yok hayatım ayıp olmas da bilmiyorum:)) düğünden sonra iki kez filan geldim salihliye..o yüsden bilemicem:)))
zeynebum hep bana diyolardi ben baslatiyormusumda felan filandaaa bu sefer agzimi bile acmadim dimiii sahitsiiiin bunlarin ruhunda var sapuklukkkk bana suc atiyorlar
zeynepcim nolur objektif ol, insanı zorla söletmiyolarmı??
zeynebum hep bana diyolardi ben baslatiyormusumda felan filandaaa bu sefer agzimi bile acmadim dimiii sahitsiiiin bunlarin ruhunda var sapuklukkkk bana suc atiyorlar
:roflol: salihli güsel ama..kurşunluya filan gidin piknik yapın,her taraf yemyeşil tam zamanı şimdi pikniğin..kuzucun da temiz hava alsın hemŞeniz Ankaralarda bulamazsın böyle yeşilliksırnaşık şey
valla objektif olarak söylüyorum hepiniz azmışsınız hatunlar siz böyleyseniz eşleriniz ne alemde bilmiyorum...benim zavallı karaları bağlamış vaziyette...:roflol::roflol:
selam kıslarrrrrrr epeydir foruma giremedim düşük tehlikesi geçirdim de ve hala devam ediyorrrr. ama iyiim Allaha şükürrr
bu arada bi "kızım" olcak Allahın izniyleeeeeee kaydirigubbakcemile2
kaciyo benden "yeteeeer" diyo bende " gel burayaaaa :jeyyar:" diyorum
muuhahahhaa
selam kıslarrrrrrr epeydir foruma giremedim düşük tehlikesi geçirdim de ve hala devam ediyorrrr. ama iyiim Allaha şükürrr
geçmiş olsun canım allah kızını sana bağışlasın...
kaciyo benden "yeteeeer" diyo bende " gel burayaaaa :jeyyar:" diyorum
muuhahahhaa
ewet hayatım sakin biyer..aslında ewet bi piknik fena olmas..kaynanacım yapar bi organizasyon kanımca..düğünden sonra gitmiştik kurşunluya..biliorum güsel ..bizim ew diye biyer war ya tepede..orada güsel..düğünümüz orda olmuştu kır kısmında..:asigim::asigim::asigim:
sapuuuk gacı :1shok::1shok: bizim evdede tam tersi oluyo :roflol::roflol:
aaanaaa dünya ne küçük..bizim evde olmuş düğününüzdelikafadulden..sevindirik oldum birden..kocin güzel yer seçmiş valla eferimkaydirigubbakcemile3..biz de genelde evlenme yıldönümlerimizde gideriz orayakaydirigubbakcemile3..pikniğe valla gidin her taraf papatyalar,dağ laleleri,gelinciklerle dolu..insanın içi kıpır kıpır oluyo valla..
amin zeynepcim hepimize inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?