2009 Ekim Anneleri

günaydın pançitaa

ben hissediom galiba günde bi iki kere oluo böle pıtpıt gibi minik çindik gibi bişe sende nası oluo

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz benim hafiften bulantıalrım azaldı gibi sabahları oluyorda sonra geçiyor salı günüde 2 li testimin sonucunı alıcam inşallah iyi çıkar sizlerde ne var ne yok

hoşgeldin pançit...
bende bişey hissetmiyom yaa, arada kanıma, kasıma biyerlerime ağrı, kramp gibi bişiler giriyo o kadar ::)))

hoşgeldin yasemincim, biz bıraktığın gibiyiz :)))
inşallah 2li test sonuçların güzel çıkar...

günaydın pançitaa

ben hissediom galiba günde bi iki kere oluo böle pıtpıt gibi minik çindik gibi bişe sende nası oluo

Handancım ben ilk bayağı belirgin bi şekilde karnımda kuş çırpınıyomuş gibi hissetmiştim sanki kuş yutmuşum gibi :) pazar günü yine aynı şekilde hissettim her zaman öyle olmuyo ne zaman koştur koştur işim oluyo o zaman hissediyom :)

kıs pançii nerelerdesin annem senn..yok anam hissetmiyorumm çıldırtma adamı kaydirigubbakcemile
lülülülülülü

işim vardı conem ama geldim gittim hala şeyden konuşuyonuz :))))))

kızlar 2li testler bitti şimdide 3lü test telaşı sardı beni, bana muhtemelen pazartesi gittğimde gün vercek 3lü test için, sizde bu konuda bi haber var mı?

amin bahair evet Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun inşallahhhhhhh yaaa. düşüğün sebebini sölemedi bazen insnlar hamileiğin sonuna kadar bu riskle yaşayıp full yatarak geçiriyolarmışşş

hsogeldin pancitammm a.s. evet ben hissediyorum ama ara ara ^bilmiyorum bebekmi ama cok hos bisi karnimin tam altinda yani göbek deliginin altinda

hoşgeldin pançit...
bende bişey hissetmiyom yaa, arada kanıma, kasıma biyerlerime ağrı, kramp gibi bişiler giriyo o kadar ::)))

hoşbuldum inşallah biran önce böyle kıpır kıpır hissedersiniz kaydirigubbakcemile2

papatyacım çok geçmiş olsun cnm:1hug:
düşük tehliken nasıl anlaşıldı cnm muayenemi? yoksa başka şikayetlerinmi vardı?
kızına maşallah, sıkıca tutunsun hiç bırakmasın seni

elalımm kanamam oldu doktora gidincede tehlike oldunu sölediii başka bişi yktuuu yani ama kzıım beni çok sevsin ve bırakmasın inşallah. hepimize bol bol dua edelimmm:Saruboceq:

bana da doktor hiç 3'lü test yapacağını sölemedi. zaten bazı doktorlar 2'li test temiz çıkınca 3'lü yü istemiyomuşşşşşş

kızlar 2li testler bitti şimdide 3lü test telaşı sardı beni, bana muhtemelen pazartesi gittğimde gün vercek 3lü test için, sizde bu konuda bi haber var mı?

bana hic bisey demedi doktorum ama 4 mayisd gittimde 16 haftalik oluyorum sanirim o zaman yapar

hoşbuldum inşallah biran önce böyle kıpır kıpır hissedersiniz kaydirigubbakcemile2

insallllahh canim

elalımm kanamam oldu doktora gidincede tehlike oldunu sölediii başka bişi yktuuu yani ama kzıım beni çok sevsin ve bırakmasın inşallah. hepimize bol bol dua edelimmm:Saruboceq:

papatyam cok gecmis olsun canim nasil panik olmussundur.. rabbim tekrarini göstermesin insallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz kokularini icimize cekecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…