2009 Ekim Anneleri

selam kıslarrrrrrr epeydir foruma giremedim düşük tehlikesi geçirdim de ve hala devam ediyorrrr. ama iyiim Allaha şükürrr
bu arada bi "kızım" olcak Allahın izniyleeeeeee kaydirigubbakcemile2

ayy maşallah canım benim çok sevindim kzıın olacağına bu arada dikkat et kendine yat dinlen bol bol.

saka be nazar degdi elanin nazari degdi valla. benimkide ise basladi zaten. olursa olurr olmazsa olmaz moduna girdik. aklima hep ela geliyor nazari degdi uyuzun

boş yere günahımı alırsanız ohh olsun sanada dandanadalülülülülülülülülülülülülülülülülülü
dikkat ette doktor sana yasak koymasınkaydirigubbakcemile3

ne güsel reklam yaptın kıs aşka geldim..pikniğim geldi kaydirigubbakcemile3 haftaya olsun da waliz hazırlıyımm

he yav..napiim haftaiçi patlıyom sıkıntıdan ev-okul ev-okul...haftasonu atıyoz kendimizi kırlara..derin derin temiz hava çekiyom içime..kuzuma yarasın diye:CüvCüv:

boş yere günahımı alırsanız ohh olsun sanada dandanadalülülülülülülülülülülülülülülülülülü
dikkat ette doktor sana yasak koymasınkaydirigubbakcemile3

ne gülerim waryaaa..fatoşun bittiği gündürr:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:)))))))))))))))))) yok beee nolcak..

yok dandanim artik günde bikere oluyor o yüzden dedim nazar degdi diye

:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

rezilll kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

1,5 hafta çokmu geldi size benim 1 ay oldu zavallı goncam...
neyse sizin sapukluklarınıza doyum olmaz ben çıkıyom yaramazımı alamaya gidicem ..hepinizi öptüm..a.s..

kızlar şimdi çıkmam lazım kendinize dikkat edin..dönünce size çok güzel bi ninni yazıcam sezen aksu melekler korusun dizisi için yazmış..çok hoşuma gitti..bi yere not edin kuzularınıza söylersiniz..
tabi bu 18+ sohbetten fırsat bulup da yazabilirsenizkaydirigubbakcemile3

:)))))))))))))))))) yok beee nolcak..

yok dandanim artik günde bikere oluyor o yüzden dedim nazar degdi diye

:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günde 1mi, bu performans bizde sadece ilk evlendiğimizde oldu:1shok::1shok::1shok:

yaa sormaaa benim kuş ötmüoo artıkk

:roflol::roflol::roflol:

duymustum sanirim cok hos cok güzel cok duygulu dur bulimde okim iyi hatirlattin

yaz şekerim yaz..bunnarr yazmassa biz yazarıs..bunnarın aklı başka şeylere çalışıo herzamanki gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…