra sür dudana zaten yapışır ıslattığın için...
suyla karıştırılma olayı ağız içindeki yaralar içinyerimseniben
nann ben hiç bahçelievlere gitmedim nann , çok uzak:sm_confused:
boluya daha rahat giderim, siz avrupa yakasının bi ucunda, ben anadolu yakasının diğer ucundayım, şunun ortasını bulalım mecidiyeköy falan yapakkaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya hadi uzak diyenler nesede zeynep benm bir sokak arkamda oturuo ıonada kalk gel dedik şimdide bugün yoğunum dio:):)klava:
sanırım ölee korkak zeynep korkak zeynep korkma kıs ilaç felan atmam sen gel..
mersi bebeimmmm
zeynepte senden korkuo dimekki kolasına ilaç atarsın diee
ayhh bebeimmm sarımsak olmaski benim ewimde hem kokamam ööle..mersi ama şekerim..ruj geçiriyomu??? kullandıktan soora silsem ucunu soora bulaşmaz demi bişe olmazzz..hemn sürim kırmızı rucumuuu:))))uçuklu we seksüü olabilürünnn:CüvCüv:
oldu ela oldu benim gögüs uçlarım yaklaşık 2 haftadır deli gibi kaşınıo kafam yetişse ısırcam yani hahahah bebe yagı sürüom ii gelio cinim bi dene her akşam hiryirlerimme sürüommmmkaydirigubbakcemile2
oldu ela oldu benim gögüs uçlarım yaklaşık 2 haftadır deli gibi kaşınıo kafam yetişse ısırcam yani hahahah bebe yagı sürüom ii gelio cinim bi dene her akşam hiryirlerimme sürüommmmkaydirigubbakcemile2
peki kokma kokoşum:roflol: ruj da geçirir,aklına geldikçe,yatarken bile bol bol sür..kocinin ne der bilmiom ama:jeyyar:yok canım dediğin gibi rujun ucunu sil bişicik olmaz..tekrar kullanabilirsin
senin kafan yetişmiyosa yetişen biri elbet wardır yakınında:roflol: :roflol:
ayh ne dicek bayılırr kaydirigubbakcemile3 mersi şekerim..kıs zezee senin memlekete gelorum2 hafta soona
senin kafan yetişmiyosa yetişen biri elbet wardır yakınında:roflol: :roflol:
ayh ne dicek bayılırr kaydirigubbakcemile3 mersi şekerim..kıs zezee senin memlekete gelorum2 hafta soona
ben öle demim dedim :roflol:
ama cidden nann çok tatlı kaşınıookaydirigubbakcemile3
aaaa hayırdır..yalnız ben salihli deyim..manisaya 1 saat..buyur gel evime beklerimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?