geçmiş olsun papatyam dikkat et kendine inş. herşey yolunda devam eder
bana hic bisey demedi doktorum ama 4 mayisd gittimde 16 haftalik oluyorum sanirim o zaman yapar
insallllahh canim
papatyam cok gecmis olsun canim nasil panik olmussundur.. rabbim tekrarini göstermesin insallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz kokularini icimize cekecegiz
çok çok geçmiş olsun papatyacım rabbim hepimizin melegini bizlere bagışlasın inş dünayalar tatlısı bi zillin olacak:))
Papatyam geçmiş olsun canım allah bebişini korusun inş. kucaklarımıza alacağız hepimiz bebişlerimizi
slm kızlar nasılsınız?ikili testimin sonucunu beklıyorum pazartesi cıkıcakmıs:uhm:umarım hersey yolundadır.bugun eltim dogum yapıcak doktor gıtmemı yasakladı kendıne gelmeden gorursem etkılenırmısım ancak aksam gıdersem olurmus:sm_confused:ama aksama gıdersem ayıp olmaz mı sız ne dersınız kızlar?
Canım inş sonuçların güzel çıkar
Doktorunu dinle anladığım kadarıyla sezeryan olacak ayılması falan filan geç git bencede sende hamilesin canım ayıp falan olmaz kimse bahane bulamaz
gitmezsen alınır aranız limoniyse akşam eşin işten geldikten sonra beraber gidersiniz zaten çok durulmuyor doğum yapmış kadın sonuçta 10dk durur gelirsiniz
canım şuan psikoljin çok önemli normalde görsen etkilenmezsin ama hamileyken daha hassas oluyoruz kimse senden önemi değil bebişini düşün Şeniz[
ay zaten simdiden kalbim hızlı carpmaya basladı bana ne oluyorsa panik oldum sanki ben dogurcam:bbo:
selam kızlar ben geldimmm nasılsınızz.
doktordan geliyoruz. herşey yolundaa Allaha şükür.bizim bebiş oynuyodu yine hiçç durmadan ikili test sonuçlarını gösterdim güzel çıkmış çok şükür 3 lü teste bence gerek yok dedi.
cinsiyet konusuna gelince bizim velet kendiniii göstermedii((( baya uğraştı doktorcuğumuz ama kız olabilir dedi net değilim ama dedi. sonradan erkek çıkar karizmam sarsılmasın dedii:))).
17 haftadan sonra daha net bişey söyleriz dedi..
eşimde bebiş kız ve bu kadar oynaksaa işimizz varr diyooo... hayırlısı artık 3 hafta sonra netleşicek artıkk.. sağlıklı olsundaa gerisi boşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?