selam kıslarrrrrrr epeydir foruma giremedim düşük tehlikesi geçirdim de ve hala devam ediyorrrr. ama iyiim Allaha şükürrr
bu arada bi "kızım" olcak Allahın izniyleeeeeee kaydirigubbakcemile2
saka be nazar degdi elanin nazari degdi valla. benimkide ise basladi zaten. olursa olurr olmazsa olmaz moduna girdik. aklima hep ela geliyor nazari degdi uyuzun
ne güsel reklam yaptın kıs aşka geldim..pikniğim geldi kaydirigubbakcemile3 haftaya olsun da waliz hazırlıyımm
fatoş sendemi brütüsssss sanada nazar geldi demii bizim 1,5 hafta oldu
boş yere günahımı alırsanız ohh olsun sanada dandanadalülülülülülülülülülülülülülülülülülü
dikkat ette doktor sana yasak koymasınkaydirigubbakcemile3
ne gülerim waryaaa..fatoşun bittiği gündürr:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he yav..napiim haftaiçi patlıyom sıkıntıdan ev-okul ev-okul...haftasonu atıyoz kendimizi kırlara..derin derin temiz hava çekiyom içime..kuzuma yarasın diye:CüvCüv:
:)))))))))))))))))) yok beee nolcak..
yok dandanim artik günde bikere oluyor o yüzden dedim nazar degdi diye
:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yaa sormaaa benim kuş ötmüoo artıkk:delphin:
rezilll kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
püüüüü tirbiyesizzzzzzzzzzzz bebeklere kötü örnek bu kadın:mymeka:
:)))))))))))))))))) yok beee nolcak..
yok dandanim artik günde bikere oluyor o yüzden dedim nazar degdi diye
:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yaa sormaaa benim kuş ötmüoo artıkk
kızlar şimdi çıkmam lazım kendinize dikkat edin..dönünce size çok güzel bi ninni yazıcam sezen aksu melekler korusun dizisi için yazmış..çok hoşuma gitti..bi yere not edin kuzularınıza söylersiniz..
tabi bu 18+ sohbetten fırsat bulup da yazabilirsenizkaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi çıkmam lazım kendinize dikkat edin..dönünce size çok güzel bi ninni yazıcam sezen aksu melekler korusun dizisi için yazmış..çok hoşuma gitti..bi yere not edin kuzularınıza söylersiniz..
tabi bu 18+ sohbetten fırsat bulup da yazabilirsenizkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?