2009 Ekim Anneleri

ne kadar sinir bi durum yani sen bı hevesle ısmarla parasını öde binbir zorlukla karsılıgını almaya calısklava:keske daha guvenılır bı sıteden sıparıs etseydın canım ben sahsen o sıteyi daha once duymadımCADIARZU

gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin, kız dönemindeyiz herhalde herkez kız olacak diyor bebeklerine erkek diyen fazla yok yanlışmı hatırlıyorum sayımmı yapsak acaba naniknanik

Çok geçmiş olsun bukadarla kurtulmuşsun Allahtan neyse bizede ders oldu zaten pek internet ten almayı güvenli bulmuyorum ben, kızlar e-bebek.com un mağazaları var ankara,istanbul , bursa ve biçok şehirde oralara gitme fırsatınız olursa fiyatlarda uygunmuş bende daha gidemedim ama mutlak düşünüyorum bişey almadan önce gideceğim bakmaya.:CüvCüv:

sağoll cnm benimm evet kızlar çoğunlukda oldu sanırım...

feliscim geçmiş olsun cnm, bende bu siteyi ilk kez duyuyorum...
Ben kendim görüp, beğenip alma taraftarıyım.
Çünkü bazen renklerdede farklılıklar çıktığını duymuştum...

esmacım oynak kızına maşallah sanamı çekmiş babasınamı süle bakimkaydirigubbakcemile3
yaa sana sölemedilerse cinsiyet banada sölemezler gibime geldi:çok üzgünüm:

E-bebek mağazalrıda çok iyimişş bide internetten alışveriş yaptığınızda bir gün sonra geliyor ve hiç bir problem olmadan geliyorr ordan rahatlıkla yapabilirsiniz alışverişiniizi...

maşallah bebişine esmacımmmmm gözünaydın testinde temiz çıkmış daha ne olsun boşver 3 hafta sonra ögrenirsin görmememiş adamcagız çok sevindim senin için

iyi edersin canim bu arada avatarindaki bebis kim???coookkkkkk tatlii:lepi:[/QUOTE]
saol canım resimdeki yiğenim su an 3 yasında cok guzel bi kız oldukaydirigubbakcemile2

esmacım oynak kızına maşallah sanamı çekmiş babasınamı süle bakimkaydirigubbakcemile3
yaa sana sölemedilerse cinsiyet banada sölemezler gibime geldi:çok üzgünüm:[/QUOTE]

ya cnm sormaa ne anası oynak nede babasııı ...duymasın ama halasına çekti herhalll sırnaşık şey
bizimkini tam net söylemedi cnm baya uğraştı ama açık kapı bıraktıı hayırlısı artık sen gittiğinde ne kadalık oluyoo 16 veya 17 den sonra net oluuyomuş..

günaydın kızlar işler anca bitti geçtim başına netin çook hastayımkızlar gribe yakalandım yatak döşek yatıyom öle berbatım

cok sevindim canım kaydirigubbakcemile3darısı basımıza insallah benim de ikili testim guzel cıkar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…