sanırım ölee korkak zeynep korkak zeynep korkma kıs ilaç felan atmam sen gel..:
benimkide dün akşamdan beri nası kaşınıyo..çatlıcam diye de korkuyorum kaşımıyorum ama çok fena yaa
ben de salihliye geliorum cicimm..2 günlüğüne..kayınwalidemler orda..çok kibarsınıs şekerim mersi:))
bizde öle yapıoz zaten zuzucum eşim ilgilenio saolsun ama elanın durumundan sölemedim canı çeker misali hahahahahahahha
hehe ben kola içmiyomki mideme dokunuyo:))))))))
bizde öle yapıoz zaten zuzucum eşim ilgilenio saolsun ama elanın durumundan sölemedim canı çeker misali hahahahahahahha
nann kaşıyınca çatlıyomu:1shok: kaşımim bariikaydirigubbakcemile3
nann kaşıyınca çatlıyomu:1shok: kaşımim bariikaydirigubbakcemile3
ehemm öhömmm nann söletmeyin benii o iş yok diye hiçbişeymi yok sanıyosunus:dilcikar:
benimkide dün akşamdan beri nası kaşınıyo..çatlıcam diye de korkuyorum kaşımıyorum ama çok fena yaa
ben de salihliye geliorum cicimm..2 günlüğüne..kayınwalidemler orda..çok kibarsınıs şekerim mersi:))
ayhh bebeimmm sarımsak olmaski benim ewimde hem kokamam ööle..mersi ama şekerim..ruj geçiriyomu??? kullandıktan soora silsem ucunu soora bulaşmaz demi bişe olmazzz..hemn sürim kırmızı rucumuuu:))))uçuklu we seksüü olabilürünnn:CüvCüv:
Kızlarrrrrrrrrrrr, günaydın hepiniseeeee.
bakın ne buldum;
Vitamin deposu kivi, gözün ilacı :
Kivinin meyveler içinde besin değerleri bakımından en zengini olduğu belirlendi. Araştırmalara göre, birçok sağlıklı maddeler taşıyan kivi, katarakt ve retina hastalıklarını da önlüyor. C vitamini yönünden portakalı bile geride bırakan kivide bulunan diğer sağlıklı maddeler ise şöyle..
LUTEiN:
Bir tür fitokimyasal olan luteinin kanser, kalp krizi, katarakt ve körlüğe karşı etkin bir koruma sağladığı biliniyor. Karotenoid özellikleri ile antioksidan etkisi bulunan bu madde, bir porsiyon mısırdan sonra en çok bir porsiyon kivide (2 orta boy) bulunuyor.
LİF:
Çözünebilir lifler kalp hastalıklarından ve diyabetten korurken, çözünemeyen lifler bazı kanser türlerini ve pekliği önler. Bir porsiyon kivide her iki tür lif de bulunur.
BAKIR:
Çocuk gelişiminde çok önemli yeri olan bakır, kivide bulunan minerallerden bir diğeri. Kemikleri güçlendiren, beyin gelişimini destekleyen ve bağışıklık sistemini çalıştıran bakır, alyuvar üretimini de sağlar.
POTASYUM:
Meyve ve sebzelerden alınan potasyum kalbin çalışmasını düzenler ve kan basıncını kontrol altında tutar. Bir porsiyon kivideki potasyum miktarı, bir potasyum deposu olarak bilinen muzdan çok daha fazladır.
MAGNEZYUM:
Besin yoluyla genellikle yeteri kadar alınamayan magnezyum, hayati bir mineraldir. Kemik oluşumunda, kalp ritminin düzenlenmesinde, kasların gevşemesinde ve sinir sisteminde çok önemli rolü vardır.
E VİTAMİNİ:
E vitamini kalp hastalıkları, kanser ve oksidasyona bağlı zararları engellemeye yardımcıdır. Diğer E vitamini kaynaklarının aksine kivinin yağ içermemesi özellikle kalp hastalıklarında çok büyük bir avantajdır.
oooooo hanımefendiiiiii iş bitmemiş sizde yanii vayy anasınıııııııı sayın seyircilerrrrrrrr:roflol:
aaaa ne güsell....ben de buralı değilim..eş durumundan burdayım cicimkaydirigubbakcemile2..ne tarafa düşüyo ev sorabilir miyim ayıp olur mu acepbelki yakınızdırsırnaşık şey
tabi kıss..göbükünü de kaşıma..
kızlar bakıyorumda azma saatiniz geldi genelde bu saatlerde tavan yapıyorsunuz maşallah...
uçuğuna sürdüğün ruju uçuğun geçer geçmez mutlaka çöpe at canım, oradan bulaşıp tekrarlamasın.
kızlar bakıyorumda azma saatiniz geldi genelde bu saatlerde tavan yapıyorsunuz maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?