2009 Ekim Anneleri

çok çok geçmiş olsun papatyacım rabbim hepimizin melegini bizlere bagışlasın inş dünayalar tatlısı bi zillin olacak:))

slm kızlar nasılsınız?ikili testimin sonucunu beklıyorum pazartesi cıkıcakmıs:uhm:umarım hersey yolundadır.bugun eltim dogum yapıcak doktor gıtmemı yasakladı kendıne gelmeden gorursem etkılenırmısım ancak aksam gıdersem olurmus:sm_confused:ama aksama gıdersem ayıp olmaz mı sız ne dersınız kızlar?

evettt fatoş yaaa doktordan çıktım nasıl ağlıyorum eve gittim bi yandan ağlayıp bi yandan bebişimle konuşuyorum beni bırakma dieeeeee çok zor bişiiiiiiii Allahım kimseye yaşatmasınnn :Saruboceq:

Canım inş sonuçların güzel çıkar
Doktorunu dinle anladığım kadarıyla sezeryan olacak ayılması falan filan geç git bencede sende hamilesin canım ayıp falan olmaz kimse bahane bulamaz

Canım inş sonuçların güzel çıkar
Doktorunu dinle anladığım kadarıyla sezeryan olacak ayılması falan filan geç git bencede sende hamilesin canım ayıp falan olmaz kimse bahane bulamaz

saol canım inşallah sonuclar ii cıkar:Saruboceq:evet sezeryan olucak sanırım doktor o yuzden onu o halde gormemi istemiyor,esımde gıtmıceksın dio ama aramızda bıraz limoniydi simdi gitmezsem alınır mı die kafama takıyorum:sm_confused:

gitmezsen alınır aranız limoniyse akşam eşin işten geldikten sonra beraber gidersiniz zaten çok durulmuyor doğum yapmış kadın sonuçta 10dk durur gelirsiniz

canım şuan psikoljin çok önemli normalde görsen etkilenmezsin ama hamileyken daha hassas oluyoruz kimse senden önemi değil bebişini düşün Şeniz

kızlar ben de başıma gelen birşeyi paylaşayım, bu ay içinde deveyuku.com diye bir siteden inglesina zippy ayak örtülü ikili takım almıştım, hani arabasıyla otokoltuğu takım olanlardan, bir de kraft dönemceli oyun parkı aldım.Peşin ödedim 1000 küsür TLyi. Ürünler gelince ne göreyim, benim siparişlerle alakası yok, toplasan 100lira etmez şeyler geldi, meğer benimkileri başka bir şehre yollamışlar, onlarınkini de bana. Elimde ne fatura vardı ne teslim makbuzu. Bir de ertesi gün kargocu gelip, dalga geçer gibi, pardon yanlışlık olmuş bunları alıp doğrularını getirecez, demez mi!!! Tamam da dedim, bana imzalı kaşeli bir kağıt verin o zaman, siz bunları da elimden alırsanız elimde hiçbir belge ya da mal kalmayacak, deyince, buna yetkileri olmadığını söyledi. Ben de vermiyorum o zaman, doğrusunu bana getirdiğinizde bunları alabilirsiniz dedim.Neyse onlarca telefon ve sinir bozukluğundan sonra deveyuku.com hatasını telafi etti. Pardon ben öyle sandım!!! Dün ilk kez kurulumunu yaptık bebek arabasının ve özellikle fark ödediğimiz ayak örtüsü çıkmadı!!!
Demek ki neymiiiiiiiiiş? Görüp alacakmışız, yok ben illa internetten alacam diyorsak güvenli alışveriş sitelerinden yapacakmışız!!! Ben yandım siz yanmayın diye yazıyorum.

selam kızlar ben geldimmm nasılsınızz.
doktordan geliyoruz. herşey yolundaa Allaha şükür. bizim bebiş oynuyodu yine hiçç durmadan ikili test sonuçlarını gösterdim güzel çıkmış çok şükür 3 lü teste bence gerek yok dedi.
cinsiyet konusuna gelince bizim velet kendiniii göstermedii((( baya uğraştı doktorcuğumuz ama kız olabilir dedi net değilim ama dedi. sonradan erkek çıkar karizmam sarsılmasın dedii:))).
17 haftadan sonra daha net bişey söyleriz dedi..
eşimde bebiş kız ve bu kadar oynaksaa işimizz varr diyooo... hayırlısı artık 3 hafta sonra netleşicek artıkk.. sağlıklı olsundaa gerisi boşşş

aalara bencede doktorunu dinle sana bunlari laf olsun diye soylemedi ya gec git ne olacak hic gitmemenden iyidir..

:roflol::roflol:ya erkekse o zaman daha kotu oynak olmasi deseydinsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…