2009 Ekim Anneleri

yok hayatım ayıp olmas da bilmiyorum:)) düğünden sonra iki kez filan geldim salihliye..o yüsden bilemicem:)))

:roflol: salihli güsel ama..kurşunluya filan gidin piknik yapın,her taraf yemyeşil tam zamanı şimdi pikniğin..kuzucun da temiz hava alsın hemŞeniz Ankaralarda bulamazsın böyle yeşilliksırnaşık şey

zeynepcim nolur objektif ol, insanı zorla söletmiyolarmı??

zeynebum hep bana diyolardi ben baslatiyormusumda felan filandaaa bu sefer agzimi bile acmadim dimiii sahitsiiiin bunlarin ruhunda var sapuklukkkk bana suc atiyorlar

valla objektif olarak söylüyorum hepiniz azmışsınız hatunlar siz böyleyseniz eşleriniz ne alemde bilmiyorum...benim zavallı karaları bağlamış vaziyette...:roflol::roflol:

:roflol: salihli güsel ama..kurşunluya filan gidin piknik yapın,her taraf yemyeşil tam zamanı şimdi pikniğin..kuzucun da temiz hava alsın hemŞeniz Ankaralarda bulamazsın böyle yeşilliksırnaşık şey

ewet hayatım sakin biyer..aslında ewet bi piknik fena olmas..kaynanacım yapar bi organizasyon kanımca..düğünden sonra gitmiştik kurşunluya..biliorum güsel ..bizim ew diye biyer war ya tepede..orada güsel..düğünümüz orda olmuştu kır kısmında..:asigim::asigim::asigim:

selam kıslarrrrrrr epeydir foruma giremedim düşük tehlikesi geçirdim de ve hala devam ediyorrrr. ama iyiim Allaha şükürrr
bu arada bi "kızım" olcak Allahın izniyleeeeeee kaydirigubbakcemile2

selam kıslarrrrrrr epeydir foruma giremedim düşük tehlikesi geçirdim de ve hala devam ediyorrrr. ama iyiim Allaha şükürrr

geçmiş olsun cicimmm...oyy maşallah cinsiyet de öğrenilmişş...

ben neyapıom haşaaaaa ben edepli efendi bi kadınım

gözünaydın papatyacımmmm prensesimiz geliyor demekk maşalalhhhhhhhhhhh

aaanaaa dünya ne küçük..bizim evde olmuş düğününüzdelikafadulden..sevindirik oldum birden..kocin güzel yer seçmiş valla eferimkaydirigubbakcemile3..biz de genelde evlenme yıldönümlerimizde gideriz orayakaydirigubbakcemile3..pikniğe valla gidin her taraf papatyalar,dağ laleleri,gelinciklerle dolu..insanın içi kıpır kıpır oluyo valla..

papaatyacım geçmiş olsun, kendine ve bebişine dikkat et... inşallah allahım korur meleğini ve seni... allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. dr ne diyo peki? düşük tehlikesine neden olan şey neymiş?

sapuuuk gacı :1shok::1shok: bizim evdede tam tersi oluyo :roflol::roflol:

saka be nazar degdi elanin nazari degdi valla. benimkide ise basladi zaten. olursa olurr olmazsa olmaz moduna girdik. aklima hep ela geliyor nazari degdi uyuzun

papatyacım çok geçmiş olsun cnm:1hug:
düşük tehliken nasıl anlaşıldı cnm muayenemi? yoksa başka şikayetlerinmi vardı?
kızına maşallah, sıkıca tutunsun hiç bırakmasın seni

ne güsel reklam yaptın kıs aşka geldim..pikniğim geldi kaydirigubbakcemile3 haftaya olsun da waliz hazırlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…